James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Nemam jbg, imam RTS, rijetka prilika da se ne zlopatim.
harper lee Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 (edited) 3 minutes ago, James Marshall said: Kapiram da je i u zavisnosti od skautinga odlučeno da se ide na tu neku krljanje varijantu i da je plan B ono što smo gledali, sa Benom na špicu, ako se vidi da ćemo prije nešto na neku finesu ili brzinu umuvati. I naravno izmjena Rodića, ne znam kim, ali čisto sumnjam da će mu prijati više od 45 minuta od 5 do 6 popodne na Kipru. Pretpostavljam da ce se Ben i Katai menjati u spicu i da ce se, u zavisnosti od toga ko je od njih dvojice u odmor fazi, Vukanovic spustati na tu stranu i duplirati bokove. Nema teorije da Ben i Katai, narocito Katai, istrce ovu utakmicu bez praznog hoda. Za nas je kljucno to kako je Kanga spremljen za ovu utakmicu a tu mi je strepnja veca od nade. Ukoliko budemo videli samo njegove pozitivne strane mnogo ce nam olaksati posao. Edited September 16, 2020 by harper
Miljenko Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Vukanovic kao spic, barem nominalno. Za ostalo nemam zamerke, trenutno nema boljih resenja.
Miljenko Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ovo je ona cuvena 4-3-2-1 ili 4-5-1 "sakricemo loptu" formacija.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, harper said: Pretpostavljam da ce se Ben i Katai menjati u spicu i da ce se, u zavisnosti od toga ko je od njih dvojice u odmor fazi, Vukanovic spustati na tu stranu i duplirati bokove. Nema teorije da Ben i Katai, narocito Katai, istrce ovu utakmicu bez praznog hoda. Za nas je kljucno to kako je Kanga spremljen za ovu utakmicu a tu mi je strepnja veca od nade. Ukoliko budemo videli samo njegove pozitivne strane mnogo ce nam olaksati posao. Upravo to pričam sa starim - ali nešto vučem na to da je ovo Kangino omiljeno vrijeme, kad nismo favoriti a kad je ulog veliki, lud, kurčevit, ima motor, ako se probudio na pravu stranu može da riješi ove sam. Ako nije, može da bude Ludogorec. Ti oprezno po pesimizmu, ja nešto po optimizmu. Ne znam šta mi je, mogao bih i pivo da otvorim.
Tsai Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 izvinite sto ulecem s glupim pitanjem, jel ovde i dalje nema revansa?
dragance Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Valjda je jasno da nece da se otvore dok ne budu imali zagarantovane grupe, pa dal u LE, dal u LS. 1
dragance Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, Tsai said: izvinite sto ulecem s glupim pitanjem, jel ovde i dalje nema revansa? nema
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, Tsai said: ok, hvala. bice jebeno Samo 4. kolo se igra dvomeč, možda te to buni. Sledeće kolo.
Apollo Creed Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Na klupi,sem Gajića,nemamo odbrambenog?
Milosh76 Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Izmene: Popović, Gajić, Pankov, Jovančić, Nikolić, Gavrić, Falčineli.Bila bi fora da ih napadnemo od prvog minuta
Apollo Creed Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 2 minutes ago, James Marshall said: Ima i Pankov. Taman za penale.
roux senyurt Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 19 minutes ago, dragance said: Dajte nekog kojota dobri ljudi (i Jamese)! http://livetv.sx/rs/eventinfo/970860_omonia_crvena_zvezda/ 1
Recommended Posts