Zabalujev Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Gledao jutros malo ovaj Juronjuz. Izuva kvalitet slike, ali mi se vrti u glavi od kretanja kamere. Ne znam šta pokušavaju, voditelj se šeta, kamera za njim, pa kruži okolo, pa se malo zaljulja... U vestima ništa posebno, nedelja je, a izvesno da se ništa naročito ne dešava.
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 48 minutes ago, Zabalujev said: Ne znam šta pokušavaju, voditelj se šeta, kamera za njim, pa kruži okolo, pa se malo zaljulja... pokušavaju da nadomeste sadržaj kada ne postoji dinamike u sadržaju genijalcima pada na pamet “daj da mrdamo kamerom to je super, daće mu na dinamici” 3
Frank Pembleton Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 To je format[emoji769] neko je u Lionu tako smislio za lokalne EN i to je to....Oni bukvalno preslikavaju i to ne što vole nego što moraju...A koliko se sećam imali su lajv iz ČA, uključivvao se onaj Dušan HadžiNikolić, mislim i da je centralni[emoji769] EN preuzeo. .... Shiit has hit the fan!
Spirit Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Danas su krenuli sa konkretnijim programom. Generalno, utisak je da im je unutrašnja politika kao da gaze po jajima. Ok, danasnja tema je promena Ustava. Ukljucivanje live u Skupstinu, razgovor sa Dačićem, u studiju stručnjaci iz NVO i čini mi se Društva sudija. Sa stručne strane, to jeste pokriveno ali sa praktične strane, odnosno zašto je to meni bitno, ne. A u tom smislu bilo bi ok čuti i šta opozicija kaže po tom pitanju. I gde su zaturili Milicu Lazarević?
msv Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 1 hour ago, Spirit said: A u tom smislu bilo bi ok čuti i šta opozicija kaže po tom pitanju. Imali su izjave opozicionara (Ponoš, Borko, Boško i Aris) vezano za međustranački dijalog. Za ostalo se opozicija ne pita...
jorma shparga Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 e falim te boze pa i njega imamo gde da vidimo... 2
Frank Pembleton Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Za sada je hajlajt "onaj gospodin tuća"... ... Shiit has hit the fan
Filozof manijak Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Koliko je klinački i trulo to namerno pogrešno izgovaranje imena/nadimaka radi omalovažanja osobe. I dalje se ćudim kakav je bednik nas zajašio
kud u maglu Simoviću Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 nije bednik, no ludak svi vladari su imali nekakve nadimke e ovaj će biti ludi aleksandar
Jumanji Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Eee a bas mi juce palo na pamet sta li se na ovoj tv desava [emoji854][emoji854]
Milosh76 Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Minja Miletić prelazi na televiziju "Euronews" gde će imati autorsku emisiju, a pored toga biće i izvršni direktor programa i član programskog saveta "Euronews".
Recommended Posts