July 8, 20204 yr 16 hours ago, Niveamen said: ...Svakako nakon ovakve odluke dobro razmisljam gde cu svoj novac trositi na letnji odmor ubuduce. Opet ćeš trošiti u Grčkoj
July 8, 20204 yr 17 hours ago, Niveamen said: Slazem se,ali onda ne treba biti licemer i zazmuriti na zemlje iz okruzenja koji takodje imaju i mrtvih i zarazenih a testirati samo nase,pa normalno da cemo imati puno pozitivnih.Zasto ne testiraju rumune,bugare,nego jok.To je EU,tamo ne vlada ovaj soj kao kod nas.Ovde je ipak opasniji i siri zarazu.Svakako nakon ovakve odluke dobro razmisljam gde cu svoj novac trositi na letnji odmor ubuduce. Ada Ciganlija, srpsko more. Mada, i bazen Vrujci nije loš, kažu da je voda lekovita.
July 8, 20204 yr Na Adu Ciganiju se nikad ne bih kupao.Bazen u vrujcima je ok na 1 dan.Svakako postoje i dr zemlje koje nisu uvele zabranu za srbe.Spanija je uvek tu,i kod njih bar nema takvog ciganisanja kao u Grckoj oce *iki,nece *iki..
July 8, 20204 yr 16 minutes ago, Niveamen said: Spanija je uvek tu,i kod njih bar nema takvog ciganisanja kao u Grckoj oce *iki,nece *iki.. javi kako je bilo u spaniji
July 8, 20204 yr https://www.021.rs/story/Info/Srbija/247829/Bracni-par-iz-Srbije-u-grckoj-bolnici-zbog-korone-ostali-putnici-u-karantinu.htmlIdu ljudi basevima jbtKo to organizuje, koje agencije, dal su normalni?A ovim mozgovima iz busa verovatno zao sto pored korone nema i neki napad al kaide, pa da bude jos jeftinije
July 8, 20204 yr Info sa jedne platforme za online prodaju: dnevno se u Srbiji 40 K puta gugla pojam kupovina bazena.Pomama je za istima
July 8, 20204 yr Quote Holandija je ponovo danas zatvorila granice za putnike iz Srbije i Crne Gore, nedelju dana nakon što ih je otvorila, navodeći kao razlog nagli porast broja zaraženih virusom korona u te dve zemlje.
July 8, 20204 yr Na Adu Ciganiju se nikad ne bih kupao.Bazen u vrujcima je ok na 1 dan.Svakako postoje i dr zemlje koje nisu uvele zabranu za srbe.Spanija je uvek tu,i kod njih bar nema takvog ciganisanja kao u Grckoj oce *iki,nece *iki..greshish glede ade ciganlije. i ja sam greshila godinama i nadam se da cu imati dugo da se kajem i ispravljam. novobeogradska strana, od 06 do 10h je 1 savrshenstvo po svim parametrima, od juna do kraja oktobra, bukvalno. sent from bubamoto
July 8, 20204 yr 3 hours ago, gospa buba said: greshish glede ade ciganlije. i ja sam greshila godinama i nadam se da cu imati dugo da se kajem i ispravljam. novobeogradska strana, od 06 do 10h je 1 savrshenstvo po svim parametrima, od juna do kraja oktobra, bukvalno. sent from bubamoto Tako je, ali svi dođu subotom u 5 popodne na jezero i nabiju se na početak makiške ili adske strane, posle kukaju da je odvratno. Mora se malo dupe pomeriti i naći mesto za uživanje. Realno, može da bude bolje nego na CG primorju u avgustu.
July 8, 20204 yr 3 minutes ago, Anonymous said: Realno, može da bude bolje nego na CG primorju u avgustu. Realno,svugde je bolje nego na CG primorju, bilo kad i bilo gde
July 10, 20204 yr Grci su hit hitova, oni su najveći broj tih jeftinih apartmansih aranžmana rasprodali još prošle godine, uzeli su lovu unapred pre korone. Sad šatro pustili, imali dobru volju da odrade to što su naplatili, ali su Srbi kužni sami krivi.
July 10, 20204 yr On 8.7.2020. at 18:03, Anonymous said: Tako je, ali svi dođu subotom u 5 popodne na jezero i nabiju se na početak makiške ili adske strane, posle kukaju da je odvratno. Mora se malo dupe pomeriti i naći mesto za uživanje. Realno, može da bude bolje nego na CG primorju u avgustu. nene, sabajle je praznik, sutra cu da probam, ako procenim da je bezbedno da se udje u bus, rachunam subota je, mozda ne idu svi na posao. od 5 popodne do ujutro se to super sve raschisti i razbistri, ima tu neki mali protok i isfiltrira se bash lepo. u 09 sam ionako gotova sa tim poslom. mislim, dal mi je veci rizik od maksija u podne Edited July 10, 20204 yr by gospa buba
July 10, 20204 yr Ja sam bio veoma rad da otpichim do Grcke na morence, jer 1) nema Srba 2) jeftiniji apartmani ali jebote u ovoj Nemackoj ko da zivi 5 miliona Grka. Avion do Soluna/Atine u skoro pa bilo kom danu do septembra izadje po 400 evra povratna (300 tamo 100 naovamo). I to budget kompanije. Jebe se njima za koronu. Sezona je. To sto po avionu 50 putnika nema veze.