Monday at 12:562 days 2 minutes ago, glibav said:Koja je startna tacka za promet kuca? Halo oglasi?Ja gledam to, 4zida i nekretnine.rs Ima dosta preklapanja ali ima i oglasa koji nisu na svim platformama.
Monday at 13:212 days 25 minutes ago, glibav said:Koja je startna tacka za promet kuca? Halo oglasi?Spominjali smo agenciju koja eksplicitno ne naplacuje proviziju kupcima koji su ih samostalno kontaktirali (kako i treba, normalno). Da ih ne reklamiram sad, lako ces ih naci ako zelis, oni imaju detaljne oglase na sajtu. A mozda ima jos neka agencija koja tako radi, ne znam.Edit: ako si prodavac, onda to nije bitan kriterijum, naravno Edited Monday at 13:232 days by Greek Freak
Monday at 14:072 days 1 hour ago, Shan Jan said:Ako se sklopi dil pisi detalje @Sammael. Hocemo i slike!Kakav si covek, trazi poziv na rostilj.
Monday at 16:002 days 3 hours ago, glibav said:Koja je startna tacka za promet kuca? Halo oglasi?Halo oglasi su poslednje mesto, ne znam kakvu su politiku promenili, ali drastično je opao broj oglasa u nekom trenutku. 4zida, Kupujem-prodajem i Oglasi rs, Facebook grupe, veće agencije i onda sitnija boranija (indomio, nekretnine rs i slično)
Monday at 21:442 days najbolja nekretnina cesto i ne dodje do oglasa, agenti prvo obaveste svoje (rodjake, prijatelje, pouzdane klijente itd) ako je rec o dobroj ponudi
Tuesday at 04:572 days Na tako nešto se već ne može uticati. Plus za tako nešto treba imati gomilu keša pri ruci pošto takve prodaje ne idu na kredit
Tuesday at 15:551 day Ovaj jedan agent sa kojim ja imam neki kakav takav iskren odnos kaze da su cene u oglasima - Fantasypreisen.(tj cene iz fantazije)Kaze ako je nekom stalo koliko toliko da proda nekretninu da mora da ide uglavnom 25% dole od pocetne cene.