Svemir Zeka Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 5 minutes ago, Braća Strugacki said: išao sam sa sestrom nekoliko puta tokom 3-4 meseca da gledamo stanove do 50k eur rešila je da se uda ponovo I gde ste našli? Mi nismo 2020. nalazili ništa
Sestre Bronte Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 nismo našli, mislim da je to razlog što se ponovo udaje sve neka potkrovlja, sutereni za koje kažu da je prizemlje i tome slično 3
Svemir Zeka Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) 3 minutes ago, Braća Strugacki said: nismo našli, mislim da je to razlog što se ponovo udaje sve neka potkrovlja, sutereni za koje kažu da je prizemlje i tome slično Bilo je u Sremčici ponešto....za šta banke neće da kreditiraju. Mada, uknjiženo. U drugim vestima, otpadaju mi obrve jbt Vidim da mi ne gine Adaktar 😭 Edited November 20, 2022 by Svemir Zeka 2
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) ne bio u koži ovima što sad kupuju stan Edited November 20, 2022 by kud u maglu Simoviću 7
Svemir Zeka Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne bio u koži ovima što sad kupuju stan Meni je drago da je to ovde rešeno u poslednji čas. I dalje mislim da je bolje nego ostati podstanar, davati silne pare nekom, i dalje nemaš svoje. A seljakaš se, menjaš sredinu, nikad se ne osećaš sigurno. Ćerki je ovaj stan sad šesti po redu, a sinu četvrti, a oboje nisu još ni tinejdžeri. Joj jbt sad sam se setila da nisam platila porez 2
Frank Pembleton Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Bilo je u Sremčici ponešto....za šta banke neće da kreditiraju. Mada, uknjiženo. U drugim vestima, otpadaju mi obrve jbt Vidim da mi ne gine Adaktar [emoji24]Gde u Sremčici?Pošto je poznanica kupila stan na kredit pre jedno godinu i po tamo.Ono prvo naselje posle njiva kad se ide iz Železnika... Shiit has hit the fan
Svemir Zeka Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Gde u Sremčici? Pošto je poznanica kupila stan na kredit pre jedno godinu i po tamo. Ono prvo naselje posle njiva kad se ide iz Železnika ... Shiit has hit the fan Bilo je u Sare Bernar, to je na samom početku, pa neka potkrovlja. A gledala sam jedan dalje, u centru. Nije taj uopšte bio loš stan, za 51000, a oko 50kvm. Tačno pre dve godine Edited November 20, 2022 by Svemir Zeka
mustang Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) Ja da zivim u srbiji, gledala bih senjak ili periferiju beograda, kuca, basta, ali gde je ide onaj voz za ns sto su skoro pustili Edited November 20, 2022 by mustang
napadaj Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Taj voz ne staje u tim mestima, samo proleti. 2
Hamlet Strašni Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Pa prokop je jako blizu Senjaku. Ima čak i dobra autobuska veza 2 1
mustang Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) 5 minutes ago, napadaj said: Taj voz ne staje u tim mestima, samo proleti. Ima li nesto od tih vozova , metroa da povezuje periferiju sa centrom? Svidja mi se i onaj deo oko avale, lep, brdovit, zelen, zelen Edited November 20, 2022 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) 14 minutes ago, mustang said: Ja da zivim u srbiji, gledala bih senjak ili periferiju beograda, kuca, basta, ali gde je ide onaj voz za ns sto su skoro pustili za senjak ti treba 300-500k€ i јa bi na bel air, al neće da može kakav te metro spopao e ponekad mislim da si pala sa marsa Edited November 20, 2022 by kud u maglu Simoviću 3 1
napadaj Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Pa prokop je jako blizu Senjaku. Ima čak i dobra autobuska vezaPričam o periferiji, očigledno je na to mislila u vezi sa vozom.
Ras Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) Spustio sam se nedavno sa Avalskog do puta za Ripanj kroz ulicu Šuplja stena (pogledajte na mapi, nije u naselju koje se isto tako zove i koje se nalazi u blizini). Bio sam iznenađen sa par ogromnih imanja sa novim, modernim (beton, zidovi u staklu...) luksuznim kućama. Provozao sam se iz radoznalosti, uličicama levo i desno i ima tamo i starijih luksuznih vikend kuća, ali i onih koje koriste manje imućni meštani, uostalom miks kakav je karakterističan za Srbiju. Sama padina je prelepa i još uvek pomalo idilična. Međutim izostanak infrastrukture vidljiv je i golim okom a nova gradilišta aktuelna su na sve strane. Edited November 20, 2022 by Ras 2
Frank Pembleton Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Bilo je u Sare Bernar, to je na samom početku, pa neka potkrovlja. A gledala sam jedan dalje, u centru. Nije taj uopšte bio loš stan, za 51000, a oko 50kvm. Tačno pre dve godinePa ovo što sam spomenuo i jeste u Sare Bernar.Tu je verovatno problem što nisu svi stanovi uknjiženi pa onfa banka neće to da odobri.......shiit has hit the fan. 1
Recommended Posts