Krošek Posted December 9 Posted December 9 11 minutes ago, brusli said: Kad god dodjem u NS, osecam se kao da sam dosao u banju. Sve ravno, ima neku sirinu, sve je blizu, guzva smesna u odnosu na BG. A vi se zalite I nema bas neku sirinu, dosta je u stvari sve stisnuto i gusto građeno i ulice nisu siroke. 1 1
ivy Posted December 9 Posted December 9 pa dobro jel treba svi da zivimo u paklu kao sto je Beograd? Jel ne smemo da kukamo ako nije level tog pakla? 1
Krošek Posted December 9 Posted December 9 NS je u delu bez drveća, uske ulice, a velika dvorišta. Ulica tek da se prođe. Ušoreni sistem. Onda su to rušili i napravili zgrade na istom tlocrtu. 1
radisa Posted December 9 Posted December 9 28 minutes ago, ivy said: jedina siroka ulica u NS,i to za sada,je Bul. Evrope I bul oslobođenja je širok... DOk se ne naparkiraju svi redom... u desnoj trai... Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš... 3
goofs Posted December 9 Posted December 9 8 minutes ago, radisa said: Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš... Kad si vec pomenuo to, treba da stignem do Riblje pijace bas oko 4ke u cetvrtak, jel mi bolje da idem starim putem preko Petrovaradina, koliko je taj most zagusen?
Sammael Posted December 9 Posted December 9 Svakome je svoja muka najgora, u BG je 30 min do posla ništa, u drugim gradovima je 30 min pakao. 5 2
Time Crisis Posted December 9 Posted December 9 16 minutes ago, radisa said: I bul oslobođenja je širok... DOk se ne naparkiraju svi redom... u desnoj trai... Inače, level saobraćaj po NS oko 4 popodne na Bulevarima, sasvim je uporediv sa Gazelom/Brankom u isto vreme... Mislim, jbg, ja sm u BG, manje/više bar jednom nedeljeno i znam vrlo dobro da razlike u saobraćaju u špicevima nisu neuporedive u određenim tačkama... ANarvno, ako znaš uličice, možeš ponešto da eskiviraš... Na Naselju je sve prilično široko
ivy Posted December 9 Posted December 9 @goofs to ti nije losa ideja..preko Duge ces svavako biti blize destinaciji/najmanje voziti kroz grad.. plus na ulasku u grad sa auto puta/zrenjaniskog puta znaju da budu guzve na svim prilazima... 1
radisa Posted December 9 Posted December 9 6 minutes ago, Time Crisis said: Na Naselju je sve prilično široko Da, jeste... To jeste trenutno, meni najlepši deo grada, ako moraš da živiš u zgradi... 2 1
Mel Posted December 9 Posted December 9 36 minutes ago, Sammael said: Svakome je svoja muka najgora, u BG je 30 min do posla ništa, u drugim gradovima je 30 min pakao. Treba opet na NBG u terminu jutarnjeg spica, prosli put smo visili na prilazu autoputu u koloni 200-300 metara pa nekih 25 min? To psovanje, trubljenje i nervoza, kolicine. I legendarni precrtani znak da tu moze da se ide na klinicki centar. Ne znam kako sad treba tamo da se ide, helikopterom najbolje. 1
Jesper23 Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, ivy said: jedina siroka ulica u NS,i to za sada,je Bul. Evrope Na taj bulevar bi trebalo da se nakači novi most preko Dunava? To bi mogao biti lijep kraj, ako ga ne useru, po običaju.
ivy Posted December 9 Posted December 9 34 minutes ago, Mel said: Ne znam kako sad treba tamo da se ide, helikopterom najbolje. teleport @Jesper23 naravno da se planiraju zgradetine ceelom duzinom u novonaseljsko/detelinarskom delu
Jesper23 Posted December 9 Posted December 9 1 minute ago, ivy said: teleport @Jesper23 naravno da se planiraju zgradetine ceelom duzinom u novonaseljsko/detelinarskom delu To će sigurno dodatno podići cijenu kvadrata, znači širenje grada dodatno, vjerovatno i na Telep, lijevo
Time Crisis Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, radisa said: Da, jeste... To jeste trenutno, meni najlepši deo grada, ako moraš da živiš u zgradi... Zdrage su doduše priličan krš
Recommended Posts