Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Turbo folk, Jezda, Dafina, kriminal, Arkan, hiperinflacija... unistenje srednje klase... i tako dalje...

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

6 minutes ago, goofs said:

Samo jedan je nebeski narod

Mislim da je ovo samo jedna vrlo ocigleda posledica sistematskog zatupljivanja nacije u poslednjoj deceniji a mozda i duze.

Pratim ja dosta te grupe na fejsu vezane za Grčku i stvar je prilično prosta. Ljudi rade za 250-300 evra mesečno i žive nekim dosadnim životom cele godine pa im je glavni događaj u godini odlazak u Grčku na more 2 nedelje jer to je ono što sebi mogu da priušte a sto im cini zadovoljstvo. 

Što bi jedan moj drugar rekao želja prosečnog srbina je jugo i Grčka u maju/septembru.

U ovoj situaciji kad su se otvorile granice i sa ovom pričom u poslednjih 2 meseca ljudi su pomislili da je sve ok i da mogu na more. E sad ispada da su oni koji su među prvima otišli bili najpametniji, bezbedniji su od korone u Grčkoj nego kod nas gde se virus širi bez kontrole. 

Cisto sumnjam da sa 250-300 evra idu 2 nedelje u Grcku. Nije da se ne mogu izvesti takve egzibicije ali mislim da ovakva samozivost nema veze sa novcem. To je jednostavno karakteristika ljudi iz Srbije, samozivost, bahatost i neopravdano samopouzdanje.
To su ljudi koji su u stanju da zajebavaju kasirke za najmanju glupost jer jbg tamo je pisalo 40 dinara a na kasi izaslo 44 i to je ogroman problem. Verujem da ovi jadni carinici znaju sa kim imaju posla i da im je lakse da ih sve puste nego da se im ove zene dusu vade 4 sata.

kao u reklami: jer mi to zasluzujemo.

sent from bubamoto

Niko nije dobio orden bez zaslug:fantom:

Drustvo, znam da BGD->USA nije uobicajen smer puta u ovom trenutku, ali mozda cemo morati da dovodimo baku (srpska drzavljanka, ima USA turisticku vizu) u sledecih desetak dana... Pretpostavljam da je (sem ludacki kratkih konekcija u Istanbulu) jedina validna opcija AirSerbia direktno BEG-JFK? 

Takodje, ima li neko preporuku za putno osiguranje koje pokriva (bar do izvesne cifre) lecenje od korone - koliko cujem, Dunav ne pokriva Ameriku?

8 minutes ago, papapavle said:

Drustvo, znam da BGD->USA nije uobicajen smer puta u ovom trenutku, ali mozda cemo morati da dovodimo baku (srpska drzavljanka, ima USA turisticku vizu) u sledecih desetak dana... Pretpostavljam da je (sem ludacki kratkih konekcija u Istanbulu) jedina validna opcija AirSerbia direktno BEG-JFK? 

Takodje, ima li neko preporuku za putno osiguranje koje pokriva (bar do izvesne cifre) lecenje od korone - koliko cujem, Dunav ne pokriva Ameriku?

Da li uopste moze sa turistickom vizom da se udje u USA sada?

11 hours ago, samo_opusteno said:

Cisto sumnjam da sa 250-300 evra idu 2 nedelje u Grcku. Nije da se ne mogu izvesti takve egzibicije ali mislim da ovakva samozivost nema veze sa novcem. To je jednostavno karakteristika ljudi iz Srbije, samozivost, bahatost i neopravdano samopouzdanje.
To su ljudi koji su u stanju da zajebavaju kasirke za najmanju glupost jer jbg tamo je pisalo 40 dinara a na kasi izaslo 44 i to je ogroman problem. Verujem da ovi jadni carinici znaju sa kim imaju posla i da im je lakse da ih sve puste nego da se im ove zene dusu vade 4 sata.

Cenim da ti nisi video u zivotu nikakve turiste osim srpskih.

Dakle zabranjeno za sirotinju iz Srb,a dozvoljeno za rumune i britance koji imaju dnevno mnogo vise zarazenih i mrtvih od nas.Pametnom dosta...

2 minutes ago, Niveamen said:

Dakle zabranjeno za sirotinju iz Srb,a dozvoljeno za rumune i britance koji imaju dnevno mnogo vise zarazenih i mrtvih od nas.Pametnom dosta...

Uk ima skoro 70 miliona stanovnika a danas je imala svega dupli broj zarazenih od Srbije

ljudi mi smo ovo zeznuli big tajm (ko i sve drugo shto smo zeznuli) i prvo bez obzira prvo prema sebi. pa tek onda sve drugo.

8 minutes ago, Tsai said:

Uk ima skoro 70 miliona stanovnika a danas je imala svega dupli broj zarazenih od Srbije

Plus što ima najezdu naših. Pitanje je koliko Englezi sada hrle u Grčku.

Nasumično testiraju na granici i hvataju prosek. Moram priznati da sam zaprepašćen time kako se ludi Grci dobro bore protiv virusa od samog početka.

Background Picker
Customize Layout