Jump to content
IGNORED

Nekretnine

MrX

Recommended Posts

Posted

Tako je, ako nemaju za hleb u Mirijevu, neka kupe kolače na Senjaku.

• +1 3
  • Haha 5
Posted

najbolji je buđav leba u begaljici

ide gradski šta biste više hteli

Posted
5 minutes ago, napadaj said:

Tako je, ako nemaju za hleb u Mirijevu, neka kupe kolače na Senjaku.

nije dobra paralela, vise je kao pogacica u mirijevu vs torta na senjaku

Posted

mirijevo je jos uvek pogacica s cvarcima kakav sve residence i royal trash isplivava kojekude

Posted

4 hours ago, Eleniko said:

meni je najstrašnije to što su se izjednačile cene po bukvalno svim delovima grada

nerazumno je da isto koštaju blokovi kao centar grada, bez obzira na afinitete i prioritete

Zašto ti je to najstrašnije? Meni se sviđa taj cenovni lokal-patriotizam, iako mi kao potencijalnom kupcu ne odgovara. 

Pre neki dan iz radoznalosti otvorio link koji je neko postavio sa cenama nekretnina da pogledam cene u svom bivšem kraju (Jerkovic, kod non-stop maxija), stan od 43 kvadrata u Dragice Končar otišao za 118.5k evra, potpuno suludo. Nešto razumnija cena za 59m2 u Indire Gandi, 121kE. Odem na dorćolski deo mape, stan u Knez Miletinoj od 59m2 prodat za 160kE.

Posted

ne sviđa mi se zdravorazumski, ni u londonu kensington ne košta kao pekam a ni u njujorku menheten kao bronks.

mada šta znam, ne pratim šta se dešava tamo.

sa druge strane beograd je težak trash od grada za život pa sa te strane svejedno je gde skončaš.

u berlinu je sličan trend, kada sam ovde kupovao stan prenclauer berg je bio na 1000e, sada je čujem blizu 7000e a nekada je bio periferija po svakom osnovu.

Posted
3 hours ago, Mel said:

Ja sam nekad kao dete bila u Strumickoj. Moji su hteli da kupe kucu skorije u tom kraju ali su nam se finansije i dinamika cenovnika razisli, pa su uzeli stan sestri u tom kraju ali i dalje ponekad pomenu tu kucu sto su gledali. Kraj je die beste.

malo da se setim tih sumica kad sam bio klinac. pricao mi je otac kad je dobio gajbu u sumicama samo je rekao ne. daleko od moskve i mazestika.

zato je birjuzovu  oberucke prihvatio. vracar mu je bio takodje daleko.

u svadji je umeo da spomene da je samo  jednom ziveo van kruga dvojke i to zbog mene a ja postao  nezahvalan 🤣

licno sad nikad vise centar samo zemun, okolina juge, stari merkator do onih kockica posle kojih nema nista. moze i 70-i, 6 kaplara, 30-i..

centar je blizu 

doduse ne bi ni kupio sad gajbu u bgd. nema more i jezera a i preskupo. salim se naravno. u svakom slucaju ne idite van beograda ako ste na balkanu. vec dalje nesto drugo.

izvinjavam se, petak je, lije kisa i lije dunjovaca.

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted
5 hours ago, Shan Jan said:

Za sta ti treba? Veliki problem moze biti posao. Ako radite online onda je nebo granica, svasta moze da se nadje. Ako ne, onda verovatno samo BG, NS ili nesto blizu njih.

Ajd da uzmemo da je rad na daljinu, znaci nema ogranicenja za posao.

Jbt, za 1500-2000 E, mozes da uzmes vrhunski stan u npr centru Vrsca/Beceja, sa pogledom na katedralu, ili u G. Milanovcu/Cacku, i da ti je sve na 5 min peske.

Nema guzve, van grada si za 5 min u prirodi, ima srednje skole, prodavnice, bolnicu.

Jedino sto ne znas nikog tamo, ali valjda ces upoznati nekoga, uclanis se u neki klub (posmatraca ptica).

• +1 1
  • Haha 5
Posted

mene ortaci letos lozili da kupim gajbu u indjiji.

soma i 400 nove zgrade sa tendencijom da raste u nebo. i stranaca ima, kupuju nekretnine. 

kazu nema vise ko pre jeftinih kuca po dunavu i pripadajucim rukavcima.

indjija na 30 minuta od ns i bg.

ima marketi, black marketi, pijaca, skole, bircuzi.. sve

Posted
1 hour ago, reg said:

Zašto ti je to najstrašnije? Meni se sviđa taj cenovni lokal-patriotizam, iako mi kao potencijalnom kupcu ne odgovara. 

Pre neki dan iz radoznalosti otvorio link koji je neko postavio sa cenama nekretnina da pogledam cene u svom bivšem kraju (Jerkovic, kod non-stop maxija), stan od 43 kvadrata u Dragice Končar otišao za 118.5k evra, potpuno suludo. Nešto razumnija cena za 59m2 u Indire Gandi, 121kE. Odem na dorćolski deo mape, stan u Knez Miletinoj od 59m2 prodat za 160kE.

Ovaj post kucam iz stana u Dragice Končar od 43mkoji je 2018. šurak platio 50k. 

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Inđija nije na 30m od BG.

@đorđe geprat Neka gleda da izbegne Zemun gornji grad, pričali smo već o tome.

@Sammael Da li si mislio da zidaš ili kupuješ?

• +1 1
Posted
24 minutes ago, brusli said:

Jbt, za 1500-2000 E, mozes da uzmes vrhunski stan u npr centru Vrsca/Beceja, sa pogledom na katedralu, ili u G. Milanovcu/Cacku, i da ti je sve na 5 min peske.

