Thursday at 16:552 days Ja sam (kad je Mileticka vodila jutarnji) manje pratio N1, posto nisam tada imao mogucnost gledanja uzivo, tako da sam samo pogledao delove koji su postavljeni na Youtube i nisam video kod nje neko "naprednjacko" ponasanje (sem one "epizode" sa Vacicem). Ili se odlicno prilagodila nacinu kako se emisije vode na N1 ili je svih tih godina prikrivala pravo naprednjacko ponasanje. Marija Antic sam vise pratio i ne mogu nista lose da kazem o njenom nacinu vodjenja emisija ili kako se ponasa prema sagovornicima.
Thursday at 17:012 days 11 minutes ago, salerokada said:Šta se desilo u međuvremenu pa je stigla da mobinguje bivšu koleginicu sa N1 i da bude jedan od osnivača Vučićevog udruženja novinara?Pretpostavljam da je dobila ozbiljne pare da pređe sa n1 na euronews i da želi da te i takve količine novca i dalje pristižu. Nije glupa da ne zna sa kim i čim je ušla u kolo.
Thursday at 17:072 days Naravno da su dobre pare u pitanje, dovoljno je gledati samo na drustvenim mrezama njen luksuzni nacin zivota i gde sve putuje u toku godine. Ja more i zemlju pokojnog oca ne mogu da posetim 28 godina iz zdravstvenih i drugih razloga.
Thursday at 17:402 days minja je bila arogantna, neprofesionalna i neznalacka zmija i na n1, ovo sad me iznenadilo tacno ni najmanje
Thursday at 17:462 days kako se zvao onaj radikal(izvorni) bio je valjda predsednik opštine zemun ili zamenik, za kog se pričalo da je pre radikala vozio bus 16, na d se prezivao
Thursday at 17:502 days @morgana Upravo zbog njenog ponasanja mene svih ovih godina mnogo zacudi, iz kakvih razloga je mogla na N1 da radi vise od 7 godina bez ikakvih posledica?! Najjaca je bila njena izjava kad je napustila N1 da je navodno Djilas vrsio "pritisak" na N1, a sada ko vrsi "pritisak" da se ona i podcasterka sa RTS-a ponasaju na ENS kao da su "medijske diktatorke"? Edited Thursday at 17:512 days by TWEN FM
Thursday at 18:452 days 2 hours ago, Fakundo Sava said:SAd kad se ugasi N1 možda će da kaže zašto je napustila UM ili za koliko para je prešla preko toga da joj Minja bude šeficaNije ona prešla "da joj Minja bude šefica", u vreme kad je prelazila Bojan Brkić je bio "šef".Minja je u tom trenutku "samo" imala "autorsku emisiju...Podela u redakciji i jeste otprilike na ljude koje je Brkić doveo i koje je Minja dovela...U medjuvremenu Brkić "diže" EN u Kazahstanu.Ali njegov status je specifičan i po pitanju ugovora...A Marija je sa N1 otišla zbog glupiranja menadžmenta pre svega Subotićke... Edited Thursday at 18:472 days by Frank Pembleton
Thursday at 18:502 days Author 48 minutes ago, morgana said:ko je podkasterka sa rts, ne znam?Dragana Pejović, glodur ENS umesto Brkića
Thursday at 20:152 days 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:kako se zvao onaj radikal(izvorni) bio je valjda predsednik opštine zemun ili zamenik, za kog se pričalo da je pre radikala vozio bus 16, na d se prezivaoDa nije Dragisic?
Thursday at 20:262 days 10 minutes ago, Jeremija said:Da nije Dragisic?bravo, taj jene čudi me od kog sam dobio odgovor
Thursday at 20:332 days 3 hours ago, igoraki said:Pretpostavljam da je dobila ozbiljne pare da pređe sa n1 na euronews i da želi da te i takve količine novca i dalje pristižu. Nije glupa da ne zna sa kim i čim je ušla u kolo.uvek prostakusa, gde god bila.zar joj nije rodjena sestra vlasnica sns portala srbija danas?
Thursday at 20:432 days 2 hours ago, morgana said:ko je podkasterka sa rts, ne znam?Dragana Pejovic, vodila je podcast koji je postojao jedno vreme u okviru Oko/Oko magazina. Sad je glavna i odgovorna urednica Euronews Srbija.