July 1, 20204 yr 40 minutes ago, renne said: Obožavaoci Grčke opet zaglavljeni na granici odakle vest? ne mogu da pronadjem. moj idiot od brat kreće večaras za Grčku.
July 1, 20204 yr Ovo da se EU otvorila spram gradjana iz 16 drzava je samo smernica iz Brisela, svaka drzava ima pravo da je modifikuje prema svom nahodjenju. Spanija je npr. otvorila granicu prema Portugalu, dok Maroko ostaje zakljucan.
July 1, 20204 yr Nemački RKI i dalje drzi Srbiju kao risk country. Azurirano danas u 12:15https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Transport/Archiv_Risikogebiete/Risikogebiete_01072020_en.pdf?__blob=publicationFile. (Pdf, engleski)Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
July 1, 20204 yr plan je bio da odem sa gospođom u albertu sledećeg maja - jula. koliko je realno. u %
July 1, 20204 yr 24 minutes ago, renne said: Ni hrvatska ne pušta bez potvrde o uplaćenom boravku A sa potvrdom može? Obavezna samoizolacija i sa potvrdom o uplaćenom boravku? Ako da, mogu li da radim test da se toga oslobodim? (internet pretraga mi ne pomaže tu ništa...) Imam inače Cro državljanstvo, nzm jel figuriše pošto mi je prebivalište na teritoriji Srbije.