Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

4 minutes ago, Lancia said:

Stvarno cete da uzmete pare¿ Kakav ste to narod,  predsedniku malo izletelo, a vi odmah potrcali :fantom: sad jadan mora da se zaduzuje kod zelenasa.

pubertetlija se isprsio pred lepojkom da je nasho neke pare, podguzna vlada potrchala da potvrdi, svi potrchali da objave u sluzbenom glasniku vec 24og. nije da neka jadna deca nemaju shtete od brzog odziva sistema :dry: :hihi:

ima samo dve stvari na toj slici.

1. da nije on. mogao je da ne.

2. da nisu oni. oni pak nisu mogli, morao bi opet da viche ne dam anu ne dam sinishu, da ih podseti ko su.

mi smo samo kolateralna shteta. shta da radimo :unsure:

Edited by gospa buba

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

7 minutes ago, Lancia said:

predsedniku malo izletelo

Naravoučenije - dok nekom ne izleti, drugom ne uleti.

9 minutes ago, Lancia said:

Stvarno cete da uzmete pare¿

to se zove  kako u dva koraka preći  od "ni za živu glavu"  do "to je bre naša lova"!

45 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Пасивизирање пребивалишта и боравишта

Члан 18.

На захтев суда, органа државне управе, другог органа или организације, као и другог правног или физичког лица, које има оправдан правни интерес, надлежни орган врши проверу чињенице сталног становања, односно привременог боравка на адреси на којој је грађанин пријавио пребивалиште, односно боравиште.

Ако утврди да грађанин не станује на адреси на којој има пријављено пребивалиште, односно боравиште или ако утврди да је приликом пријаве пребивалишта, односно боравишта дао неистините податке, надлежни орган доноси решење којим пасивизира адресу пребивалишта, односно боравишта.

Пошто је надлежни орган пасивизирао адресу пребивалишта, односно боравишта, грађанин који живи на територији Републике Србије дужан је да пријави пребивалиште и адресу на којој станује у року од осам дана од дана пријема решења из става 2. овог члана.

Ако грађанин не пријави пребивалиште на начин предвиђен у ставу 3. овог члана, надлежни орган му утврђује пребивалиште у складу са чланом 11. став 2. овог закона.

На решења из ст. 2. и 4. овог члана може се изјавити жалба министарству надлежном за унутрашње послове у року од осам дана од дана пријема решења.

Надлежни орган ће, по службеној дужности, пасивизирати адресу пребивалишта, односно боравишта, у случају престанка држављанства Републике Србије или смрти грађанина.

Au, bokte, pa je l' to znači da ova sila ljudi (nisam imao pojma koliko ih je dok nisu stigla rešenja) kojima je pasivizirano prebivalište na moj zahtev nakon kupovine stana neće dobiti 100e? Nosiću jedno 1000e na savesti. Nadam se da su se svi odselili na neko bolje mesto. :)

:-)

Реално, њихов проблем.

@Zeleni sto

Promeni nik u Zelenih sto,u skladu sa temom.

11 minutes ago, koksy said:

to se zove  kako u dva koraka preći  od "ni za živu glavu"  do "to je bre naša lova"!

Dva koraka za ove koji su rekli "ni za živu glavu" (mada ni dva nisu greška u koracima), za ostale je samo 1.

30 minutes ago, Hamlet Strašni said:

:-)

Реално, њихов проблем.

Istina. Otići ću malo off-topic, ali ako su dužni po rešenju da prijave prebivalište, a utvrđeno je da ne žive tamo gde su im poslali rešenje, a ja nemam pojma ni ko su ti ljudi (osim što su jednom uredno stizali pozivi za sud, zbog čega sam se i odlučio na zahtev), kako će oni da znaju da moraju to da urade? Razumem da je u praksi drugačije i da do isteka lične karte ne moraju ništa, ali sad tek vidim ovo u zakonu.

@Milošica ostadoše bez zelenih sto za zelenim stolom.

Edited by Zeleni sto

50 minutes ago, variola said:

Dva koraka za ove koji su rekli "ni za živu glavu" (mada ni dva nisu greška u koracima), za ostale je samo 1.

To. Lično nisam imao dilemu ni sekund. :tongue:

ni ja. odma' sam znao da ću d'uzmem ojre.:cool:

chekaj tamo pishe 100 razloga za 1 klik, brza laka i besplatna prijava? :ohmy:

pa jesu se zaneli malo dijzaneri i marketinshki magovi? :rolf:

nije to besplatna kafa rodjaci, to je pljachka drzave :hihi:

Edited by gospa buba

Ko nije u pljačci nek digne ruku!

у пљачци у масци роџаче!

Već milion komada

Background Picker
Customize Layout