Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, brusli said:

Kad god dodjem u NS, osecam se kao da sam dosao u banju.

Sve ravno, ima neku sirinu, sve je blizu, guzva smesna u odnosu na BG.

A vi se zalite :)

I nema bas neku sirinu, dosta je u stvari sve stisnuto i gusto građeno i ulice nisu siroke.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

pa dobro jel treba svi da zivimo u paklu kao sto je Beograd?

Jel ne smemo da kukamo ako nije level tog pakla?

• Haha 1
Posted

NS je u delu bez drveća, uske ulice, a velika dvorišta. Ulica tek da se prođe.  Ušoreni sistem. Onda su to rušili i napravili zgrade na istom tlocrtu.

• +1 1
Posted

jedina siroka ulica u NS,i to za sada,je Bul. Evrope

Posted
28 minutes ago, ivy said:

I bul oslobođenja je širok... DOk se ne naparkiraju svi redom... u desnoj trai...

Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš...

• +1 3
Posted
8 minutes ago, radisa said:

Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš...

Kad si vec pomenuo to, treba da stignem do Riblje pijace bas oko 4ke u cetvrtak, jel mi bolje da idem starim putem preko Petrovaradina, koliko je taj most zagusen?

Posted

Svakome je svoja muka najgora, u BG je 30 min do posla ništa, u drugim gradovima je 30 min pakao.

• +1 5
  • Haha 2
Posted
16 minutes ago, radisa said:

I bul oslobođenja je širok... DOk se ne naparkiraju svi redom... u desnoj trai...

Na Naselju je sve prilično široko :)

Posted

@goofs

to ti nije losa ideja..preko Duge ces svavako  biti blize destinaciji/najmanje voziti kroz grad..

plus na ulasku u grad sa auto puta/zrenjaniskog puta znaju da budu guzve na svim prilazima...

• Hvala 1
Posted
6 minutes ago, Time Crisis said:

Na Naselju je sve prilično široko :)

Da, jeste... To jeste trenutno, meni najlepši deo grada, ako moraš da živiš u zgradi...

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
36 minutes ago, Sammael said:

Svakome je svoja muka najgora, u BG je 30 min do posla ništa, u drugim gradovima je 30 min pakao.

Treba opet na NBG u terminu jutarnjeg spica, prosli put smo visili na prilazu autoputu u koloni 200-300 metara pa nekih 25 min? To psovanje, trubljenje i nervoza, kolicine. I legendarni precrtani znak da tu moze da se ide na klinicki centar. Ne znam kako sad treba tamo da se ide, helikopterom najbolje.

• Tužno 1
Posted
1 hour ago, ivy said:

Na taj bulevar bi trebalo da se nakači novi most preko Dunava? To bi mogao biti lijep kraj, ako ga ne useru, po običaju.

Posted
34 minutes ago, Mel said:

Ne znam kako sad treba tamo da se ide, helikopterom najbolje.

teleport

@Jesper23

naravno da se planiraju zgradetine ceelom duzinom u novonaseljsko/detelinarskom delu

Posted
1 minute ago, ivy said:

teleport

@Jesper23

naravno da se planiraju zgradetine ceelom duzinom u novonaseljsko/detelinarskom delu

To će sigurno dodatno podići cijenu kvadrata, znači širenje grada dodatno, vjerovatno i na Telep, lijevo

Posted
1 hour ago, radisa said:

Da, jeste... To jeste trenutno, meni najlepši deo grada, ako moraš da živiš u zgradi...

Zdrage su doduše priličan krš