July 13, 20204 yr Može se i dalje u Albaniju. Mnogi ljudi koje poznajem pričaju sve najlepše o njihovom primorju, sad je verovatno još bolje. Pukli smo za Ohrid.
July 14, 20204 yr On 11.7.2020. at 1:30, Zlurad said: Ja sam bio veoma rad da otpichim do Grcke na morence, jer 1) nema Srba 2) jeftiniji apartmani ali jebote u ovoj Nemackoj ko da zivi 5 miliona Grka. Avion do Soluna/Atine u skoro pa bilo kom danu do septembra izadje po 400 evra povratna (300 tamo 100 naovamo). I to budget kompanije. Jebe se njima za koronu. Sezona je. To sto po avionu 50 putnika nema veze. MI smo prosle godine leteli u junu iz Frankfurta za Solun, karte kod LH kupili dva meseca pre i platili ih 300 evra (povratne). Bilo je nesto jeftinijih letova ali onih u sred noci, sto nam nije padalo na pamet da uzimamo. Tako da mislim da tih 400 evra sad i nije tako cudno/lose. Ne razumem ovu poslednju recenicu? Prodaju inace pune avione, od te price da ostavljaju prazna mesta zbog drzanja odstojanja nema nista.
July 14, 20204 yr Just now, Tsai said: @Redoran jel znas dal je moguce proci kolima u tursku kroz bugarsku? Komšija išao busom, i tamo i natrag... Vratio se pre 5 dana...
July 14, 20204 yr Zena i ja odustali od mora ove godine. Puno je potencijalinih rizika da zaglavimo negde sa dvoje male dece. Takodje ovi iz njene firme su pravo odradili FUD taktiku pa ona ne zeli ni probleme na poslu. U Austriji su cene astronomske a jos je ludje sto je sve sto valja masovno rezervisano. Pogotovo karj avgusta kad smo mi planirali...
July 14, 20204 yr 1 hour ago, Tsai said: @Redoran jel znas dal je moguce proci kolima u tursku kroz bugarsku? Nisam našao nikakvu izmenu odluke od 11. juna koja kaže da iz svih pravaca može u Tursku osim iz Irana i Sirije. E, sad, na aerodromima važi pravilo da svi moraju da nose masku i da se svima meri temperatura pa ko ima preko 37 rade mu brzi test na licu mesta. Pretpostavljam da na drumskim prelazima važi slično pravilo. Dakle, treba da se pojave na rampi sa maskama na licu i ovi će im verovatno meriti temperaturu. I moraće da popune neki dodatni formular i napišu gde tačno ostaju i koliko dugo. Jedino je pitanje dokle će to sve biti otvoreno jer je situacija u Srbiji svakog dana sve gora. Kapiram da će najpre Bugari da spuste rampu, čak i za onaj brzi tranzit. Ali ko je voljan da proba, za sada može da uđe u Tursku.
July 14, 20204 yr 1 hour ago, bags said: U Austriji su cene astronomske a jos je ludje sto je sve sto valja masovno rezervisano. Pogotovo karj avgusta kad smo mi planirali... ubi vas bavarska
July 14, 20204 yr Upravo. Ja ne znam sto Nemcima toliko furka doci u Austriju. Da li ej ponuda toliko bolja ili jeftinija ne razumem stvarno. Online je nemoguce nesto naci a preko telefona vec nude samo najskuplje preostale sobe. I tako je i u Tirolu, Gornjoj Austriji, Salcburgu...
July 14, 20204 yr https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=14&nav_category=12&nav_id=1706841 Ambasadori zemlja članica EU 27 skinuli su Srbiju sa liste zemlja za koje je do sada važila preporuka za mogućnost putovanja preko spoljnih granica Šengena. To će se dogoditi na najmanje dve sedmice, javlja dopisnik Tanjuga iz Brisela.
July 14, 20204 yr 8 minutes ago, SNARC said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=14&nav_category=12&nav_id=1706841 Ambasadori zemlja članica EU 27 skinuli su Srbiju sa liste zemlja za koje je do sada važila preporuka za mogućnost putovanja preko spoljnih granica Šengena. To će se dogoditi na najmanje dve sedmice, javlja dopisnik Tanjuga iz Brisela. Eto sta su nam demonstracije napravile
July 14, 20204 yr 14 minutes ago, SNARC said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=14&nav_category=12&nav_id=1706841 Ambasadori zemlja članica EU 27 skinuli su Srbiju sa liste zemlja za koje je do sada važila preporuka za mogućnost putovanja preko spoljnih granica Šengena. To će se dogoditi na najmanje dve sedmice, javlja dopisnik Tanjuga iz Brisela. Treba razmisljati 2 nedelje unapred, neresiva enigma za njih
July 14, 20204 yr 2 hours ago, bags said: Upravo. Ja ne znam sto Nemcima toliko furka doci u Austriju. Da li ej ponuda toliko bolja ili jeftinija ne razumem stvarno. Online je nemoguce nesto naci a preko telefona vec nude samo najskuplje preostale sobe. I tako je i u Tirolu, Gornjoj Austriji, Salcburgu... Moje dve koleginice redovno idu u Austriju, jedna vozi bajs sa muzem a druga planinari sa prijateljima - u oba slucaja su dakle planine u pitanju. (Doduse nije da ih nema u Nemackoj, nemam odgovor za tebe) Jedan kolega Austrijance smatra smaracima koji nemaju smisao za humor, inace Mi smo takodje otpisali bilo kakvo putovanje van Nemacke (dete ima dve godine), sad nam i planirani put za Srbiju pocetkom septembra deluje kao naucna fantastika. Moji ce da svisnu, propustimo jedan dan Skajp i odmah panika.
July 14, 20204 yr 35 minutes ago, I*m with the pilots said: Jedan kolega Austrijance smatra smaracima koji nemaju smisao za humor, inace Haha da tradicionalni nemacki humor. Ovde se ljude sa tim sprdaju preko hiljadu godina. Nisam sreo jos nijednog Nemca da je imao ne znam kakav smisao za humor. Dok na drugoj strani imas https://de.wikipedia.org/wiki/Wiener_Schmäh koji cesto pokida. 35 minutes ago, I*m with the pilots said: planirani put za Srbiju pocetkom septembra deluje kao naucna fantastika. Mi smo se trebali naci sa nasima u Hrvatskoj na moru. Sad ce nas se odreci i izbaciti iz svih testamenata kad im kazemo da otkazujemo... Edited July 14, 20204 yr by bags
July 14, 20204 yr 12 minutes ago, bags said: Haha da tradicionalni nemacki humor. Ovde se ljude sa tim sprdaju preko hiljadu godina. Nisam sreo jos nijednog Nemca da je imao ne znam kakav smisao za humor. Mi smo se trebali naci sa nasima u Hrvatskoj na moru. Sad ce nas se odreci i izbaciti iz svih testamenata kad im kazemo da otkazujemo... To mi je i precog rekao, ali ja toliko Nemaca znam koji imaju sjajni smisao za humor (moj suprug na prvom mestu) da ih vec branim u tom smislu. Isla sam i na neke domace stand-upove na kojima sam umrla od smeha. Uzgred, da provezbate vas saksonski: (obavezno pratite i oba titla, mada je svakako bez njih razumevanje menoguce)