Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

2 hours ago, gospa buba said:

20 random zarazenih, a testiranih jedan po vozilu, znachi do 80 zarazenih iz cele te ekipe. 

Ово је језив податак који баца светло на наше "тестирање". Цела Србија званично региструје дневно 200-300, док један гранични прелаз региструје 20 (вероватно 80).

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

46 minutes ago, SNARC said:

Imao sam nerava do minut i po otprilike...alal vera svakome ko izdrzi do kraja.

1:16

Al ja sam staaaari grkofob

17 minutes ago, InvisibleLight said:

1:16

Al ja sam staaaari grkofob

Sto bre¿

20 minutes ago, dekki said:

Ово је језив податак који баца светло на наше "тестирање". Цела Србија званично региструје дневно 200-300, док један гранични прелаз региструје 20 (вероватно 80).

Mozda samo bolesni putuju?

:covid19:

1 hour ago, SNARC said:

Imao sam nerava do minut i po otprilike...alal vera svakome ko izdrzi do kraja.

Ja sam izdržala do 2 minuta, a onda sam htela da iskočim iz kože od unjkavog glasa naratora i "brate". 

Super je... giros... laguna... sokratis... brate, ukratko :D

12 minutes ago, Lancia said:

Sto bre¿

Prosto, ne lezi mi tamo ama bas nista i niko

(Ne mislim samo na more)

OnT- a htela sam ici uprkos tome u junu opet tamo, samo da bih vindsurfala i predsezonski i u julu u hrvatskoj, sad otpada i regularna julska hrvatska. I da ne zatvore hrvati bas mi bzvze u ovakvoj situaciji

28 minutes ago, InvisibleLight said:

I da ne zatvore hrvati bas mi bzvze u ovakvoj situaciji

Vjerujem da se sutra ili prekosutra ponovo uvodi mjera 14 dnevne izolacije/samoizolacije za dolaske iz Srbije & BiH

1 minute ago, Zis said:

Vjerujem da se sutra ili prekosutra ponovo uvodi mjera 14 dnevne izolacije/samoizolacije za dolaske iz Srbije & BiH

Pa da

3 hours ago, Paul Gompitz said:

Ali zato kad se vratis 

Ovi likovi imaju jos toga u koferu, poslusajte Baticu o Becu :D A ima i o snovima sa Nikol Kidman na Kalisu.

Ja sam mislila da ceo internet zna za ovo blago?

Edited by I*m with the pilots

4 hours ago, harper said:

Srbijanska fascinacija letovanjem na moru je za mene jedan od najbizarnijih momenata od pocetka ove pandemije. Shvatam da ljudi zele na odmor i da im znaci da taj odmor provedu na moru ali ovolika histerija da se po svaku cenu dokopaju obale, kao da im zivot zavisi od toga, potpuno je neverovatna.

Ne, ne, ne fascinacija bilo kojim morem, nego grckim! :D

Ja sve takve kolektivno zovem "sekta grcko more", i do ove godine nisam vidjao tako ekstremne oblike tog sektasenja, jeza bi me uhvatila kad bih krenuo da nabrajam:laugh:

A sto kazes, u svim ostalim aspektima sasvim inteligentni i dobri primerci ljudi.

Edited by Chika Spale

Ako srpski narod zbog nečega bude podigao bunu na neoradikale, to će biti jer su im ovi upropastili letovanje u Grčkoj.

Zatvoriće nam granice svi živi, bojim se, kad večerašnje slike ispred skupštine odu u svet.

Ako

Background Picker
Customize Layout