Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Mel said:

Od sebe se ne pobeze. Having said that, konkretno Milanovac je meni bio super za odrastanje, ali vec na pola srednje sam se smorila. a tad je to bio grad koji je zbog posla imao veci sloj obrazovanih i zanimljivih ljudi nego danas. Cula sam da im je sad tamo tesko da nadju krstenog inzenjera, svi su otisli u Beograd ili jos dalje.

Ne bih rekla da je atmosfera mrtva, za one kojima je ok taj mitljurop klajnburger sloj naroda, i da obrcu raznjice vikendom uz pivo na picikato sredjenim placevima na selu kod ortaka bice ok. Cacak je veci, moj neki rodjak koji je iz Milanovca presao tamo poslom 30ak godina je zadovoljan, ima bas dosta drustva koliko sam videla. Svi su preskockani i izgledaju isto kao to godiste po BGu.

odeca ne cini coveka. to je vec odavno.

sad narodnjaci i slicne nakaze nose starke, vensice, martinke, 501..

losa je atmosfera u provinciji.

odose im najbolja deca u veljegrade.

tu je kraj svakoj prici.

mnogo treba da se promeni da bi se proces zaustavio.

1 moj ortak je otisao u distrikt brcko. jebeno se ugojio jer stalno ide po nekim rostiljima, vikendicama, tamo se drogiraju, zderu, piju i rano ustaju. i stalno su u jebenim trenerkama.

neka jedu najzdraviju hranu al nema te ljubavi zbog koje bi tamo posao da zivim.

kako moze neko da te voli i da insistira da zivis tamo??

ozbiljnija je tema od ovog. 

zasrao sam je i sam.

• Haha 4
Posted
4 minutes ago, bradilko said:

odeca ne cini coveka. to je vec odavno.

Ovi su vitki i zgodni a ja punacki tetkus iz "Beograda". Ali kako neko moze da te voli i pita da zivis tamo :lol:

Posted
1 minute ago, Mel said:

Ovi su vitki i zgodni a ja punacki tetkus iz "Beograda". Ali kako neko moze da te voli i pita da zivis tamo :lol:

ma lupam. ne zameri.

• Wub 1
Posted
2 hours ago, zorglub said:

Inđija nije na 30m od BG.

@đorđe geprat Neka gleda da izbegne Zemun gornji grad, pričali smo već o tome.

@Sammael Da li si mislio da zidaš ili kupuješ?

Ja Zemun ne bih nikada, to je drugi grad, nije Beograd. Tamo idem samo kad moram.

Da uzimam van grada, bila bi varijanta plac + montažna.

Originalno sam mislio da nađem neki manji plac (do 4 ara) ili oronulu kuću, pa da isto odradim montažnu, ali je problem što nema pouzdanih koji rade montažne na sprat a ne želim da imam neko simbolično dvorište. Tako da gotova kuća, useljiva.

Ta koju sam našao a da je top je građena početkom 2000tih, vrhunski kvalitet izrade, sendvič zidovi svuda, drvo aluminijum stolarija, parket i pločice top, solarni paneli dodati skoro, kotao na pelet + gas, jako lepo dvorište, na uglu 2 mirne ulice. Što nemam bogatog strica u SAD da mi ostavi nasleđe.

• +1 1
Posted

koliko kosta ta montazna gajba, plis plac?

Posted

Poznanik nedavno kupio plac između Batutove i Cvetka - 700k ojra. Doduše sa kućom, ali nju će da ruši i da zida novu.

• +1 2
Posted

koliki je to plac?

Posted

Uf nisam siguran. Čini mi se 4.5-5 ari.

Posted
35 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

koliko kosta ta montazna gajba, plis plac?

za gajbu računaj cca. 700€ m2

kao i za klasičnu gradnju, samo je montažna mnogo brže gotova, i mnoooogo je jednostavnije sve

a plac pa jbg od 1000-2000 pa do koliko hoćeš

Posted

Kako dobro zvuci 700 kvadrat

• +1 1
Posted

Stan u Pedje Milosavljevica (B. Kosa) 

90m2, 240k...pre par meseci. Poznanik. 

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

@Sammael Šta znam, ja bih uvek zidao. Sa dovoljno love kuća može biti kompletirana od Marta do Novembra. Takođe bih gledao neko plansko naselje, sa krštenim ulicama i trotoarima - pre bih živeo u Deču ili Vojci nego u kasabama poput Ledina i Borče.

Posted

borca se ubrzano razvija ^^

• Haha 2