Jump to content
IGNORED

Euronews Serbia

msv

Recommended Posts

Posted

Pa naravno da se ne finansiraju od "gledanja".
Kao i AJB i iha još...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Pri tom su SK i Arena "flagship" proizvodi, live sport ne može u isti koš sa news kanalima.

Mts je sad baš natrpao, Kurir, Vesti, K1, evo Euronews još malo da uravnoteži ponudu, redovno zove Đilasovu i Vukovu opoziciju i svima dobro, dok se za koju godinu sve to ne slupa.

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

2008. pre početka sek-e je tržište elektronskih medija u srbiji vredeleo 90ak miliona €, elektronski mediji + internet(koji je tada bio mizeran, a sada se znatno popravio)

to je i tada bila prilično tanka cifra

poslednja procena nekog ko ipak ima neko ime (Nielsen) je da je TV u 2020. bio 103 m a internet 45 ( total media market je u poredjenju sa 2019. pao sa 210 na 198)

sad ove cifre su problematicne iz milion i 1 razloga, od dealova sa stanicama i toga kako se racunaju sve kombinacije koje npr . masnokosi ima do toga da gomila internet budzeta odlazi na FB/Google i da niko te budzete ne moze ni da pretpostavi,  ali drugih nema jbg :blink:

Posted

Te cifre su bitne samo da se vidi da li pada ili raste, pa kao ajde...
Mislim da neko "realno računanje" nema smisla jer je tu svašta uključeno i normalno i nenormalno...

Posted

ma i to rastenje i padanje je upitno kada ti gro tv marketa drze masnokosi, peconi i onaj nesrecni nislija... sve u svemu nitko nista ne zna, krhko je znanje :huh:

• +1 1
Posted

Nego jel se zna tacan dataum pocetka?

Posted

Super promo, još samo da poverujem da će tako ozbiljno da bude, kao velika redakcija,njuzrumovi, ozbiljne neke pripreme, novinarstvo, a serveri  opako... Tako moja nekadašnja firma pravila opake promo spotove, baš je tako u stvarnosti bilo:fantom: Jedva čekam da krenu, bez zezanja.

Posted
Super promo, još samo da poverujem da će tako ozbiljno da bude, kao velika redakcija,njuzrumovi, ozbiljne neke pripreme, novinarstvo, a serveri  opako... Tako moja nekadašnja firma pravila opake promo spotove, baš je tako u stvarnosti bilo:fantom: Jedva čekam da krenu, bez zezanja.
Promoi su uvek fantastični[emoji769].
Neće to biti verovatno nešto spektakularno.
Možda malo bolje i izbalansiranije[emoji769]

Posted

Iskreno meni ovo ne obecava.Koga boli k... za lazne vesti.

• 2 weeks later...
Posted

Bacio sam pogled na sajt, izbor i ton vijesti je otprilike kao onih 365lepihdana, toliko bland i bez ikakvog ukusa, kao klot tjestenine. Opet, i to "nema ništa loše u državi Danskoj Srbiji" je u datim okolnostima jasno ideološko usmjerenje.

Posted (edited)

Ovo su tri protesta održana u ponedeljak 24.5. Naslovi su sa N1. Ni reči ni o jednom od njih nema na sajtu Euronewsa.

Protest advokata zbog novog Zakona o parničnom postupku

U Kragujevcu protest bivših radnika fabrike Zastava kamioni

Protest rudara i zaposlenih u TENT-u zbog obustavljanja izgradnje Kolubare B

A nema ni Cece Bojković od prekjuče.

Ceca Bojković brani baru Revu, stala ispred kamiona sa šutom

https://rs.n1info.com/vesti/ceca-bojkovic-brani-bara-revu-stala-ispred-kamiona-sa-sutom/

Dakle, sve potpuno očekivano za 1 režimski medij.

Edited by vememah
  • +1 1