July 5, 20204 yr moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez.mada kazu da je tako u svakom oktobru [emoji38]ol:sent from bubamotoBio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni.Iznenadio sam se da je dosta svega bilo otvoreno.Prethodnu noć smo zaginuli u autentičnoj grčkoj birtiji sa grčkom braćom do sitnih sati.Ko zimski Mediteraneo [emoji1]Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
July 5, 20204 yr meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud.sent from bubamoto
July 5, 20204 yr 40 minutes ago, gospa buba said: meni nachelno ne smeta ni ladnije more. samo da taj narod ode nekud. sent from bubamoto sve razumem i podržavam...
July 5, 20204 yr 58 minutes ago, steins said: Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni. Iznenadio sam se da je dosta svega bilo otvoreno. Pre par godina sam bio u Solunu tokom decembra pred Božić. Bilo je užasno hladno, Ipak. trećeg dana granulo sunce, a posle par čašica cipura ni voda nije bila hladna za kupanje. Prošle godine bio sam sâm sa ženom krajem septembra. Mnogo bolje nego mesec i po pre toga, lepša voda, nema gužve... Edited July 5, 20204 yr by dvb-t manijak
July 6, 20204 yr Agia Galini na Kritu ima sezonu čitave godine kažu. Ja sam tamo bio u septembru (božanstveno), pa ne mogu da lično potvrdim. Nije baš blizu, to je muka.
July 6, 20204 yr 4 hours ago, gospa buba said: moram da priznam da je to jedan moj san. prazan penzosmori, jedna terasa ka obali, jedna kafana, jedan market, kovida bez. mada kazu da je tako u svakom oktobru ol: sent from bubamoto Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve uslove
July 6, 20204 yr 8 hours ago, steins said: Bio sam i Grčkoj pretprošlog decembra. U Uranopolisu. Temperatura u 15h 18 stepeni. Iznenadio sam se da je dosta svega bilo otvoreno. Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo.
July 6, 20204 yr Imam mesto za tebe, Nea Fokea, na samom pocetku Halkidikija, malo selo, uglavnom samo Grci i nesto turista. Ima i smestaj po preporuci sa pristupom zavucenoj plazi gde nikad nema guzve [emoji99] Ima kafanu, blizu Lidl, ispunjava sve usloveproshla,.videla sent from bubamoto
July 6, 20204 yr Just now, placenik said: Uranopolis je luka za prevoz do Svete Gore, redovan priliv bogatih rusa cele godine, po principu "ostavi zenu/ljubavnicu/kogagod u Uranopolisu i ode u Pantelejmon'' je kriv za cene tamo. Jeste, zato sam i ja bio tamo. Fenomenalno mesto, samo što Ruse mrze gore nego Turke
July 6, 20204 yr Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9
July 6, 20204 yr 21 minutes ago, arkonada said: Da li na svetu ima još neki narod koji juri ko budala na more da stigne da pređe granicu koja se zatvara a niko ne zna kako će biti tamo i da li će moći i da se vrate. Jebe se njima i da li su zaraženi i da li će tamo nekog zaraziti. Kod nas je otići na more ko neki status da si uspeo u životu, stvarno ovo jadno izgleda https://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbi-su-nocas-krenuli-u-juris-na-grcku-kako-bi-presli-granicu-pre-600-stvorila-se/wbtscn9 Samo jedan je nebeski narod Mislim da je ovo samo jedna vrlo ocigleda posledica sistematskog zatupljivanja nacije u poslednjoj deceniji a mozda i duze.
July 6, 20204 yr Mislis poslednjih 30 godina...od SLobe je poceo sunovrat, ovo sada je samo odrzavanje i guranje dublje u zivo blato
July 6, 20204 yr Vrlo moguce, nisam bio tada dovoljno odrastao da bih umeo da primetim takve stvari, ali verujem.