radisa Posted December 9 Posted December 9 15 minutes ago, Time Crisis said: Zdrage su doduše priličan krš Živeo sam desetak godina u Kaće Dejanović, crvene zgrade, na strani prema robnoj kući, meni je bilo skroz ok... U stvari, najbolj je bilo što sam imao soećaj, zelenila i širine, čim izađem iz zgrade, a satn, kao stan, bio ok...... 3
Time Crisis Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, radisa said: Živeo sam desetak godina u Kaće Dejanović, crvene zgrade, na strani prema robnoj kući, meni je bilo skroz ok... U stvari, najbolj je bilo što sam imao soećaj, zelenila i širine, čim izađem iz zgrade, a satn, kao stan, bio ok...... Ja sam bio slično vreme na Bulevaru Slob Jovanovića, žute zgrade, šta znam, tanki zidovi, komšiju čujem kao da je u drugoj sobi, a ne u drugom stanu, vertikale se par puta zgušivale (jednom su mi bukvalno poplavili kuhinju kad nisam bio u stanu), svi ventili od vode zapekli, komšiji na poslednjom stranu curilo od krova i jedva sanirao... ništa sad specijalno loše, ali realno kvalitet ispod proseka čak i ako neko nije izbirljiv
ivy Posted December 9 Posted December 9 (edited) te zgrade na bul Slobodana Jovanovica su novije od ostatka NN..tipa 90te.. Edited December 9 by ivy
radisa Posted December 9 Posted December 9 (edited) 2 minutes ago, ivy said: te zgrade na bul Slobodana Jovanovica su novije od ostatka NN..tipa 90te.. da, i kao da živimo u Tolkinovom svetu, što novije to lošije :( Edited December 9 by radisa 1
Shan Jan Posted December 9 Posted December 9 9 minutes ago, radisa said: da, i kao da živimo u Tolkinovom svetu, što novije to lošije :( Skoro gledao u Pancrvu neki stan u zgradi iz 2008. Ne zajebavam se kad kazem da je zgrada u mnogo mnogo gorem stanju od ove moje iz '63.
noskich Posted December 9 Posted December 9 (edited) Žarko sređuje kupovinu u Pnom Penu: @Time Crisis https://www.instagram.com/reel/DCMQ1ZCy9oT/ Edited December 9 by noskich
Filozof manijak Posted December 10 Posted December 10 18 hours ago, goofs said: Kad si vec pomenuo to, treba da stignem do Riblje pijace bas oko 4ke u cetvrtak, jel mi bolje da idem starim putem preko Petrovaradina, koliko je taj most zagusen? ne bih preporučio dolazak preko Petrovaardina, u to doba je gužva od Karlovaca, kroz Petrovaradin, tek u centru je haos. Opcija A: autoputem, isključenje na prvom izlazu (kaćka petlja, pa posle kaćkog mosta na kej, i onda na Riblju Spoiler Opcija B: ako bi ipak išao kroz Petrovaradin, skreneš desno na raskrsnici Preradovićeve i Reljkovićeve, pa Reljkovićevom na Žeželjev most, pa kejom do Riblje. (Mada, Reljkovićevom ide teretni saobraćaj, pa bih je lično izbegao) Spoiler 1 1
smooth.Op Posted December 10 Posted December 10 18 hours ago, radisa said: I bul oslobođenja je širok... DOk se ne naparkiraju svi redom... u desnoj trai... Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš... Ma gde je uporediv. Bio nedavno sa klincem do bg. Od Antifašističke borbe do kružnog toka pre mosta smo se vukli 20 minuta sigurno, a bilo je tipa 19h. Dete počelo da se baca pozadi po autu, unervozio se. Sreća pa je kod arene bio do wc, inače ne znam šta bih s njim. Još jednom sam se uveče zadesio (20h) i išao iz Mokroluške u Vojislava Ilića. Jedno tri semafora dok se nisam uključio i onda mic po mic do Ustaničke. Da ne pričam o parkingu posle... To je u ns nezamislivo. Jeste da je u špicu nezgodno i da se formiraju gužve (na skretanjima levo sa većih saobraćajnica uglavnom), ali to je to. Plus Most slobode nedeljom uveče kad je lepo vreme...
Time Crisis Posted December 10 Posted December 10 8 hours ago, noskich said: Žarko sređuje kupovinu u Pnom Penu: @Time Crisis https://www.instagram.com/reel/DCMQ1ZCy9oT/ Jesi kupio 1
noskich Posted December 10 Posted December 10 1 hour ago, Time Crisis said: Jesi kupio Ne, za mene samo Tajland dolazi u obzir u tom delu sveta.
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 Mene su na Beverli Hilsu zaustavljali panduri jer sam se šetao ulicom, istinit događaj 1 1
brusli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovde se lepo vidi, kako su nas ubedjivali da je inflacija do 2020 bila 1 %, i da je sve OK. Posle se cude kad im dodje Trampara, AFD, a bogami bice i neki gori. Fali samo grafik za berzu, ali pretpostavljam da sledi ovaj za nekretnine... Edited 6 hours ago by brusli 1
Recommended Posts