Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Da li neko zna da li je za Hrvatsku neophodno da imaš negativan brzi test na koronu koji se kupuje u apoteci? Da li to traže na ulasku u Hrvatsku?

• Replies 1.9k
  • Views 166.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

7 hours ago, BlackGeorge said:

Da li neko zna da li je za Hrvatsku neophodno da imaš negativan brzi test na koronu koji se kupuje u apoteci? Da li to traže na ulasku u Hrvatsku?

Otkud to? 

Koliko ja znam ne traze nista u vezu korone. Putujem za dva dana pa cu saznati :D

Prošao u sredu kroz Cro ka Ita a u petak nazad....niko ništa ne ište od potvrda.

On 11.7.2022. at 22:26, Barti66 said:

Prošao u sredu kroz Cro ka Ita a u petak nazad....niko ništa ne ište od potvrda.

Da potvrdim i ja. Usla, pecat u pasos i to je sve 

nadam se da ce krajem meseca kad planiram da idem, ako se stanje pogorsa, biti dovoljan sertifikat o vakcinaciji

za CRO

Sve će biti otvoreno i bez problema, mogao bih da se kladim. Covid je vorbei za većinu i to je što je. Naročito kad su stvari koje prave pare u pitanju kao turizam. Jedan od načina da ostave sve otvoreno na jesen/zimu je da sada veliki broj preleži u letnjim uslovima. 

• 2 months later...

Jel bio neko skoro u americi? Sta treba da im se pokazuje na ulazu? Jel dovoljan onaj domaci papir sa QR kodom ili traze neku aplikaciju?

Background Picker
Customize Layout