Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

6 minutes ago, I*m with the pilots said:

To mi je i precog rekao, ali ja toliko Nemaca znam koji imaju sjajni smisao za humor (moj suprug na prvom mestu) da ih vec branim u tom smislu. Isla sam i na neke domace stand-upove na kojima sam umrla od smeha.

Ovo u zagradi moras po duznosti, pa se ne racuna, kao ni Precogovo misljenje, ali se slazem s tobom. Ima vrlo duhovitih Nemaca pretezno dvosmislenog humora. Ono sto ne podnosim kod Svaba je kad se opuste, cerekaju se ko blentavi na sve i svasta.

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Nemački humor:

Znaci definitivno Albanija preko Kosova 

Dž-dž 🎼🤟🎼

9 hours ago, I*m with the pilots said:

To mi je i precog rekao, ali ja toliko Nemaca znam koji imaju sjajni smisao za humor (moj suprug na prvom mestu) da ih vec branim u tom smislu. Isla sam i na neke domace stand-upove na kojima sam umrla od smeha.

ja sam jedno 2-3 godine saradjivao sa dva švaboa iz Berlina, nivo njihovog nehumora je bio alarmantan, ortak i ja dobijali transfere neprijatnosti na nedeljnoj bazi.

ispalo na kraju da su samo glupi ko tri glupa i da to nije skroz ustaljen slucaj :D

14 hours ago, bags said:

Upravo. Ja ne znam sto Nemcima toliko furka doci u Austriju. Da li ej ponuda toliko bolja ili jeftinija ne razumem stvarno.

Online je nemoguce nesto naci a preko telefona vec nude samo najskuplje preostale sobe. I tako je i u Tirolu, Gornjoj Austriji, Salcburgu...

juzni tirol i gardasee su jos gore u tom kontekstu. uz majorku, naravno. nemacki alpi su isto tako fantasticni, ali valjda je to utisak "bio sam u inostranstvu"

1 hour ago, goofs said:

ja sam jedno 2-3 godine saradjivao sa dva švaboa iz Berlina, nivo njihovog nehumora je bio alarmantan, ortak i ja dobijali transfere neprijatnosti na nedeljnoj bazi.

ispalo na kraju da su samo glupi ko tri glupa i da to nije skroz ustaljen slucaj :D

ima ih svakakvih. kao kod svih naroda. ono sto ja vidim kao razliku u odnosu na nas je odnos prema humoru. kod nas je normalno da svaka konverzacije zapocne neko zajebancijom pa se onda dalje prica o svemu i svacemu. kod nemaca to mahom nije tako vec dodje usput to laksih tema (ili nikako). doduse, 99% mojih kontakata sa nemcima je na poslu gde se ipak radi i prica o poslu. privatno se redje srecem sa nemcima. uglavnom sa roditeljima dece koja idu sa cerkom u skolu ili sa komsijama u zgradi. humor na koji nalecem u medijima je sasvim ok.

Znam duhovite i Nemce i Austrijance, ali realno je to evropski derbi zacelja 😄 Jedan na jedan jos i nekako, ali u grupi ako se humor i pojavi, onda je to uglavnom neko karnevalsko kreveljenje ili prvoloptasenje. Utisak mi je da znaju da budu ironicni, ali retko samoironicni. No, jasno mi je da generalizujem - Bec npr ima tradiciju kvalitetnog kabarea (Helmut Qualtinger i drugi). 

Bugari spustili rampu

On 13.7.2020. at 23:50, Anonymous said:

Može se i dalje u Albaniju. Mnogi ljudi koje poznajem pričaju sve najlepše o njihovom primorju, sad je verovatno još bolje.

Pukli smo za Ohrid.

Moze se u Makedoniju, PCR test na Torlaku za 6000 dinara i pravac granica nakon dobijanja rezultata. Mi idemo u Makedoniju iz drugih razloga ali smo onda skontali kad smo vec tamo da ne bi bilo lose da odemo do Ohrida na 3,4 dana jer to ce nam verovatno biti jedini odmor ovo leto. 

a kako stvari stoje sa tunisom i egiptom?

Just now, kud u maglu Simoviću said:

a kako stvari stoje sa tunisom i egiptom?

14.jul

929 novozarazenih, 74 mrtvih

Temperature  u julu 35-40 i vise

Ja sam mislila da sam 'muva bez glave' kad je pitanje putovati (na more) bez obzira na neke rizike, nikad ne uplacujem osigyranje itd ali bas ne kapiram ljude koji sada ocajnicki traze nacin da po svaku cenu odu negde vani

Čežnja za slanom vodom

5 minutes ago, InvisibleLight said:

14.jul

929 novozarazenih, 74 mrtvih

Temperature  u julu 35-40 i vise

Ja sam mislila da sam 'muva bez glave' kad je pitanje putovati (na more) bez obzira na neke rizike, nikad ne uplacujem osigyranje itd ali bas ne kapiram ljude koji sada ocajnicki traze nacin da po svaku cenu odu negde vani

mislio sam na mogućnost odlaska u iste

a za drugi deo se potpuno slažem

kajne more ove godine

pa ono, nije da sam i bez korole svake god iso :(

sirotiljo i bogu si teška

:sad:

Background Picker
Customize Layout