Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

• Author
2 hours ago, borris_ said:

Je li Srbija otvorila granice za putnike iz EU (francuske preciznije). Da li je obavezan dvonedevni karantin? 

Koliko sam čuo, otvoreno je, nema karantina, bio čovek iz Pariza pre neki dan se vratio u Fra, wizzom,

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

U Srbiju trenutno može ući svako bez testa i karantina.

https://www.euronews.com/2020/06/29/revealed-draft-list-of-countries-that-will-be-allowed-to-enter-eu-when-borders-open

Prošli smo i na najnoviji draft...

Algeria

Australia

Canada

Georgia

Japan

Montenegro

Morocco

New Zealand
Rwanda

Serbia

South Korea
Thailand

Tunisia

Uruguay

China *subject to confirmation of reciprocity

Stvarno ne kapiram zašto ovoliko dugo većaju o listi koja nije ni obavezujuća, još manje kapiram kako smo mi na listi, al kao što već rekoh, ne žalim se.

Ako nas i puste, po svoj prilici ćemo na toj listi biti svega 2 ili 4 nedelje dok ne postane potpuno očigledno da je sve eksplodiralo.

Sa tvog linka:

Diplomatic sources also told Euronews last week that there is disagreement between nations on the criteria to use for this decision, with some maintaining that data about COVID rates is not reliable.

They are asking the ECDC, the EU agency for disease prevention, to come up with more details, the sources said, adding that the lists will be reviewed every two weeks.

Edited by vememah

A jel to vazi za sve zemlje EU?

Jel ce moci u Hrvatsku tj sta s onim njihovim o 2 nedelje samoizolacije?

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Samo za Hrvatsku ne vazi :sleep:

@vememah da, uvek će na dve nedelje revidirati.

Neko je pisao na forumu da smo na spisku možda zbog medicinara i radnika generalno odavde, tako da mogu da vidim scenario da njih puste, ko prođe u te dve nedelje prošo je, i posle zatvore. Ovaj draft spisak je već drugi ili treći put revidiran u nekoliko dana i već sad je bez sumnje svima jasno da je ovde otišlo dođavola, ali je svejedno Srbija na listi.

@InvisibleLight zemlje imaju pravo da iskuliraju listu i urade po sopstvenom nahođenju, tako da, ko zna.

41 minutes ago, InvisibleLight said:

za bih državljane od sutra ukinut karantin u hr

Just now, renne said:

Pa valjda ce i nama

Racunam, iz kola u apartman i posle ..sigurnije mi tamo no ovde

7 minutes ago, renne said:

:ajde: važi što su uveli meru koju su ukinuli za par dana.

jebiga izbori su u nedjelju, mora se glasat izjutra u Mostaru pa poslijepodne preko...

Odo ja 10. jula u Grcku na mesec dana, pa posle nek revidiraju sta hoce.

Update, DW izvor

The EU Council has officially recommended to lift travel restrictions on 15 countries when external borders reopen from July 1.

An EU diplomatic source confirmed to Euronews earlier Tuesday that the draft list of 15 countries we reported on Monday has enough votes to pass.

ostadosmo na listi.

Dakle sada je prilika za putovanje, imam osecaj, "sad ili nikad", posto na svake dve nedelje prave novi spisak. 

Bonvojaz :grozan:

Edited by I*m with the pilots

Obožavaoci Grčke opet zaglavljeni na granici

Background Picker
Customize Layout