July 11, 20222 yr Da li neko zna da li je za Hrvatsku neophodno da imaš negativan brzi test na koronu koji se kupuje u apoteci? Da li to traže na ulasku u Hrvatsku?
July 11, 20222 yr Ne bi trebalo, osim ako se nesto promenilo u poslednjih par dana. https://mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje
July 11, 20222 yr 7 hours ago, BlackGeorge said: Da li neko zna da li je za Hrvatsku neophodno da imaš negativan brzi test na koronu koji se kupuje u apoteci? Da li to traže na ulasku u Hrvatsku? Otkud to? Koliko ja znam ne traze nista u vezu korone. Putujem za dva dana pa cu saznati
July 15, 20222 yr On 11.7.2022. at 22:26, Barti66 said: Prošao u sredu kroz Cro ka Ita a u petak nazad....niko ništa ne ište od potvrda. Da potvrdim i ja. Usla, pecat u pasos i to je sve
July 15, 20222 yr nadam se da ce krajem meseca kad planiram da idem, ako se stanje pogorsa, biti dovoljan sertifikat o vakcinaciji za CRO
July 15, 20222 yr Sve će biti otvoreno i bez problema, mogao bih da se kladim. Covid je vorbei za većinu i to je što je. Naročito kad su stvari koje prave pare u pitanju kao turizam. Jedan od načina da ostave sve otvoreno na jesen/zimu je da sada veliki broj preleži u letnjim uslovima.
October 2, 20222 yr Jel bio neko skoro u americi? Sta treba da im se pokazuje na ulazu? Jel dovoljan onaj domaci papir sa QR kodom ili traze neku aplikaciju?