Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez.

mada kazu da je tako u svakom oktobru [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni.
Iznenadio sam se da je dosta svega bilo otvoreno.
Prethodnu noć smo zaginuli u autentičnoj grčkoj birtiji sa grčkom braćom do sitnih sati.
Ko zimski Mediteraneo [emoji1]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

• Replies 1.9k
  • Views 170.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud.

sent from bubamoto

40 minutes ago, gospa buba said:

meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud.

sent from bubamoto

sve razumem i podržavam...

58 minutes ago, steins said:

Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni.

Pre par godina sam bio u Solunu tokom decembra pred Božić. Bilo je užasno hladno, Ipak. trećeg dana granulo sunce, a posle par čašica cipura ni voda nije bila hladna za kupanje.

Prošle godine bio sam sâm sa ženom :evilsmile: krajem septembra. 

Mnogo bolje nego mesec i po pre toga, lepša voda, nema gužve...

Edited by dvb-t manijak

Agia Galini na Kritu ima sezonu čitave godine kažu. Ja sam tamo bio u septembru (božanstveno), pa ne mogu da lično potvrdim. Nije baš blizu, to je muka.

4 hours ago, gospa buba said:

moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez.

mada kazu da je tako u svakom oktobru emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve :sleep: Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve uslove

8 hours ago, steins said:

Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo.

Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve [emoji99] Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve uslove
proshla,.videla :D

sent from bubamoto

Just now, placenik said:

Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo.

Jeste, zato sam i ja bio tamo. Fenomenalno mesto, samo što Ruse mrze gore nego Turke :D

Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9

I ko je posle gori, narod ili vlast mu?

Mrtva trka :fantom:

Probili su obruč :s_d:

21 minutes ago, arkonada said:

Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9

Samo jedan je nebeski narod

Mislim da je ovo samo jedna vrlo ocigleda posledica sistematskog zatupljivanja nacije u poslednjoj deceniji a mozda i duze.

Mislis poslednjih 30 godina...od SLobe je poceo sunovrat, ovo sada je samo odrzavanje i guranje dublje u zivo blato

Vrlo moguce, nisam bio tada dovoljno odrastao da bih umeo da primetim takve stvari, ali verujem.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.