Аврам Гојић Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) tracevi: - u Belvilu menjaju komplet parkete. usla buba zizak u parkete i pojela. - Vuk Jeremic zivi kod Lipovog lada, a cela ekipa Djilas, Sutanovac itd. ima stanove u tom delu grada. Na Bulevaru ce, dakle, biti drveca i to sasvim kvalitetnog, a ulica ce biti rekonstruisana perfektno. dizu sebi cene kvadrata ljudi. Edited May 12, 2010 by vasudeva418
hazard Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 - Vuk Jeremic zivi kod Lipovog lada, a cela ekipa Djilas, Sutanovac itd. ima stanove u tom delu grada. Na Bulevaru ce, dakle, biti drveca i to sasvim kvalitetnog, a ulica ce biti rekonstruisana perfektno. dizu sebi cene kvadrata ljudi.Lion elita :D
reg Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 - Vuk Jeremic zivi kod Lipovog lada, a cela ekipa Djilas, Sutanovac itd. ima stanove u tom delu grada. Na Bulevaru ce, dakle, biti drveca i to sasvim kvalitetnog, a ulica ce biti rekonstruisana perfektno. dizu sebi cene kvadrata ljudi.Zar ne zivi Jeremic u Ohridskoj, kod Hrama?
Аврам Гојић Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ovo su bas novosti. Vec tri-cetiri dana Jeremic je tamo kod Lipovog lada svaki dan, a Natasa u lokalnoj menjacnici menja pare. Mene je iznenadilo da oni stvarno zive zajedno.U pitanju je neka stara zgrada puna kvalitetnih, adaptiranih dupleksa. Tu zivi i Vladimir Jelic sa RTS-a, koliko cujem i neki glumci...
yolo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 sto bi menjao ceo parket zbog bube ziska? ja sam se zezao sa time kad sam se uselio u svoju sadasnju gajbu, u svaku rupicu uspricavao otrov za bubu. kad se posle svega izhobluje, isfuguju supljine i ponovo prelakira, stvar je sanirana.
Аврам Гојић Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ja preneo trac, tako prica narod, a mozda i samo saniraju postojeci parket. ljudi vole da preuvelicavaju mane Belvila, taksista mi pricao da je to staticki lose i da ce se srusiti, cuo on od projektanata ovo za Jeremica je ozbiljniji trac, pricam sa neposrednim svedocima
gospa buba Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 tracevi: - u Belvilu menjaju komplet parkete. usla buba zizak u parkete i pojela.istina. tj bilo je do nedavno. odustali su (mozda skroz, a mozda samo delom) od trovanja/menjanja parketa i pustili (neke)ljude da udju u stanove bez parketa i da ih rade sami, jer bi se realno novi tender za parkete (ili neko slichno pravno tehnichko njesra) zavrshio negde do jula/septembra (chitaj nove godine!). a rate se uredno placaju vec vishe od godinu dana, a da se niko ne sekira kako to kupish stan, a onda se pojavi hiljadu i jedan razlog da ne mozesh da udjesh u njega
Pontijak Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 da, tako sam i ja procitao pre iks dana u novinama. kada pomislim da sam prosle godine imao nicim izazvano ludilo da prodajem stan i kupim tamo stan, brrrrr ali na srecu ludilo kod mene nikada ne prelazi u delujucu fazu
gospa buba Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) da, tako sam i ja procitao pre iks dana u novinama. kada pomislim da sam prosle godine imao nicim izazvano ludilo da prodajem stan i kupim tamo stan, brrrrr ali na srecu ludilo kod mene nikada ne prelazi u delujucu fazu ono sto je fascinantno u toj prichi je u stvari sto chovek bude zayebavan bezochno i kad kupi stan na tzv trzishtu, uzme kredit, izuje se ne znam kako... ne ono kad drzava zida socijalno, pa moze da se nadgornjava ceo 1 zivotni vek kako ce sve da pije krv ljudima kojima (kao) chini uslugu, menja uslove, menja ugovore, drnda rang liste i sve to. ovo su stanovi koje su ljudi uzeli za pare i placaju ih parama vec neko vreme...(ovo moje je insajder info, ushli ljudi u gajbu bez parketa i sad sami finansiraju parket, a posle ce kao da se nekako prebiju. inache bogzna sta bi bilo ) Edited May 12, 2010 by thermal bug
holden kolfild Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) pa dobro, navodno ce platiti penale, 200e za svaki mesec kasnjenja btw, po oglasima se vrti 10ak stanova (od 1850-2150e/m2) samo ne znam da l sa parketom il bez Edited May 12, 2010 by holden kolfild
gospa buba Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pa dobro, navodno ce platiti penale, 200e za svaki mesec kasnjenja ne pamtim da je u ovoj drzavi iko platio bilo kakvo kashnjenje ikad :(obichno svi budu srecni kad se ishod realizuje bilo kako, a za zivota... ali hajde, neka pochnu od ovog sluchaja...
holden kolfild Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) ne pamtim da je u ovoj drzavi iko platio bilo kakvo kashnjenje ikad :(obichno svi budu srecni kad se ishod realizuje bilo kako, a za zivota... ali hajde, neka pochnu od ovog sluchaja...znam, tuga :(jbt, ne znam kako je dosao do brojke od 200e, pri cemu je takav penal za sve kupce.evo, gledam oglase, na toj lokaciji se rentaju stanovi za najmanje 300e, da ne govorimo o vecim koji idu i do 700-800e. Edited May 12, 2010 by holden kolfild
yolo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 mnogo mi se svidja taj belvil kao turisticka znamenitostvozis se u toj nedodjiji, svuda naokolo pustos i neke moderne zgrade (uobicajeni komentar stranaca koji su se nagledali sveta: ovo izgleda kao neki moderni delovi sangaja i pekinga), odjednom beli belvil, sve pod konac, platili i arhitektu da napravi klupe i posadi drvece, kao ono cap - prekid stvarnosti - favele napadaju sa svih strana.... cak sam ovladao i turom da sam zapamtio idealan sightseeing spot gde ti je u trecini kadra belvil, u trecini ta sredjena zelena povrsina a u trecini romodrom..... mada sta se pa ja zalim, i kod mene u komsiluku ciganka mica, svaka 3 meseca samodoprinos imamo da joj platimo struju. srbija!
gospa buba Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 mnogo mi se svidja taj belvil kao turisticka znamenitostvozis se u toj nedodjiji, svuda naokolo pustos i neke moderne zgrade (uobicajeni komentar stranaca koji su se nagledali sveta: ovo izgleda kao neki moderni delovi sangaja i pekinga), odjednom beli belvil, sve pod konac, platili i arhitektu da napravi klupe i posadi drvece, kao ono cap - prekid stvarnosti - favele napadaju sa svih strana.... cak sam ovladao i turom da sam zapamtio idealan sightseeing spot gde ti je u trecini kadra belvil, u trecini ta sredjena zelena povrsina a u trecini romodrom..... mada sta se pa ja zalim, i kod mene u komsiluku ciganka mica, svaka 3 meseca samodoprinos imamo da joj platimo struju. srbija!pa i ja te sve gledam, ko da si ispao iz druge nogavice pantalona univerzuma...
yolo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 pa i ja te sve gledam, ko da si ispao iz druge nogavice pantalona univerzuma... cuti, jos sve ovekoveceno u modernoj literaturi - "ja i moja multikulturna ulica" by jasmina tesanovic
Recommended Posts