Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

• Author

za 10 sati to je 100.000 prijava po satu... sto mu dodje 1666.666 po minutu ili skoro 28 ljudi u sekundi se prijavi za 100 evra...

kako da ne :D

A exDr tvrdi da je milion bilo za 5h... sto bi se reklo 50 ljudi u sekundi :D

Edited by Milosh76

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

7 minutes ago, Milosh76 said:

za 10 sati to je 100.000 prijava po satu... sto mu dodje 1666.666 po minutu ili skoro 28 ljudi u sekundi se prijavi za 100 evra...

vidi se da nikad nisi gledao kako raste Pewdiepie sub count ili lajkovi kad Obama nešto twituje :fantom:

3 hours ago, Zeleni sto said:

Istina. Otići ću malo off-topic, ali ako su dužni po rešenju da prijave prebivalište, a utvrđeno je da ne žive tamo gde su im poslali rešenje, a ja nemam pojma ni ko su ti ljudi (osim što su jednom uredno stizali pozivi za sud, zbog čega sam se i odlučio na zahtev), kako će oni da znaju da moraju to da urade? Razumem da je u praksi drugačije i da do isteka lične karte ne moraju ništa, ali sad tek vidim ovo u zakonu.

@Milošica ostadoše bez zelenih sto za zelenim stolom.

Pa ono, neznanje prava škodi

Офф.  Како и где могу проверити ко је све пријављен на моју адресу? Типа бивши подстанари бившег власника стана. 

5 minutes ago, dekki said:

Офф.  Како и где могу проверити ко је све пријављен на моју адресу? Типа бивши подстанари бившег власника стана. 

Не можеш ако немаш неку везу. :) Једино можеш да поднесеш молбу да се пасивизирају пребивалишта свих лица на адреси осим оних које наведеш у молби. После ће на твоју адресу да стигну решења МУП-а, па ћеш сазнати ко је био пријављен. Треба ти доказ о власништву и молба.

Edited by Zeleni sto

7 hours ago, gospa buba said:

to sam i mislila. ali ova papagajsko pravno lice koje je pisalo odgovore na pitanja ili nije jasno reklo ili ja ne razumem uzrok i posledicu u tom jeziku. ovo drugo je verovatnije biggrin.png

edip@rene. prezalio je vec muchenik :hihi:

sent from bubamoto

Da ostecenom punoletni clanocvi domacinstva koji su to postali pre 24.04.2020. daju po 50 eura. Sto bi reko Del Boy, You know it makes sense! :dry:

Ja i zena se prijavili...

Ja evo svecano izjavljujem da cu da spiskam 100 evra sa @aram @renne i drugarima u Dzakarti pa ko veruje veruje...

A zena ce da upise kurs za frizere ;)

Prilažem i ja svojih 100

4 minutes ago, aram said:

@Frank Pembleton
takoreći daćeš u humanitarne svrhe :sleep:

Takoreci hocu!

Pošteno

1 hour ago, Nesh said:

Da ostecenom punoletni clanocvi domacinstva koji su to postali pre 24.04.2020. daju po 50 eura. Sto bi reko Del Boy, You know it makes sense! :dry:

dada sigurno :dry: :lolol:

2 000 000 prijava!

Gradžani Srbije:smiley_hail:

4 hours ago, Milosh76 said:

Možda je sajt dobar.

A, opet se javljaju eksperti da nam objašnjavaju da sajt ne može da košta 10k evra?

Background Picker
Customize Layout