vladavsnarod Posted January 18 Posted January 18 Just now, Eleniko said: Kako je u Kladovu Ne diše se od Rumuna cele godine 1
Popular Post glibav Posted January 18 Popular Post Posted January 18 (edited) Inace ne bih da sirim defetizam ali Srbija je tolika sirotinja zaokupljena bazicnim potrebama da je urbanizam kao takav na poslednjem mestu sto se tice bazicnih potreba, nevezano koje mesto u Srbiji gledate, sve je uzas. Ono malo urbanizma sto postoji to su sve ostaci davnih vremena. Zima je ocaj, smrad i blato na sve strane, trotoari ne postoje ili vrlo retko. Putevi ocaj, parkinzi ne postoje. O biciklistickim stazama juzno od Dunava ne moze da se prica. Edited January 18 by glibav 13
glibav Posted January 18 Posted January 18 Prolece, leto i jesen su podnosljiva jer ima dosta zelenila i tada je Srbija vrhunska, nema toliko zagadjenja, mozes da ides gde god zelis svuda je lepo. Ali zime su toliko ocajne da je bas beda, bilo gde. 1
Time Crisis Posted January 18 Posted January 18 2 hours ago, Eleniko said: A ima i tradicionalni mandovsko gastoski buvljak jednom mesečno, kažu ima i od ptice mleko Ne znam što gastoski? Obično je uvek imao skroz lokalni karakter, mada nisam išao davno
Eleniko Posted January 18 Posted January 18 Donose gastarbajteri austrijski uglavnom kombije pune stare robe i nameštaja koji tamo ide u smeće a ovde ima kupca. 1 1
Paul Gompitz Posted January 19 Posted January 19 U Pazove je prvo dosao kablovski internet pa fekalna kanalizacija. Atmosferska i dalje ne postoji nego voda sa ulice ide u otvorene kanale pored puta. Ako domacin nije ispred svoje kuce zatrpao kanal i izbetonirao, jer estetika. Pa nastane poplava kad je velika kisa. 1 1
reg Posted January 19 Posted January 19 19 hours ago, glibav said: Prolece, leto i jesen su podnosljiva jer ima dosta zelenila i tada je Srbija vrhunska, nema toliko zagadjenja, mozes da ides gde god zelis svuda je lepo. Ali zime su toliko ocajne da je bas beda, bilo gde. Ja bih tu izbacio leto, ako će leta da budu kao ovo koje je prošlo. 1 1
napadaj Posted January 19 Posted January 19 19 hours ago, Bogotac said: Kod nas je postao užas,nakaradna gradnja,Beograđani se žale da je saobraćaj gori nego kod njih,gužva na svakom koraku,uopšte više nemas osećaj da si u malom gradu od 25K. Možda u glavnoj ulici, u ostalim je milina. Kuda treba da ide onaj autoput/brza saobraćajnica preko koje bi se stizalo za pola sata do Beograda?
Bogotac Posted January 19 Posted January 19 (edited) 5 minutes ago, napadaj said: Možda u glavnoj ulici, u ostalim je milina. Kuda treba da ide onaj autoput/brza saobraćajnica preko koje bi se stizalo za pola sata do Beograda? Beži bre,pakao jebeni Orasac,Stojnik,Marković,Kopljari,sjebace sela,Kopljari neće postojati Edited January 19 by Bogotac
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 (edited) sve okej, bio sam u delu kad se uđe u mesto pa na recimo drugom kružnom skrene levo pa do kraja išo da kupim neki vintage nameštaj ušorano sve, kuće dosadne poluzavršene, radi se na izolaciji svuda kuća građena početkom osamdesetih najveći plus grejanje na plin /barem se meni tako čini/ drugi plus banane na rasprodaji jako dobre 99 dinara treći plus bgd na 40 min do centra ostalo ne znam, ne bi iskr živeo ako mogu da biram sva su te sremske varošice na istu foru, od pazova do šida zapravo mi se ne sviđa generički problem svuda, nedostatak kvalitetne ili barem autentične arhitekture zgrada u kojima žive ljudi. ovo deluje da je sve zidano bez plana i projekta i udri. Edited January 22 by Eleniko
Delija67 Posted January 22 Posted January 22 Meni na tu stranu Banovci izgledaju najprihvatljivije. Mana im je sto nisu na pruzi. Ne znam da li imaju neki krsten javni prevoz do Batajnice ili cak Zemuna.
brusli Posted January 22 Posted January 22 Kad razmislim, u pravu si, nema lepog gradica u Sremu (ako izuzmemo centar), osim Sr Karlovaca. Zato su npr Becej, Vrsac, Srbobran mnogo bolji. 1
brusli Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Delija67 said: Meni na tu stranu Banovci izgledaju najprihvatljivije. Mana im je sto nisu na pruzi. Ne znam da li imaju neki krsten javni prevoz do Batajnice ili cak Zemuna. Prevoz je los, ima neka Lasta do Zemuna koja retko ide. Da im nije Dunava i oni su nista posebno. 1
Recommended Posts