Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

8 minutes ago, gospa buba said:

dakle, moj tek punoletni gradjanin ce da jadikuje, te pomozimo detetu: neko ko je na dan 24og drzavljanin sa vazecom lichnom kartom, ali nije punoletan na taj dan, no na dan prijave jeste punoletan, da li je kvalifikovan ili ne?

sent from bubamoto

:cry:

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

Bubo, samo oni koji su bili punoletni do 24.04.

to sam i mislila. ali ova papagajsko pravno lice koje je pisalo odgovore na pitanja ili nije jasno reklo ili ja ne razumem uzrok i posledicu u tom jeziku. ovo drugo je verovatnije biggrin.png

edip@rene. prezalio je vec muchenik :hihi:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

edip@rene. prezalio je vec muchenik :hihi:

sent from bubamoto

Ja bih probao, ništa ga ne košta...

mada, kad postavish obrmuto, onda bi mogli svi koji su postali punoletni od 24og pa dok traje prijava, shto je tek besmisleno. dakle onbrnuta logika vraca stvari gde im je mesto.

sent from bubamoto

Radi li vam ova provera statusa prijave?

Pinujte ove odgovore sa sajta u prvi post...

Kad ležu pare penzosima a kad ostalima?

... Shiit has hit the fan...

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pinujte ove odgovore sa sajta u prvi post...

Kad ležu pare penzosima a kad ostalima?

... Shiit has hit the fan...

penzosima u petak sad 15. maja, a ostalima na svakih 5 dana prema prijavama

lele.

sent from bubamoto

1 hour ago, čekmeže said:

Znam šta je prebivalište, ali šta je aktivno prebivalište?

i mene zanima ovo tumačenje.

da li samo posedovanje lične karte automatski podrazumeva aktivno prebivalište?

25 minutes ago, Milošica said:

Radi li vam ova provera statusa prijave?

Meni ne radi

i mene zanima ovo tumačenje.
da li samo posedovanje lične karte automatski podrazumeva aktivno prebivalište?
Ja se ne bi zakunuo da u nekom zakonu postoji pominjanje "aktivnog prebivališta". U zakonu imaš prebivalište i boravište. Toliko. Ako imam važeću ličnu kartu, sa prebivalištem a živim već 10 godina izvan zemlje meni je prebivalište i dalje Srbija tj adresa na koju sam registrovan a ne Nemačka, sve dok sam građanin republike Srbije. I google se zbuni kad ubacim pretraživanje. Jedine stavke koje izbaci sa aktivnim prebivalištem su one sa srpskih sajtova. Sns budalaštine.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Moja sestričina je punoletna već godinu dana, ali nije izvadila ličnu kartu. Ako l.k. izvadi u narednih 10 dana i prijavi se u roku, da li je to u redu? 
Jel mora biti lk od pre 24.4. kada je doneta uredba?

3 minutes ago, Zlurad said:

Ja se ne bi zakunuo da u nekom zakonu postoji pominjanje "aktivnog prebivališta". U zakonu imaš prebivalište i boravište. Toliko. Ako imam važeću ličnu kartu, sa prebivalištem a živim već 10 godina izvan zemlje meni je prebivalište i dalje Srbija tj adresa na koju sam registrovan a ne Nemačka, sve dok sam građanin republike Srbije. I google se zbuni kad ubacim pretraživanje. Jedine stavke koje izbaci sa aktivnim prebivalištem su one sa srpskih sajtova. Sns budalaštine.

to bi mogla biti kvaka da se odjebu dvojni državljani npr. RS/BiH, uz kreativno SNS-tumačenje pojma "aktivnog prebivališta"

Verovatno.

Trebala je da izvadi LK sa napunjenih 16 godina.

1 hour ago, gospa buba said:

dakle, moj tek punoletni gradjanin ce da jadikuje, te pomozimo detetu: neko ko je na dan 24og drzavljanin sa vazecom lichnom kartom, ali nije punoletan na taj dan, no na dan prijave jeste punoletan, da li je kvalifikovan ili ne?

sent from bubamoto

A i ti, sto nisi pozurila malo :fantom:

Background Picker
Customize Layout