Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

2 hours ago, mustang said:

nije bilo protesta, sta pricate

17 minutes ago, mustang said:

a imali smo nedeljama masovne proteste i riots. koga oni zajebavaju?!?

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

valjda si ukapirao da je sarkazam sa nije bilo protesta, jebem mu misha sky!

Edited by mustang

Ako nekom treba info za Grcku (preko Bugarske) .. Ukoliko ste uplatili preko agencije i samim tim imate potvrdu agencije danas su pustali na bugarsko-grckoj granici.

Ko nema potvrdu nije mogao da udje u Grcku.

Kako mi kaze drug koji drzi agenciju to ce i u narednom periodu biti praksa (ako se nesto drasticno ne promeni epidemioloska situacija kod nas)

Улазак на територију Грчке преко Северне Македоније

На основу заједничке Одлуке министара здравља, инфраструктуре и транспорта и поморства и острвске политике Грчке, продужава се забрана уласка на територију Грчке друмским путем преко граничних прелаза са Северном Македонијом до 15. јула.

Ова мере се не односи на грчке држављане, лица са привременим или сталним боравком на територији Грчке, прелазак теретних возила за транспорт робе, лица које путују из хитних пословних разлога (што се доказује адекватном документацијом издатом од стране Амбасаде Грчке).

Улазак копненим путем српским туристима на територију Грчке и даље је омогућен једино преко територије Бугарске, односно граничног прелаза Промахонас.

http://athens.mfa.gov.rs/cir/importanttext.php?subaction=showfull&id=1593608981&ucat=109&template=HeadlinesCir&#disqus_thread

paleSuMaske.gif.970b7673ecfbcff8023a4fab6d362ea5.gif

17 hours ago, Mos said:

Ja ne znam kako ovde nema više slučajeva. Sve je puno, bašte, kafići, prevoz, nose se maske ali nije toliko drugačije od Beograda :mellow: da li stvarno masovni dogadjaji toliko menjaju stvar na gore

Naravno da menjaju. Kada sabiješ desetine hiljada ljudi na uzak prostor ovo čudo se širi kao šumski požar plus svako zahvati veću dozu nego što bi zahvatio od rukovanja sa jednim zaraženim ili ulaska u kapljični radijus jedne osobe. Onoliko se pričalo o toj famoznoj utakmici o Bergamu i političkom mitingu u Madridu, konjskim trkama i koncertima u UK...  i onda je Srbija sve te biološke bombe sabila u sedam dana. Bukvalno da su digli Pavelića iz groba i dali mu da upravlja epidemijom u Srbiji, manje bi štete bilo.

burazer jutros ušao u Grčku, preko Bugarske.

na ulazu u Grčku testirali samo suprugu, njega i klince ne. po njihovim rečima potpuno je random kako testiraju na prelazu.

rekli su im da će ih zvati za 24h ukoliko je nalaz pozitivan, a u suprotnom ne.

e da, morali su da imaju popunjen onaj online formular, 48h ranije što se radi, kao i generisani QR kod.

te garancije od agencije, koje se spominju kao obavezne, nit su imali niti su im tražili.

Probijanje Solunskog fronta u kontra smeru.

znaci teoretski mozes da platis airbnb sam i pokazes im samo adresu smestaja ?

Vlada Švedske odlučila je da državljani Srbije i još 13 zemalja od subote, 4. jula, mogu da putuju u Evropsku uniju (EU) teritorijom Švedske bez zabrane i dodatnih uslova, saopštila je ambasada te zemlje u Beogradu.

Nova odluka podrazumeva da državljani Srbije mogu da putuju u Švedsku iz bilo kog razloga, uključujući i turističke posete, jer u Švedskoj ne postoje pravila o karantinu i negativnom testu na koronavirus.

U Švedsku na more.

Je l uključen i seks turizam?

Je l uključen i seks turizam?
samo preko Zoom-a

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Prošao jutros u hrvatsku.
Pitam šta još osim pasoša, turistički dolazim.
On se smeje, kaže smiri se malo, opusti se ideš na odmor.
Vidim na šajbi imaš potvrdu, znam već sve

Do zg 5 vozila, oko zg gužva ali bez problema. Slično ka rijeci, osim što ima tablica sa svih strana. Tu su im svi redom.

Odoh još poslednjih 100km i eto me na Rabu

Bravo, a za tranzit ne treba ta potvrda?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

@tonyk znaci nista od obaveznog karantina 14 dana? 

1 minute ago, goofs said:

@tonyk znaci nista od obaveznog karantina 14 dana? 

Pa stavili nas na listu da mozemo uci ako ima ekonomsk.opravdanja sto podrazumeva i turisticki razlog ulaska

Sad, ne znaci da nece u nekom trenutku promeniti i opet uvesti test ili samoizolaciju

Background Picker
Customize Layout