Thursday at 15:294 days Sarica "poznajem", postujem i cenim kao vrhunskog profesionalca jos dok je bio na RTV i mislim da je bila jedna velika greska sa njegove strane (i nekih drugih) sto je napustio N1. Bez obzira kako je tamo situacija, opet mislim da nije ni priblizno losa kao na ENS.
Thursday at 18:144 days Evo i direktni link ove vest sa portala nova,rs:NOVA portal"Smeta im drugačije mišljenje, uređivačka politika se men...U Beogradskoj redakciji Juronjuza sedam novinara i najmanje petoro zaposlenih u produkciji je ostalo bez posla, izjavio je FoNetu jedan od otpuštenih, prepoznatljivo lice te medijske kuće Milan Šarić.
Thursday at 18:304 days I jos jedan link sa vreme.com, tako da ne bude postavljen samo link sa medija UG:https://vreme.com/drustvo/cistka-na-juronjuzu-lete-otkazi-nakon-sistematizacije-medju-otpustenima-i-milan-saric/ Edited Thursday at 18:304 days by TWEN FM
Thursday at 20:414 days Jos jedan link i onda je dosta za danas, poleni me ubijaju cim prelazi 30 stepeni napolje...Ćutanje menadžmenta, ugašeni mej...Ćutanje menadžmenta, ugašeni mejlovi i „otpremnine” bez r...Desetak novinara, kamermana i tehničara u Euronews Srbija juče je dobilo otkaz, dok su drugi nezvanično od kolega obavešteni da ih takav epilog uskoro čeka, saznaje Raskrikavanje. Nekima, koji juče...