Mr.Mxyzptlk Posted December 6 Posted December 6 prvi je kupio na kredit, rata mu je preko 1k na 20 godina, fixna makar. drugi je iskesirao zbog prethodne prodaje. meni bi bilo sumanuto da dam ovolike pare za bilo sta u bgu. pogotovo sto znam da to ne vredi toliko, to bi me najvise morilo. 2
brusli Posted December 6 Posted December 6 Koji grad u Srbiji valja da se kupi nesto, kvalitetna novogradnja ? Pretpostavljam da svi veci/osrednji gradovi imaju sve sto treba osim aerodroma i nekih zaebanih dr.
Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 9 minutes ago, brusli said: Koji grad u Srbiji valja da se kupi nesto, kvalitetna novogradnja ? Pretpostavljam da svi veci/osrednji gradovi imaju sve sto treba osim aerodroma i nekih zaebanih dr. Za sta ti treba? Veliki problem moze biti posao. Ako radite online onda je nebo granica, svasta moze da se nadje. Ako ne, onda verovatno samo BG, NS ili nesto blizu njih. Sto se tice kvaliteta novogradnje, samo ako znas coveka, inace racunaj da je losije od starogradnje. Ja npr. sada ciljam Pancevo ali i tamo samo starogradnju.
Frank Pembleton Posted December 6 Posted December 6 5 minutes ago, Shan Jan said: Za sta ti treba? Veliki problem moze biti posao. Ako radite online onda je nebo granica, svasta moze da se nadje. Ako ne, onda verovatno samo BG, NS ili nesto blizu njih. Sto se tice kvaliteta novogradnje, samo ako znas coveka, inace racunaj da je losije od starogradnje. Ja npr. sada ciljam Pancevo ali i tamo samo starogradnju. Pančevo je "poklonjeno" biznismenima sa tribine da zidaju, bojim se da je taj kartel digao cene i starogradnji...
Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Pančevo je "poklonjeno" biznismenima sa tribine da zidaju, bojim se da je taj kartel digao cene i starogradnji... Jos uvek ne, bar u odnosu na BG. Starogradnja se krece oko 1100-1300 po kvadratu. To je cena u Barajevu trenutno. Naravno moras uracunati i renoviranje. Ali iz Panceva se stize relativno brzo do centra BGa, grad je miran, ima sve sto ti treba itd...
Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: cime, preko pancevca? Jbg, radis sa cim imas. Opet, kad nema udesa, sticices u centar BGa pre nego da si na Ledinama, da ne pricam koji krsh su ta nova naselja po BGu.
Sammael Posted December 6 Posted December 6 Preko Pančevca... koji će uskoro biti zatvoren ili poluzatvoren na minimum 3 godine. Ima i most Zemun-Borča ali to je 3 dana jahanja, osim za one koju su iz Altine/Bataje/Zemuna.
Sammael Posted December 6 Posted December 6 Nisam detaljnije gledao, ali je moguće da prema Smederevu ima nešto. Ali ne treba ni po svaku cenu kupovati stan bilo gde samo jer se nema para za nešto bolje.
Sammael Posted December 6 Posted December 6 Uzgred, želim kuću, i cene kuća su mi bile dosta visoke, ali sad kad poredim stanove od 85 kvadrata po blokovima za 200k - kuća od 200 kvadrata s dvorištem i garažom u Medaku za 300k uopšte nije tako skupa. 1 1
Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 (edited) Sve zavisi sta zelis, meni se bas svidja ideja manjeg mirnijeg grada koji ima sve za decu od 0 do 18. Imam kolege iz Panceva koji dolaze na posao u ofis, imao kolege na faksu koji su studirali u BGu a bili iz Panceva... ne kukaju. Meni to deluje kao dobra opcija za nekog ko hoce da startuje porodicu. Kuce koje valjaju a nisu preskupe ima po selima oko BGa, al onda se odrices drugih stvari, to je meni licno previse otudjeno. Mada, znam dosta kolega i koleginica srednjih i posebno matorijih godina koji su prodali stanove po BGu i otisli da nadju tamo mir i ne kaju se. Edit: naravno, ako imas 300k da tresnes, onda mozes da biras gde oces. Edited December 6 by Shan Jan 1
Mr.Mxyzptlk Posted December 6 Posted December 6 6 minutes ago, Sammael said: Uzgred, želim kuću, i cene kuća su mi bile dosta visoke, ali sad kad poredim stanove od 85 kvadrata po blokovima za 200k - kuća od 200 kvadrata s dvorištem i garažom u Medaku za 300k uopšte nije tako skupa. taj deo grada je zesca rupa 1
Sammael Posted December 6 Posted December 6 Odustao sam od te priče da idem skroz van BG, em što je to kraj bilo kakvog društvenog života, em što imam potrebe zbog posla i obaveza stalno da dolazim ovde, em mi je majka u godinama i pitanje je dana kada ću morati da je svakodnevno obilazim (ona iz svog stana gde živi od '62 neće nikad otići, niti prihvattiti neku pomoć u kući). Našao sam prelepu kuću koja mi se mnogo sviđa i vrhunski je građena, 10 min od Bulevara, ka Mirijevu, ali nemam te pare. 3
Recommended Posts