Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Ma neće njih, samo nas mrze, zavidi nam ceo svet što smo tako super i napredni

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

4 minutes ago, Redoran said:

Kako znaš da ne testiraju Bugare i Rumune?

naravno da testiraju. svi koji ulaze u grcku moraju popuniti formular na travel.gov.gr. na osnovu QR koda se onda neko salje na testiranje, a neko ne. ne znam sta je kriterijum za to. ja sam juce popunio formular za nas sve. 

ko se napizdio na grke neka ide onda u crnu goru, hrvatsku, i druge destinacije...

oh, wait...shit 

grci su bar probali da nas puste, a i stavili su veto na 10 dana, pa ako se stanje popravi eto nas opet

Edited by Ros

20 random zarazenih, a testiranih jedan po vozilu, znachi do 80 zarazenih iz cele te ekipe. ako se nisu zarazili putem, sedeci na granici sigurno jesu. pustiti do 80 hodajucih rasadnika da se shetkaju okolo, bojim se da nece da moze. to shto nama to ochigledno na nashem terenu ne smeta, nego idu uredno na posao chlanovi zarazenih porodica, i to ne samo zato shto moraju da jedu lebac (to je primarno, slazem se), nego to ljudi nikoga ne interesuje.

naravno, mozda je problem shto smo mi jedini direktno izvaljeni da bezochno lazemo rezultate. nama je naravno problem shto smo to otkrili sami :s_w:

srbija nema more. tachka.

idenje na more nije ni ljudsko pravo, a kamoli osnovno.

grchka nije srbija.

grchka nam nije nishta duzna.

grchka moze kako hoce.

grci nisu nasha braca. mi nemamo bracu. ja imam jednog, ali taj nije i vash :dry:

i sad ovo masovno serendanje o buducoj osveti u vidu o nedavanja nashih para, to je taman u rangu fruktalovog soka koji se pravi od srpskog voca onomad. bili, videli :isuse:

evo digli su cene u nebesa srbi na zlatiboru, moze i tu taj novac da se ostavi. tu je neko nekom mozda i brat :dry:

edip. ljudi nisu krivi shto su se zarazili. krivi su ako pokushavaju da po svaku cenu idu takvi okolo.

Edited by gospa buba

Srbijanska fascinacija letovanjem na moru je za mene jedan od najbizarnijih momenata od pocetka ove pandemije. Shvatam da ljudi zele na odmor i da im znaci da taj odmor provedu na moru ali ovolika histerija da se po svaku cenu dokopaju obale, kao da im zivot zavisi od toga, potpuno je neverovatna.

Da, to je neverovatno, još na početku u martu su na konferencijama za štampu postavljali pitanja za more

ma ja razumem, ja obozavam more, oduvek, i 3 meseca bi mi bilo malo, godina bez mora mi je bulshit. sve razumem. ali to shto smo se mi nekad razboljevali kao klinci veche pred polazak, pa se lechili u dubrovnicima i primoshtenima, na knjizicu, to je bilo i to je proshlo. ovo je drugo. 

Edited by gospa buba

10 minutes ago, gospa buba said:

ma ja razumem, ja obozavam more, oduvek, i 3 meseca bi mi bilo malo, godina bez mora mi je bulshit. sve razumem. ali to shto smo se mi nekad razboljevali kao klinci veche pred polazak, pa se lechili u dubrovnicima i primoshtenima, na knjizicu, to je bilo i to je proshlo. ovo je drugo. 

Obozavam i ja more, ne samo da ga obozavam vec mi je neophodno zbog nekih zdravstvenih tegoba, ali ovo sto se desava je sumanuto. Imam prijatelja koji nije buzdovan, naprotiv, vrhunski je slikar i vrhunski muzicar/kompozitor u jednom od kultnih beogradskih bendova, trenutno je u Grckoj. Pricao mi je nas zajednicki prijatelj da je razgovarao s njim pre nego sto je otisao i da nije mogao da veruje na sta je taj lik bio spreman da se dokopa mora. Porodican covek, pametan, obrazovan, uspesan, odlepio da ide na more ili da se baci u Dunav. Da mi je neko pre ovoga pricao da su ljudi toliko posveceni odlasku na more i da su spremni toliko da rizikuju, ne samo na svoj racun vec i na racun svoje dece, da bi se tog mora dokopali, samo bih se nasmejao. Za mene je ovo ipak nova informacija.

Ali zato kad se vratis 

46 minutes ago, Paul Gompitz said:

Ali zato kad se vratis 

nisam naleteo na ovo do sad, hvala!

:D 

1 minute ago, precog said:

nisam naleteo na ovo do sad, hvala!

:D 

juuu :ohmy:

mator sam, ne izbacuje mi ovakve stvari gugl, samo kad naletim na forumu pa pustim.

Imao sam nerava do minut i po otprilike...alal vera svakome ko izdrzi do kraja.

Nexe nas grci pustiti ni 15og. Ustvari pustice nas grci, al će EU da nam lupi ban zbog pogoršanja epidemiološke situacije. :fantom:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Background Picker
Customize Layout