Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
kad se vec spominju stambeni krediti, da pitam nesto :blush:kako se kod nas danas uobicajeno placa kada recimo jedno fizicko lice prodaje stan drugom. (devizni) cash u ruke, kao onda, ili se ipak uplacuje na bankovni racun? kada se iznajmljuje vidim da svi i dalje traze cash.
Uplacuje se preko racuna, jedino se kapara placa keshom.
Posted
pitanjce:kasnim sa prijavom poreza na prenos apsolutnih prava za kupovimu prvog stana, posto nisam uspeo jos uvek da skupim svu dokumentaciju (skupljam i papire da trazim oslobadjanje jer mi je prvi stan).dakle, probio sam onaj rok od 10 dana za prijavu, ukupno cu kasniti mesec dana... hoce li me kecati nesto zbog toga?unapred zahvalan.
Ja sam kupio stan 30. novembra 2010. i trenutno sam na 1 papir od prikupljanja kompletne dokumentacije! :isuse: Valjda cu da sazidam taj Skadar na Bojani ovih dana...A spisak trazenih dokumenata je takav da me je dobra 3 meseca mrzelo da pocnem sa prikupljanjem. Pa zamisli kad sam za dete od 2 godine morao da nabavim potvrdu da nije bilo vlasnik nekretnine!!!
Posted

ja sam danas sve skupio i idem u ponedeljak da podnesem prijavu.ko je u mogucnosti, nek izbegava upravu prihoda neko vreme, pakao je ko na jebenoj njujorkskoj berzi...

Posted

Belvil 1.sprat 91 kvadrat 1620 evra sa porezom. Prodato.

Posted
Belvil 1.sprat 91 kvadrat 1620 evra sa porezom. Prodato.
Jel brzo otislo posto je oglaseno?
Posted

Kupljen je od investitora (mislim da se zovu Blok 67) tako da kapiram da se prodaje od kad je i zgrade.

Posted

Koja je bila prethodna cena? Bese 1800 ili 1950 eur/kvm sa PDVom?

Posted
Koja je bila prethodna cena? Bese 1800 ili 1950 eur/kvm sa PDVom?
Bila je 1950 bez PDV-a,pa je bilo snizenje "samo do jula" na 1850 (negde u drugoj polovini 2009 rekao bih). To je bila u stvari prava cena do mislim marta ove godine kada je spustena cena za velike stanove (90+) na 1500 bez PDV. Mada sada kada probam da se setim cena koju su reklamirali cini mi se da je bila 1600 po kvm bez poreza, a ne 1500. Moguce da gresim.
Posted

i to je previse za taj ghost town. niko normalan ne zeli da zivi tamo.

Posted

U to ne ulazim. Ono u sta sam prilicno siguran je da kada bi cena bila 300 evra niza, prodaja bi bila znacajno bolja (mozda bi ubrzo i sve bilo rasprodato).

Posted
Kupljen je od investitora (mislim da se zovu Blok 67) tako da kapiram da se prodaje od kad je i zgrade.
koja zgrada, komšija?
Posted

Nemam pojma, nisam ja kupac samo mi je ugovor prošao kroz ruke.

Posted
i to je previse za taj ghost town. niko normalan ne zeli da zivi tamo.
То сам и ја мислио док нисмо одбацили једног и видели да тамо заиста има кола на паркинзима и упаљена светла по становима ноћу :o Очито су смањили доживљај с ценама а питаћу лика колико је он платио и када...
Posted

Posto je kvadrat u centru - Hilandarska, Cetinjska, Vlajkoviceva, Djure Danicica, taj deo?

Posted

zar nije svuda u cetru isto, oko 2k, plus minus kako se ucenjkas?