Nema guzve, van grada si za 5 min u prirodi, ima srednje skole, prodavnice, bolnicu.

Jedino sto ne znas nikog tamo, ali valjda ces upoznati nekoga, uclanis se u neki klub (posmatraca ptica).

jebiga srpski gradovi kao kg, kv,, ks, ca su bili dobri za zivot do 91-e. 

do tad niko nije imao osecaj da zivi turobni provincijski zivot. radila privreda, fabrike.. posle se to sve sjebalo.

i sad bi valda da beze svi u bgd sto je jebeno mnogo losa stvar i za bgd i za sve jer je to ultima sad ili preko da se ide.

vojvodina je nesto drugacija ali to je to.

bgd je sad najbolji u zemunu jer je tu sirina dunava, ima i nekog austrougarskog smeka. 

sto bi rekla jedna caletova  riba iz spanije, bgd je evropa ali uboga. isla da vidi dioklecijanovu palacu u jebeni split  pa svrnula u bgd, kcer nekog bogatog frankiste, htela da bezi u ameriku sa caletom al ovaj nije mogao da se odvoji od moskve 🤣

najjace neki sto je zastupao spanske interese neka vrsta konzula ili vec sta je bilo u to doba;

sta ce vam ovaj? nema nista, jebeni komunista, prevarice vas,  uzece vam pare i pocepace vam srce na pola.

jebena kaudiljova kopilad

a lik je "ordinirao" u rahmetli jugi.

ono ljigavo je srusilo

bas da vidim posle nove godine kako to izgleda.

no izgleda da se bgd menja i to brze nego sto zelim 

vratio bih onaj bgd iz 80-ih ( prva polovina). zelenilo i sivilo ebony & ivory in the perfect harmony

sorry, uvatila me dunja. zivia pjetak!

najjaci dan posle cetvrtoga.

isto i jun. tek izadjes iz skole, najjacih 10-ak dana, potpuno bezbrizan, obaveza ni u primisli, djacku das babi a ona se bahati i vadi crvene iz steka. bajs, sladoleda na tone, viktorije, reke, fliperi, igrice, grisine za rucak, ne postojim osim za druzbu, murija me trazi, interpol prevrce planetu i onda se uvece pojavim kao lipsalo kuce, glibav, izudaranih kolena i laktova i posle uobicajene kenjaze o tome kako mi je ovo kao pred glavu i kako ce da se zarati cekam sniclu i mladu krtolu, paradajz i jebeno zaspem. 

i onda jovo nanovo

sorry ali skupe su nekretnine a i nine to najbitnije. nor moj slucaj. ne mogu da spavam na dva mesta iako cu da kupim nesto na moruda odem sa kiki u pjetak i da blejimo po plazama i da malo ronim i to je to.

jedan pokon i rodjak mi je izdeklamovao izreku, umoci musicu u more umocio si ga u okean.

tak nekak.

parafraziram 🍻🐕

• +1 1
Posted
58 minutes ago, brusli said:

Ma ima milion takvih gradova u Srbiji. Tu postoji par problema:

• Sta ako moras da menjas posao i ne mozes da nadjes dobro placeni a da je online?
  • Zdravstvo je raspad po provinciji
  • I najveci problem za mene: generalno depresivna atmosfera u tim mrtvim gradovima gde zive usahli ljudi koji cekaju da i oni umru

No, prednosti koliko hoces, dok god ove stvari mozes nekako da zaobidjes. Mozda gresim ali mislim da je @radisa pobegao iz veceg u manji grad a mozda i jos neko. Oni bi znali da kazu neku vise.

25 minutes ago, zorglub said:

Inđija nije na 30m od BG.

@đorđe geprat Neka gleda da izbegne Zemun gornji grad, pričali smo već o tome.

@Sammael Da li si mislio da zidaš ili kupuješ?

Zemun ce biti klanica, preuske ulice, sve vise natrpanog stanovnistva... slazem se, tek Gornji Grad nije za zivot.

BTW, ja da idem na selo bih upravo kupio samo plac i odradio montaznu kucu po mojoj meri. Cene su ok, kvalitet je sada odlican, nema razloga da ne uzimas to sem ako ces naci neku kucu u bas dobrom stanju za jeftine pare (sto je sve teze).

• +1 1
Posted

Od sebe se ne pobeze. Having said that, konkretno Milanovac je meni bio super za odrastanje, ali vec na pola srednje sam se smorila. a tad je to bio grad koji je zbog posla imao veci sloj obrazovanih i zanimljivih ljudi nego danas. Cula sam da im je sad tamo tesko da nadju krstenog inzenjera, svi su otisli u Beograd ili jos dalje.

Ne bih rekla da je atmosfera mrtva, za one kojima je ok taj mitljurop klajnburger sloj naroda, i da obrcu raznjice vikendom uz pivo na picikato sredjenim placevima na selu kod ortaka bice ok. Cacak je veci, moj neki rodjak koji je iz Milanovca presao tamo poslom 30ak godina je zadovoljan, ima bas dosta drustva koliko sam videla. Svi su preskockani i izgledaju isto kao to godiste po BGu.

• Hvala 1
Posted

Ja sam u aprilu 2018te uzeo stan. Ortak priveo kraju papirologiju pre neki dan, isti kraj, ista kvadratura, isti sprat, jedino je 2 ulice dalje od centra u odnosu na mene i posle spuštanja cene izašao na tačno duplo višu cenu u odnosu na pre 6.5 godina.

• +1 4
  • Hvala 1