Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ovima treba zavaliti petardu u drugom poluvremenu, da se svi izredaju.

Posted
Just now, Ted said:

me vidim kako mozete ispati od ovih....razlika u kvaltetu je ogromna

Ne bih se slozio.  Omoniji je vrlo tesko dati gol, pogotovo tim koji nema dobre ofanzivne bekove.  Treba se cuvati kornera Omonije jer su ubitacni.

Posted

Taman da vidimo u drugom poluvremenu vredi li Žabar čitavih 300k. Doduše, naspram Sina Alekse i traktorista Pavkov je ozbiljan upgrade

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted

Mnogo vazan gol je dao Ivanic, delovalo je da je ovo jedna od onih utakmica kad primis kiks gol a nista nece da udje napred. Bolji smo za jedno pet golova od ove grupe padavicara i foliranata ali moramo pametnije da odigravamo zadnji pas. Na zalost, nemamo bekove koji makar koliko-toliko znaju da centriraju, imali smo pet cistih situacija za dobar centarsut i svih pet su Gobeljic i Rodic prodali poptuno bizarnim centarsutevima. Osovina Gobeljic - Rodic - Vukanovic nam pravi dosta problema u napadu, kako lopta dodje do njih upropaste sve sto je tim uradio do tada.

Omonija je totalni kurac od ekipe.

Posted

spremniji ste fizicki, uigraniji, individualno kvalitetniji....ne znam nista o Omoniji ali mi ne deluje kao da su u takmicarskom ritmu, mozda im ni prvenstvo nije pocelo

opasnost najveca dolazi iz sopstvenih redova....recimo ako jos jednom uspete sebi da ubacite u mrezu bice problema....u suprotnom nece

Posted

Ovi su gora ekipa od Tirane, skup veterana, kojima smo svaki put na malo jači pritisak uzeli loptu. Da nam nije 2 igrača manje usljed Gobeljića i Vukanovića, laganih 2-0 bilo bi na poluvremenu

Posted
13 minutes ago, Dimitrije said:

Ne bih se slozio.  Omoniji je vrlo tesko dati gol, pogotovo tim koji nema dobre ofanzivne bekove.  Treba se cuvati kornera Omonije jer su ubitacni.

Uz duzno postovanje, al' po vasem postu stice se utisak da igramo protiv Bajerna. Po cemu ste zakljucili da su ubitacni iz kornera? Zbog gola koji je plod greske igraca na prvoj stativi/golmana.

Omonija je na nivou LingLong lige.

Posted

Jebemu mater, imam osjećaj da ih imamo, ne volim to, bolje se osjećam da gubimo a da je na terenu ona Milojeva Zvezda, ružna ali sretna. 

A i sudija jede što se ne jede. 

Posted

Izgleda je gadno za igru, a ovi navikli, čudno je da ne možemo da pretrčimo ovu grupu namazanih starudija. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...