Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

a jakovo?

Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop...

Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Nope, jos jedno selo. Gradic bre mori, sa svim sadrzajima, osnovna, srednja, bazen, bijoskop...

Sve to + akvapark :)

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
35 minutes ago, Shan Jan said:

Cuj ja sam ziveo u gradu koji je sustinski bio veliko selo, meni je bas nedostajalo to gradsko jezgro sa parkovima i starim zgradama da se setam i sednem na klupicu.

Pravda za Main Mall i okolinu 😂

• Wub 1
  • Haha 2
Posted
2 minutes ago, jms_uk said:

Pravda za Main Mall i okolinu 😂

Kad sam ja dosao vec je CBD preuzeo glavnu rec. Joooj sad mi nedostaje Nandos. Nigde van Afrike ne valja.

• Wub 1
Posted (edited)

Gabor, centar sveta.

Neverovatno da na forumu imamo čak 2 bivša expata iz Bocvane.

Edited by noskich
Posted

Na tu stranu najbolja je Indjija, ali je ipak 3 puta manja od Panceva.

S druge strane mnogo bolji polozaj, 35 min od NS, 35 min od NBGD, 10 min od Fruske Gore, dosta poslova, jaka privreda, ima sve sto treba, centar tog dela Srema.

Zagadjenje u Pancevu, koliko sam cuo dolazi od petrohemije, ne od rafinerije.

I u Pancevu je navala stanogradnje, evo gomila beogradzana hoce tamo.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, brusli said:

ima sve sto treba

-1

Spoiler

gradska-plaza-78oi998psg3yr2esrvibao8zcjhxifi46929dy98c94.jpg.6a6fcccf463e74c7ebaf4f0adcbba394.jpg

Realno Mitrovica kida za par redova veličina sve gore nabrojano. Zato je malo i skuplje ali to je to. 

• Haha 1
Posted

E u pravu si, nema reka, ali su Stari Slankamen / Sr Karlovci na 20 min lagane voznje.

Posted (edited)
6 hours ago, Shan Jan said:

I Indjija je malena al razmislicu, dobra je lokacija. Samo sam cuo da je i ona pretrpana novogradnjama gde im mesto nije. Valjda @Mil@n je nesto pricao o tome, ako nisam prezupcio.

Rafinerija je dobila nove filtere od strane Rusa, verovali ili ne. Tokom zime je manje zagadjeno Pancevo nego Beograd. 

Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični

Edited by Time Crisis
  • +1 2
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, Time Crisis said:

Ako već razmišljaš na tu stranu onda Ruma, mnogo bolja lokacija i sadržaji/infrastruktura nego Inđija i Pazove i slični

A ima i tradicionalni mandovsko gastoski buvljak jednom mesečno, kažu ima i od ptice mleko 

:ph34r:

Posted

Kod nas je postao užas,nakaradna gradnja,Beograđani se žale da je saobraćaj gori nego kod njih,gužva na svakom koraku,uopšte više nemas osećaj da si u malom gradu od 25K.

• Tužno 1
Posted

Gledaj ti na drugu stranu... jel idu Beograđani u Smederevo?