Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Pise da nije. GK: Borjan, Pop DR: Gobelja, Gajic DL: Rodic DC: Milun, Degenek, Pankov DM: Sanogo, Jovancic, Njegos MC/AMC: Kanga, Ivanic, Nikolic AM RL: Katai, Gavric, Ben, Spidi FC: Vukanovic, Falcineli
dragance Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Racic ide za €30m sa mnom u paketu. Daj, ne verujte u sve što pročitate!
Jozef K. Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Gobeljić, Vukanović. Olakšan mi je izbor da posle podne provedem na plaži.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Serite, serite, kad ga zavari na poziv predsjednika, hejlovaćete vi njega
Ratamahatta Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Cepanica je Vukanovic, ali dao je gol YB-u, resio jedan derbi, i dao je gol u Kopenhagenu koji je ponisten, imao je svojih momenata. Iako naravno, ne volim da ga gledam bas, sav je nekako bizonast. Od svih ovih iz Napretka jedino je Vulic licio na fudbalera.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, Plajvi said: Cepanica je Vukanovic, ali dao je gol YB-u, resio jedan derbi, i dao je gol u Kopenhagenu koji je ponisten, imao je svojih momenata. Iako naravno, ne volim da ga gledam bas, sav je nekako bizonast. Od svih ovih iz Napretka jedino je Vulic licio na fudbalera. Jbg, kad u upravi imamo likove koji ne znaju jesu li pošli ili došli. A bogme i u stručnom štabu (pritom ne mislim na Dekija, prije na neke asistente/doktore/fizije, prvenstveno zbog Boaćija). Imaš prilično prohodnu situaciju do LŠ, imaš par mjeseci da se spremiš, a tebi u napadu vječno povrijeđeni Boaći koji nikako da dođe na 2/3 nivoa (častim) onog što je bio prije odlaska u Kinu, Pavkov koji je Pavkov, drvo, bojkotuju ga, van forme fizičke, izjebao klub za kintu i Vukanović za koga znamo šta (ne) može, i onda imaš neku paničnu kupovinu nekog Talijana, mačke u džaku, koji da je Bobo Vijeri lično, zbog momenta kupovine veliko je pitanje koliko može da pomogne.
Dimitrije Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Jedino sto je vecno u Zvezdi su kibiceri seratori. Menjaju se uprave, treneri, igraci; tim nekada igra lose nekada prevazilazi ocekivanja, ali kibiceri ne menjaju mantru: igraci - drvna gradja, treneri -dunsteri, uprava - lopovi.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Kad je za pohvalu, ja pohvalim. Da uprava nije obezbijedila centarfora, pokazuje ova panična kupovina Italijana. A da i ovdje ima seratora radi sranja a ne zato što imaju nešto pametno da kažu, stoji.
harper lee Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 9 minutes ago, James Marshall said: Jbg, kad u upravi imamo likove koji ne znaju jesu li pošli ili došli. A bogme i u stručnom štabu (pritom ne mislim na Dekija, prije na neke asistente/doktore/fizije, prvenstveno zbog Boaćija). Imaš prilično prohodnu situaciju do LŠ, imaš par mjeseci da se spremiš, a tebi u napadu vječno povrijeđeni Boaći koji nikako da dođe na 2/3 nivoa (častim) onog što je bio prije odlaska u Kinu, Pavkov koji je Pavkov, drvo, bojkotuju ga, van forme fizičke, izjebao klub za kintu i Vukanović za koga znamo šta (ne) može, i onda imaš neku paničnu kupovinu nekog Talijana, mačke u džaku, koji da je Bobo Vijeri lično, zbog momenta kupovine veliko je pitanje koliko može da pomogne. Da, u ovom trenutku ovo je objektivno najjaci tim, buduci da je Boaci povredjen, a zasto je ovo najjaci tim treba pitati upravu, koja iz prelaznog roka u prelazni rok pokazuje da nije sposobna da resi par kriticnih pozicija u timu. Ja licno mislim da je Gajic neuporedivo bolje resenje na beku od Gobeljica ali mi niti cemo dobiti niti izgubiti utakmicu zbog toga ko je od njih dvojice na desnom beku.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, harper said: Da, u ovom trenutku ovo je objektivno najjaci tim, buduci da je Boaci povredjen, a zasto je ovo najjaci tim treba pitati upravu, koja iz prelaznog roka u prelazni rok pokazuje da nije sposobna da resi par kriticnih pozicija u timu. Ja licno mislim da je Gajic neuporedivo bolje resenje na beku od Gobeljica ali mi niti cemo dobiti niti izgubiti utakmicu zbog toga ko je od njih dvojice na desnom beku. Kapiram da je i u zavisnosti od skautinga odlučeno da se ide na tu neku krljanje varijantu i da je plan B ono što smo gledali, sa Benom na špicu, ako se vidi da ćemo prije nešto na neku finesu ili brzinu umuvati. I naravno izmjena Rodića, ne znam kim, ali čisto sumnjam da će mu prijati više od 45 minuta od 5 do 6 popodne na Kipru.
dragance Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Dajte nekog kojota dobri ljudi (i Jamese)!
Recommended Posts