Jump to content

Euronews Serbia

Featured Replies

znaci oko je iznjedrilo dvije urednice kvaziobjektivnih televizija, draganu i vesnu damjanic.

uz zozu.

s tim da bloomberg ipak nije zivo blato kao euronews, samo je eufemisticki receno neutralan.

Edited by morgana

• Replies 334
  • Views 36.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• Milošica
    Milošica

Pavle da uzme i Ninino prezime i postane PSG.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

On je u stvari primer onoga što drži ovo zlo na vrhu. On nije "ukorenjen"  u SNS. On koristi "situaciju" da "živi najbolje što može". I to je taj sloj tihih korisnika ove situacije u ko

Posted Images

On 19. 6. 2025. at 20:33, bradilko said:

uvek prostakusa, gde god bila.

zar joj nije rodjena sestra vlasnica sns portala srbija danas?

Jeste, njena mladja sestra Aleksandra je vlasnica tog portala, cini mi se da ima sediste u Novom Sadu. Prica se, da je ona pravi vlasnik brenda Newsmax-a.

Nekadasnja lokalna gradska televizija "Apolo" u NS je preimenovana u "Novosadka" i ta televizija je u njeno vlasnistvo. Sve je povezano (SNS, Telekom i sve njihove medije) kao cvrst cvor...

Koliko se sećam, Minja je lekar - završila je Medicinski fakultet u Bg, što je dodatni nivo bizarnosti.

Da, upravo tako i na jednom drugom forumu sam napisao, da bi bolje bilo da se bavila medicinom. Izgleda da je rec empatija za nju nesto sasvim tudje...ne mozes vecito plivati u luksuzu, da pripadas olos eliti hobotnice na vlast bez da gubis cast i ugled (ako si je ikada imala).

Da se kratko vratim na otkazu Marije Antic (Sehic), danas je bio skup podrske novinarkama, koji su u poslednjim nedeljima dobile otkaz, i evo link sa portala nova.rs gde Marija prica sta se desavalo na Euronewsu (ima i video):

NOVA portal
No image preview

"Budi pametna, polako. Je l' znaš ti za koga radiš?": Mar...

Najmanje pet novinarki više redakcija medija u Srbiji dobilo je otkaze, uglavnom su bile proglašene tehnološkim viškom, nakon što su na ličnim društvenim mrežama kačile fotografije sa studentskih p...
  On 19. 6. 2025. at 16:46, salerokada said:

Kad smo kod Minje, dokazala i pokazala se na Pinku i društvo joj je sa te strane, pa je bilo čudno što radi na N1. Ali, opet nije bila otvoreno na naprednjačkoj strani. Šta se desilo u međuvremenu pa je stigla da mobinguje bivšu koleginicu sa N1 i da bude jedan od osnivača Vučićevog udruženja novinara?

Npr. vodili su je u SAD. Napredovala je na Euronews, a možda je bilo i nekakve isplate u kešu ili kupovine stana po povoljnoj ceni.

P. S. Ja stvarno ne mogu da razumem, kako neko misli da može profesionalni raditi, dok postoji nekakva cenzura, autocenzura i unutrašnji pravilnici o pozivanju nepodobnih gostiju.

Edited by Facundo Orellana

Ja se secam njene prve ii jedne od prvih epizoda kad je ugostila AV-a i da ga je "prigovarala" zasto nije nikada dolazio (tj. odbacio gostovanje) na N1 dok je radila tamo, i njegova reakcija je bila (po mom pamcenju) zbunjavajuci. Posle toga sa vremenom je postala sve gora i gora, tako da je sasvim logicno i jasno zasto je "napredovala" do "regionalne direktorke"! Kao sto sam rekao, nije nista za vecnost, pa ni njen uspon...

Minja mlati mačetom, bukvalno "ide po spisku" onih koji su reagovali na ono smeće od saopštenja.

Bukvalno lomi sve...

samo se sad dodatno napunila

On 25. 6. 2025. at 13:09, Frank Pembleton said:

Minja mlati mačetom, bukvalno "ide po spisku" onih koji su reagovali na ono smeće od saopštenja.

Bukvalno lomi sve...

Ona mi deluje jako pokvareno, ali i inteligentno. Ovakvim direktnim ulaskom u klinc dovodi sebe u poziciju da kad dodju promene niko nece hteti sa njom da radi.

Spominjali ste milione i stanove za transfer, ali to mi se cini nedovoljno za ovo sto sad radi. Nisu ovo devedesete kad su "sitne" pokvarenosti i delimican "low profile" mogli da prodju. Sada se sve zna i van profesionalnih krugova. Zasto ovo radi, nije toliko glupa?

On 25. 6. 2025. at 14:50, gsb said:

Ona mi deluje jako pokvareno, ali i inteligentno. Ovakvim direktnim ulaskom u klinc dovodi sebe u poziciju da kad dodju promene niko nece hteti sa njom da radi.

Spominjali ste milione i stanove za transfer, ali to mi se cini nedovoljno za ovo sto sad radi. Nisu ovo devedesete kad su "sitne" pokvarenosti i delimican "low profile" mogli da prodju. Sada se sve zna i van profesionalnih krugova. Zasto ovo radi, nije toliko glupa?

Nije ona nešto posebno inteligentna. Samo je našla momenat da se "proda", a količina para je tolika da ona "profesijom" ne mora da se bavi više...

• Author
  On 25. 6. 2025. at 13:09, Frank Pembleton said:

Bukvalno lomi sve...

I Milana Šarića

pre neki dan 12 ljudi otpustili. i snimatelje otpustaju koji su potpisali ono saopstenje. da se ogradjuju od EUN saopstenja.

Da li se zna ko se nalazi medju otpustenima? Milana Sarica i Zivanu Saponja Ilic sam pre neki dan kratko video na ENS...iskreno cekam taj veliki dan, pa da vidim kako ce Mileticka & Pevojicka leteti velikim sutom napolje!

On 26. 6. 2025. at 13:41, Grunf said:

pre neki dan 12 ljudi otpustili. i snimatelje otpustaju koji su potpisali ono saopstenje. da se ogradjuju od EUN saopstenja.

Imali su neku "evaluaciju" kao izgovor.

Jbte idioti su pedalirali šefa snimatelja, čovek je vrsni profesionalac i čovek koji je najmanje konfliktan od svih koje poznajem...

Milan Šarić odličan profesionalac, bukvalno bih mu "dao ključeve od studija" i rekao teraj program npr. u izbornoj noći...

Mnogima ostalim su ponudili anekse sa smanjenjem plata, ako ne potpišu to je raskid ugovora...