Shan Jan Posted Saturday at 10:31 Posted Saturday at 10:31 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: a jakovo? Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop...
vladavsnarod Posted Saturday at 10:33 Posted Saturday at 10:33 1 minute ago, Shan Jan said: Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop... Sve to + akvapark 1 1
jms_uk Posted Saturday at 10:36 Posted Saturday at 10:36 35 minutes ago, Shan Jan said: Cuj ja sam ziveo u gradu koji je sustinski bio veliko selo, meni je bas nedostajalo to gradsko jezgro sa parkovima i starim zgradama da se setam i sednem na klupicu. Pravda za Main Mall i okolinu 😂 1 2
Shan Jan Posted Saturday at 10:39 Posted Saturday at 10:39 2 minutes ago, jms_uk said: Pravda za Main Mall i okolinu 😂 Kad sam ja dosao vec je CBD preuzeo glavnu rec. Joooj sad mi nedostaje Nandos. Nigde van Afrike ne valja. 1
noskich Posted Saturday at 11:09 Posted Saturday at 11:09 (edited) Gabor, centar sveta. Neverovatno da na forumu imamo čak 2 bivša expata iz Bocvane. Edited Saturday at 11:17 by noskich
brusli Posted Saturday at 11:29 Posted Saturday at 11:29 Na tu stranu najbolja je Indjija, ali je ipak 3 puta manja od Panceva. S druge strane mnogo bolji polozaj, 35 min od NS, 35 min od NBGD, 10 min od Fruske Gore, dosta poslova, jaka privreda, ima sve sto treba, centar tog dela Srema. Zagadjenje u Pancevu, koliko sam cuo dolazi od petrohemije, ne od rafinerije. I u Pancevu je navala stanogradnje, evo gomila beogradzana hoce tamo. 1
Desmond Bojčinski Posted Saturday at 13:00 Posted Saturday at 13:00 1 hour ago, brusli said: ima sve sto treba -1 Spoiler Realno Mitrovica kida za par redova veličina sve gore nabrojano. Zato je malo i skuplje ali to je to. 1
brusli Posted Saturday at 13:59 Posted Saturday at 13:59 E u pravu si, nema reka, ali su Stari Slankamen / Sr Karlovci na 20 min lagane voznje.
Popular Post SNARC Posted Saturday at 14:14 Popular Post Posted Saturday at 14:14 E..ali znate sta zaista razbija..i sve sto je bitno je blizu.. Spoiler Slovenija 13 3
Time Crisis Posted Saturday at 16:47 Posted Saturday at 16:47 (edited) 6 hours ago, Shan Jan said: I Indjija je malena al razmislicu, dobra je lokacija. Samo sam cuo da je i ona pretrpana novogradnjama gde im mesto nije. Valjda @Mil@n je nesto pricao o tome, ako nisam prezupcio. Rafinerija je dobila nove filtere od strane Rusa, verovali ili ne. Tokom zime je manje zagadjeno Pancevo nego Beograd. Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični Edited Saturday at 16:47 by Time Crisis 2 1
Eleniko Posted Saturday at 16:50 Posted Saturday at 16:50 2 minutes ago, Time Crisis said: Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični A ima i tradicionalni mandovsko gastoski buvljak jednom mesečno, kažu ima i od ptice mleko
Bogotac Posted Saturday at 17:15 Posted Saturday at 17:15 Kod nas je postao užas,nakaradna gradnja,Beograđani se žale da je saobraćaj gori nego kod njih,gužva na svakom koraku,uopšte više nemas osećaj da si u malom gradu od 25K. 1
vladavsnarod Posted Saturday at 17:20 Posted Saturday at 17:20 Gledaj ti na drugu stranu... jel idu Beograđani u Smederevo?
Recommended Posts