Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez.

mada kazu da je tako u svakom oktobru [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni.
Iznenadio sam se da je dosta svega bilo otvoreno.
Prethodnu noć smo zaginuli u autentičnoj grčkoj birtiji sa grčkom braćom do sitnih sati.
Ko zimski Mediteraneo [emoji1]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud.

sent from bubamoto

40 minutes ago, gospa buba said:

meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud.

sent from bubamoto

sve razumem i podržavam...

58 minutes ago, steins said:

Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni.

Pre par godina sam bio u Solunu tokom decembra pred Božić. Bilo je užasno hladno, Ipak. trećeg dana granulo sunce, a posle par čašica cipura ni voda nije bila hladna za kupanje.

Prošle godine bio sam sâm sa ženom :evilsmile: krajem septembra. 

Mnogo bolje nego mesec i po pre toga, lepša voda, nema gužve...

Edited by dvb-t manijak

Agia Galini na Kritu ima sezonu čitave godine kažu. Ja sam tamo bio u septembru (božanstveno), pa ne mogu da lično potvrdim. Nije baš blizu, to je muka.

4 hours ago, gospa buba said:

moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez.

mada kazu da je tako u svakom oktobru emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve :sleep: Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve uslove

8 hours ago, steins said:

Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo.

Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve [emoji99] Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve uslove
proshla,.videla :D

sent from bubamoto

Just now, placenik said:

Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo.

Jeste, zato sam i ja bio tamo. Fenomenalno mesto, samo što Ruse mrze gore nego Turke :D

Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9

I ko je posle gori, narod ili vlast mu?

Mrtva trka :fantom:

Probili su obruč :s_d:

21 minutes ago, arkonada said:

Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9

Samo jedan je nebeski narod

Mislim da je ovo samo jedna vrlo ocigleda posledica sistematskog zatupljivanja nacije u poslednjoj deceniji a mozda i duze.

Mislis poslednjih 30 godina...od SLobe je poceo sunovrat, ovo sada je samo odrzavanje i guranje dublje u zivo blato

Vrlo moguce, nisam bio tada dovoljno odrastao da bih umeo da primetim takve stvari, ali verujem.

Background Picker
Customize Layout