Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Zahvaljujem ljudi. Tehnicki nista onda od odlaska na komsijsko more ove godine.

2 minutes ago, goofs said:

Zahvaljujem ljudi. Tehnicki nista onda od odlaska na komsijsko more ove godine.

To je bio i moj plan, inače. Otići na neki otok, ionako je sezona slabija, kulirati van gužve.

Sad se nadam da će se u narednim nedeljama smilovati i da će moći nešto uz negativan test. Al aj videćemo, sve je nepredvidivo.

Samo, kako doći do testa, kao običan građanin?

Da, nadam se da će se u narednim nedeljama smilovati i naši ™ da nas testiraju zapravo (i nevezano za ovo).

Uz to je problem sto ti za takve ulaske traze testove ne starije od 2 dana, a kod nas cekas 5-7 na rezultate. Bas nategnuto.

Pa ništa, tu su onda ovi sa crnog tržišta.

just kidding

Ja planirala 23.jul, tesko

Jos se nadam drugoj polovini avgusta

Na 6yka.com pise da svi koji udju iz BiH i Srbije moraju u izolaciju, cak i ako imaju nov negativan nalaz.

Mami me Sicilija ali predaleko bez leta. Jel neko letio u poslednje vreme? Jel prevelika jeza?

A ako se ulazi iz mađarske?

Da ne bude zabune!

Severna Makednoija od sutra, 26. juna, otvora sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana, objavili su mediji te zemlje, a ono što je i dalje nepoznanica to je da li će isto uraditi i grčka strana, konkrento na prelazu Bogorodica-Evzoni.

Background Picker
Customize Layout