July 6, 20213 yr Oni baš sipaju ogromne pare u taj Euronews, nije mi jasno kakva očkivanja imaju od njega. N1 sad ima problem sa manjkom kadrova, ali ovi imaju još veći problem sa manjkom tema koje smeju obraditi, a da zadrže kakav-takav privid nepristrasnosti.
July 6, 20213 yr Mnogo jako to što će biti izvršni direktor programa i član programskog saveta. Edited July 6, 20213 yr by vememah
July 6, 20213 yr Nešto nemam osećaj da se taj Euronews "primio" u narodu. Nisam čuo da ga iko spominje. Opet ljudi željni naprednjačke propagande će je gledati u sirovijoj verziji na Pinku i Hepiju.
July 6, 20213 yr Kontam da Juronjuz gledaju i citiraju jedino Panović, Ljilja S, Klačar i recimo Dejan Vuk Stanković kad želi da se prikaže kao objektivan.
July 6, 20213 yr Najgledaniji sadržaj iz programa na YT kanalu im je intervju s Vučićem koji ima par hiljada pregleda. Poređenja radi, Dnevnik srpskog N1 na YT svakog dana ima 35-40 hiljada pregleda. FB stranicu Euronewsa Srbija je lajkovalo 3 hiljade ljudi, N1 Srbija 277 hiljada. Edited July 6, 20213 yr by vememah
July 6, 20213 yr Meni je Euronews sulud projekat, indikativan vremenu u kojem se nalazimo, baca se tona novca na režimski pandan N1 dok Telekom bukvalno grca u dugovima...
July 6, 20213 yr kao i dobar deo prisojnity sns ekipe (klacar, ugrica, panovic) ... jbg neko je izracinao da ove gnjide ipak rade posao i prezivlhavaju puku cost benefit analizu !
July 6, 20213 yr Nije realno da lelekom ima veliki broj opoziciono nastrojenih pretplatnika, pa još prozapadno orijentisanih. Tako da Euronews i nema neku svetlu budućnost. Edited July 6, 20213 yr by Facundo Orellana
July 6, 20213 yr Svejedno. Kaže mi drugar da gomila ljudi u Lazarevcu ima Telekom i kako su se snalazili za evropsko prvenstvo sada.