fandorin Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Engleski i španski mediji prenose da ManUtd hoće da dovede Račića, navodno se špekuliše sa cifrom od 30 miliona. Jel imamo neke procente?
James Marshall Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Nije dovoljno korona sjebala te klubove, još to treba. Svima svesti transfer budžete na do milion evra. Jebote, Račić, u top 5 najglupljih igrača CZ. Ikad. Ono, uzimam u obzir da je neko u Sanu igrao FM nagudran ko zmaj.
Milosh76 Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 A kako zamisljaju da dobije radnu dozvolu u Engleskoj, kad ima 0 nastupa u reprezentaciji? A trebalo bi da imamo bar 10%, a mozda i 20%
MiddleClass Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 3 hours ago, Apollo Creed said: Bejb Gobelja posle Bufona probusio i Grujicku 1
MiddleClass Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 42 minutes ago, Milosh76 said: Srecan rodjendan, Dejo! Genije
Ros Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 minute ago, MiddleClass said: Genije darko je jos veci genije. kako mu je dao loptu. idealan momenat
Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 4 hours ago, James Marshall said: Nije dovoljno korona sjebala te klubove, još to treba. Svima svesti transfer budžete na do milion evra. Jebote, Račić, u top 5 najglupljih igrača CZ. Ikad. Ono, uzimam u obzir da je neko u Sanu igrao FM nagudran ko zmaj. Ko i zasto njega gura i tura sve vreme, nikom nije jasno. On nije bolji od Njegosa, najgori tip igraca, kao satro trci, a ne radi nista. Ja sam jos pevao kad je Valensija dala 2 miliona za njega, ili koliko je vec kostao. Najprecenjenija pozicija u fudbalu, razumem vredne pit bull zadnje vezne, pa krljace, pa deep lying playmakere, pa box-to-box, ali ovakvi igraci su jezivi. Bukvalno Dejan Milovanovic bez suta. Meni je Gudelj isto misterija, sve ovo vazi i za njega. Kad sam video proletos da je u Sevilji, W T F!?
fandorin Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Na poslednjem EP za mlade Račić je jedini delovao da je dorastao tom nivou takmičenja, a igrale su nam sve najveće zvezde. Ti visoki veznjaci koji nisu skroz operisani od fudbala su uvek na ceni. I ne znam kako to "bez šuta"? U ono malo utakmica što je odigrao za Zvezdu dao je 2 gola preciznim šutem sa distance. Jedino objašnjenje za toliko podcenjivanje je valjda što je neko pustio priču da je Terzina piksla iz Ofke. Posle takve kvalifikacije nema tog Dunava niti Save koji ga mogu oprati. Da me sad neko ne shvati pogrešno nije Račić novi Pogba, ali nije takav krš kakvim ga mnogi predstavljaju.
Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Gledam ga kao i svakog drugog igraca Zvezde - u kontekstu utakmica u evrokupovima, kako je izgledao i sta je pruzio u njima. Domace utakmice uopste ne gledam, eventualno derbi ponekad. Cesto samo rezultat procitam, ni ne gledam highlights. Isto i Njegos dao gol nekom proletos s 25 metara, u ozbiljnim utakmicama se sakriva od lopte, a i kad je kod njega sutira je kao kasikaru s kucnog praga, samo da ode od njega. Racic je bukvalno ulazio da krade vreme u toj sezoni, cak i u tekmama kad su nam zbog povreda i suspenzija bila prazna mesta u manevru™, krpili su Srnic koji je krilo, Rikardinjo koji je mlohav i Kanga koji je AMC. Bio je mladji tad, stoji to, mozda je napredovao, ali ja nikad kod njega nisam video bilo kakav karakteristican kvalitet. Causic npr. je na nekoliko utakmica imao najvecu kilometrazu, iako je isto takav nit-smrdi-nit-mirise lik, za kojeg covek ima utisak da bi mogao biti zamenjen apsolutno bilo kime. Jovancic je 1 sezonu bio cvrst u duelima i dobar u skoku, cak je i dao 1 gol i par puta se ubacivao iz drugog plana i pretio. Ostale (osim Kanjasa) na toj poziciji smo vecinom ovde gotivili. Hajde, sve je to u redu, ali godinama u novinama ide prica kako je ne znam ti kakav multimilionski igrac, i evo kulminacija sad - Mancester Junajted za 30 miliona, dajte ljudi pobogu. Covek je odigrao jednu sezonu u Segundi i jednu u non-Benfica/Sporting/Porto/Braga timu u Portugalu, koji bi vrlo verovatno ispao u Segundu iz Primere kad bi ucestvovao u njojzi. Grujic je 10x bolji igrac od njega na nominalno slicnoj/istoj poziciji, a u Liverpulu ne moze da prismrdi timu. Utd nije 10x slabiji, a za razliku u ceni da ne pricamo. Nije Valensija blesava, pa dali bi mu oni prvi da igra da misle da valja. Tu neko pere lovu preko njega sve zvoni, drugo objasnjenje tesko da mogu da prihvatim.
fandorin Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 @Plajvi Ok, to za pranje love si možda u pravu. I meni 30 miliona deluje suludo, ali ajde da vidimo. Ono što mi bode oči je tvoja konstatacija da si Račića gledao samo na evropskim utakmicama. Ako je to tačno, a zaista nemam razloga da ti ne verujem 😊, kako uopšte možeš da komentarišeš valja li ili ne. Mislim da je nakupio jedva 10-ak minuta u svim mečevima i to pre svega jer je protiv Krasnodara sudac produžio 6 minuta ili tako nešto. Da, sad ide ono da je valjao igrao bi više. To mu je bila prva seniorska sezona. Sad je u rosteru Valensije, ušao je u 1. kolu kao rezerva, a pomenuo sam već igre za U21. Uostalom, da se vidimo ovde za godinu dana pa da prodiskutujemo 😊 1
Ratamahatta Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 In other news, citam da ce Jovancic i Vukanovic poceti sutra.
de Sisti Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 minute ago, Plajvi said: In other news, citam da ce Jovancic i Vukanovic poceti sutra. Pa rekao je Deki danas da sutra izlazimo u punom sastavu 😆
Recommended Posts