Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Kakve su sanse da nas Grci puste 15? Ja bih trebao da idem 17.

• Replies 1.9k
  • Views 166.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

54 minutes ago, Tsai said:

Uk ima skoro 70 miliona stanovnika a danas je imala svega dupli broj zarazenih od Srbije

Čekaj desetak dana. Juce su engleze pohrlili u pabove. 

2 hours ago, papapavle said:

Dobro pitanje; nigde ne mogu da nađem eksplicitno da ne može da se uđe (preko EU/Šengena valjda ne može, ni u tranzitu, sem ako nemaš USA pasoš ili zelenu), što valjda znači da može... Ima li neko iskustva iz prve ruke?

https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/ea/covid-19-visa-services-and-restrictions.html

Da, tranzit je dosta restriktivan za non-US drzavljane/rezidente - ali izgleda da leti JAT direktno za Njujork.

Dakle zabranjeno za sirotinju iz Srb,a dozvoljeno za rumune i britance koji imaju dnevno mnogo vise zarazenih i mrtvih od nas.Pametnom dosta...

Jadna sirotinja. Potpuno neopravdano.

11 hours ago, Delija67 said:

a da odustaneš načisto?

mi smo trebali da idemo 18. jula, razmenili mejlove sa domacinima koji su nas zamolili da odlozimo dolazak za sledecu godinu...

11 hours ago, Delija67 said:

Manje od 4%. :fantom:

Dakle, random testiranjem je u jednom danu otkriveno 20 zaraženih turista iz Srbije? Jbt, koliko ih onda ukupno ima? I nemoguće je da su baš svi bili asimptomatični slučajevi. 

Mislim da nema šanse da ponovo otvore granicu 15. jula. 

Edited by Halvard

12 hours ago, Niveamen said:

Dakle zabranjeno za sirotinju iz Srb,a dozvoljeno za rumune i britance koji imaju dnevno mnogo vise zarazenih i mrtvih od nas.Pametnom dosta...

Brojke koje se ovde saopštavaju nemaju nikakvu vrednost. A Grci su random testiranjem uhvatili mnogo slučajeva iz Srbije. To im je dovoljno. Iskreno, niko ne treba da otvara granice sa nama, jer ovakav raspašoj nigde nije viđen.

27 minutes ago, Halvard said:

Dakle, random testiranjem je u jednom danu otkriveno 20 zaraženih turista iz Srbije? Jbt, koliko ih onda ukupno ima? I nemoguće je da su baš svi bili asimptomatični slučajevi. 

Ne znam šta je gore, da je svih 20 inficiranih turista iz Srbje bilo asimptomatično, ili da su ljudi sa simptomima bolesti lagano zapalili za Grčku :ph34r:

Od danas 7. jula pa sve do 15. jula u 23:59 časova ukida se aviosaobraćaj između Grčke i Srbije i zabranjuje svaki ulazak srpskih državljana zbog eskalacije epidemije u našoj zemlji.

U saopštenju Uprave za građansku avijaciju naglašava se da jedini izuzetak od ove odluke postoji kada je reč o građanima Šengen zone, članovima porodica građana EU, građanima trećih zemalja koji imaju boravak u evropskim zemljama ili Šengen zoni, diplomatskom osoblju i drugim specijalnim slučajevima, prenosi "Politika".

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1345955/Aviosaobracaj-izmedju-Srbije-i-Grcke-se-ukida-korona-virus-.-najnovije-vesti.html

Edited by Milosh76

simptomima treba vremena da se razviju i kad ih bude, tako da nije neizvodljivo da su ljudi kretali ne znajuci sa imaju virus. testiranje svakako nisu mogli da obave na svoju ruku.

ali to je u teoriji. poznajuci ovaj narod, ne verujem da je veliki procenat onih koji bi odustali od letovanja zbog virusa. nema sta da se pravimo iznenadjeni oko toga. 

Edited by Joe D

1 hour ago, Halvard said:

Ali ne, rade nam o glavi i grci i milogorcitm :rolleyes:

2 hours ago, Jozef K. said:

Brojke koje se ovde saopštavaju nemaju nikakvu vrednost. A Grci su random testiranjem uhvatili mnogo slučajeva iz Srbije. To im je dovoljno. Iskreno, niko ne treba da otvara granice sa nama, jer ovakav raspašoj nigde nije viđen.

Slazem se,ali onda ne treba biti licemer i zazmuriti na zemlje iz okruzenja koji takodje imaju i mrtvih i zarazenih a testirati samo nase,pa normalno da cemo imati puno pozitivnih.Zasto ne testiraju rumune,bugare,nego jok.To je EU,tamo ne vlada ovaj soj kao kod nas.Ovde je ipak opasniji i siri zarazu.Svakako nakon ovakve odluke dobro razmisljam gde cu svoj novac trositi na letnji odmor ubuduce.

Kako znaš da ne testiraju Bugare i Rumune?

Background Picker
Customize Layout