Jump to content

Nekretnine

Featured Replies

2 minutes ago, glibav said:

Koja je startna tacka za promet kuca? Halo oglasi?

Ja gledam to, 4zida i nekretnine.rs

Ima dosta preklapanja ali ima i oglasa koji nisu na svim platformama.

25 minutes ago, glibav said:

Spominjali smo agenciju koja eksplicitno ne naplacuje proviziju kupcima koji su ih samostalno kontaktirali (kako i treba, normalno). Da ih ne reklamiram sad, lako ces ih naci ako zelis, oni imaju detaljne oglase na sajtu. A mozda ima jos neka agencija koja tako radi, ne znam.

Edit: ako si prodavac, onda to nije bitan kriterijum, naravno

Edited by Greek Freak

1 hour ago, Shan Jan said:

Ako se sklopi dil pisi detalje @Sammael. Hocemo i slike!

Kakav si covek, trazi poziv na rostilj. lolol

45 minutes ago, Choda said:

Kakav si covek, trazi poziv na rostilj. lolol

image.png

3 hours ago, glibav said:

Halo oglasi su poslednje mesto, ne znam kakvu su politiku promenili, ali drastično je opao broj oglasa u nekom trenutku.

4zida, Kupujem-prodajem i Oglasi rs, Facebook grupe, veće agencije i onda sitnija boranija (indomio, nekretnine rs i slično)

najbolja nekretnina cesto i ne dodje do oglasa, agenti prvo obaveste svoje (rodjake, prijatelje, pouzdane klijente itd) ako je rec o dobroj ponudi

Na tako nešto se već ne može uticati. Plus za tako nešto treba imati gomilu keša pri ruci pošto takve prodaje ne idu na kredit

Ovaj jedan agent sa kojim ja imam neki kakav takav iskren odnos kaze da su cene u oglasima - Fantasypreisen.(tj cene iz fantazije)

Kaze ako je nekom stalo koliko toliko da proda nekretninu da mora da ide uglavnom 25% dole od pocetne cene.