Jump to content

Drugi krug (izaći ili ostati kući)

Drugi krug Korone 85 members have voted

1. 1. Izaći, ostati kući ili nešto treće, ako (kad) ga bude?

• Kretaću se svuda i uvak, bez maske i rukavica. Druženje normalno (kafane, diskoteke, splavovi). Šta me briga, ovo je dokazano najsmešniji virus?!
      10
    • Kretanje svuda, ali sa oprezom. Druženje minimlano. U kuću ne primam nikog (osim ukućana).
      47
    • Izlaziću samo kad moram (prodavnica, šetnja psa, posao, crvka) pod maskom. Druženje ništa, osim sa komšijama po neku reč u liftu (glava ka ogledalu).
      18
    • Total lockdown. Ako se virus vraća, znači da je mnooogo opasan!
      1
    • Radim od kuće, ne izlazim i ne družim se, osim online. Nemam ja veze sa koronom.
      9
  2. 2. Kada će biti drugi krug?

• Nikada! Pobedili smo Koronu!
      13
    • Kasna jesen 2020. (novembar)
      31
    • Leto 2020. (jul ili avgust)
      26
    • Kraj maja ili jun 2020.
      15

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Kako brzo ide...

ovde je drugi talas već dosta veći od prvog

Qw7r5KO.png

25 Apr 2020 | 05:43 AM UTC

Azerbaijan: Authorities announce phased easing of COVID-19 restrictions from April 27

Većina tih ex-SSSR država iz centralne Azije ima drugi talas na grafikonima. Kazahstan, Uzbekistan, Kirgistan...

• 2 weeks later...

mislim da mozemo slobodno da okacimo 'oni su verovali' post na ovoj temi, ali ne moze da se vidi ko je kako glasao.

• Author

Na pitanje 

2. Kada će biti drugi krug?

sam izostavio opciju:

- 21.06.2020. oko 20:00

:covid19:

oFI5aww.png

Danas 105 novih i 4 preminula

Najviše do sad su imali 104 pre 2 dana

• 2 weeks later...

Kako se nosite vi što niste u fazonu (masovnog) izlaženja sa ljudima iz okruženja koji jesu?

Kad kažem ljudima da ne organizuju/idu na žurke i dr mass eventove -- a kažem svaki put kad neko iskaže tu nameru ili me čak pozove -- bude odgovoreno zabijanjem glave u pesak / podsmehom / ignorisanjem / svađom... na kraju ničiji stav nije promenjen, moje intervencije nisu imale nikakvog efekta.

Isti ljudi bili vajni paničari i pobornici tamnice pre tri meseca :isuse: i još smatrali mene neodgovornom što ne nosim masku na otvorenom i ne umačem cipele u domestos pre ulaska u stan.

Background Picker
Customize Layout