Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted (edited)

pazove se nalaze na jedinom bitnom putu u zemlji bg - ns, jedino su ta dva grada uspela da održe broj stanovnika koji su imala po popisu 2011, ostatak srbije odumire

jeftiniji kvadrati, blizina gradova, redovno otvaranje firmi, koji upravo iz tih razloga često dolaze u ta sremska mesta, te san mnogih betongrađana i novosadista da se presele iz gradske džungle u neko mirnije mesto sa manje saobraćaja i kriminala, hm imho popularnost ovih sela će samo rasti kako nam bude rastao standard

pa takođe ima gradske gužve, zakrčenu magistralu do bg u špicevima i kao bonus, rak pančevac, zahvaljujući petrohemiji i rafineriji...

Edited by gone fishing
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Planiran je i autoput ka Temisvaru preko Panceva. Svakom svoje, imam kolege koji su se presilili u true sela. Meni odgovara manji grad koji ima sve sto treba svakom od 1 do 101. Jos ako je blizu BGa, bombonica.

• +1 1
Posted

dda samo što su kreteni zamislili a taj autoput ide preko novog mosta kod vinče i sa južne strane da obilazi pančevo, što će reći da će pančevci koji imaju posla u centru bg i dalje morati da koriste postojeći put...

• Hvala 1
Posted

Moje spajder culo govori da od tog puta nece biti nista. 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

jedino su ta dva grada uspela da održe broj stanovnika koji su imala po popisu 2011, ostatak srbije odumire

Zvuči kao da nisi bio na Zlatiboru.

Posted
54 minutes ago, Shan Jan said:

Planiran je i autoput ka Temisvaru preko Panceva. Svakom svoje, imam kolege koji su se presilili u true sela. Meni odgovara manji grad koji ima sve sto treba svakom od 1 do 101. Jos ako je blizu BGa, bombonica.

Zavisi od životnog stila. 

Imaš ljude koji žive u samom gradu, a ništa im ne bi falilo da žive u selu na sat vremena od grada. 

Ko pretežno radi od kuće, ide u veliku nabavku jedanput nedeljno kolima i samo je vikendom van kuće, njima izadje na isto.

Jedino u nekim specijalnim situacijama pa da primete da nisu u gradu tipa kad ti treba hitno apoteka, bolnica itd.

Posted

Cuj ja sam ziveo u gradu koji je sustinski bio veliko selo, meni je bas nedostajalo to gradsko jezgro sa parkovima i starim zgradama da se setam i sednem na klupicu.

Posted
33 minutes ago, noskich said:

Zvuči kao da nisi bio na Zlatiboru.

to je turističko mesto, tu ne živi 200000 stanovnika preko cele godine...

Posted
32 minutes ago, noskich said:

Zavisi od životnog stila. 

Imaš ljude koji žive u samom gradu, a ništa im ne bi falilo da žive u selu na sat vremena od grada. 

Ko pretežno radi od kuće, ide u veliku nabavku jedanput nedeljno kolima i samo je vikendom van kuće, njima izadje na isto.

Jedino u nekim specijalnim situacijama pa da primete da nisu u gradu tipa kad ti treba hitno apoteka, bolnica itd.

sve 5 samo što u selima nemaš kanalizaciju, a ni kablovski internet, ređe se prskaju komarci leti, a kad komšija upali traktor u 4 ujutru i ostavi ga da radi pola sata u mestu, dok se organizuje za polazak na njivu, brzo bi poželeo povratak u grad :happy:

• Haha 2
Posted
13 minutes ago, Shan Jan said:

Cuj ja sam ziveo u gradu koji je sustinski bio veliko selo, meni je bas nedostajalo to gradsko jezgro sa parkovima i starim zgradama da se setam i sednem na klupicu.

A kakva je situacija sa zagađenjem u Pančevu zbog rafinerije?

I da li si razmišljao o Inđiji? Grad na manje od sat vremena do Beograda, a na pola puta između BG i NS. 

Posted
10 minutes ago, gone fishing said:

to je turističko mesto, tu ne živi 200000 stanovnika preko cele godine...

Pa jeste, ali procentualno se dobro tamo podigao broj stanovnika koji su tamo za stalno. A da ne pričamo koliko se izgradilo da ja koji sam tamo bio mali milion puta pre nisam mogao da se orijentisem kad smo stigli autobusom. 

Posted
18 minutes ago, Shan Jan said:

Pa to ti kažem, tvoj životni stil ne paše.

6 minutes ago, gone fishing said:

sve 5 samo što u selima nemaš kanalizaciju, a ni kablovski internet, ređe se prskaju komarci leti, a kad komšija upali traktor u 4 ujutru i ostavi ga da radi pola sata u mestu, dok se organizuje za polazak na njivu, brzo bi poželeo povratak u grad :happy:

Jedno vreme sam gledao vikendice oko Deliblatske peščare, ali moj problem je što nemam nikoga tamo ko bi mogao da pomalo vodi računa o tome pa sam odustao. Tamo čak i za neke sitne stvari tipa za bankovni račun odmah traže da se ide u filijalu, a da ne pričamo o malo komplikovanijim stvarima tipa poreza na zemlju, popravki, održavanja itd. Sve je to teško i da si tamo lično, a nekmoli na drugoj strani planete.

Posted
3 minutes ago, vladavsnarod said:

A kakva je situacija sa zagađenjem u Pančevu zbog rafinerije?

I da li si razmišljao o Inđiji? Grad na manje od sat vremena do Beograda, a na pola puta između BG i NS. 

I Indjija je malena al razmislicu, dobra je lokacija. Samo sam cuo da je i ona pretrpana novogradnjama gde im mesto nije. Valjda @Mil@n je nesto pricao o tome, ako nisam prezupcio.

Rafinerija je dobila nove filtere od strane Rusa, verovali ili ne. Tokom zime je manje zagadjeno Pancevo nego Beograd. 

• +1 1