April 7, 20205 yr On 6.4.2020. at 15:19, betty said: Betty ponovo u vasem gradu! Nadam se da ste svi i dalje na broju. Hajde budite srcad i popunite ovaj upitnik . Obavio pppatriotsku duznost, dobrodosla nazad!
April 7, 20205 yr ja chim nadjem. uzasno mi je nelinearna platforma, gora od soundclauda definitivno. ovo glede radioaparata. Edited April 7, 20205 yr by gospa buba
April 7, 20205 yr Dobra emisija. Šteta što, kao i u slučaju docentkinje i profesora od pre nekog vremena, lokacija na kojoj radi ova dama (voditeljka) kao privantni psihoterapeut nije dostupna. Interesantan fenomen. Edited April 7, 20205 yr by Malkmus voditeljka
April 7, 20205 yr laza od danas na twiteru https://twitter.com/klinikadrlaza Edited April 7, 20205 yr by levi
April 8, 20205 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: evo ih opet na radioaparatu ovoga puta o deci i njihovom stanju za vreme pandemije Gde to slusas, koja stanica, frekvencija?
April 8, 20205 yr na netu, radioaparat.com kače emisije i na mixcloud, emisija se zove u raljama života
April 8, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: na netu, radioaparat.com kače emisije i na mixcloud, emisija se zove u raljama života osećanja
April 8, 20205 yr 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: na netu, radioaparat.com kače emisije i na mixcloud, emisija se zove u raljama života hvala 4 hours ago, James Marshall said: kače emisije i na mixcloud, emisija se zove u raljama života osećanja off topic upoznala sam pre 2 meseca dugajliju s kojim je stefica na kraju otisla na kafu. glumac, pesnik, enes, 1 car
April 8, 20205 yr 3 hours ago, InvisibleLight said: off topic upoznala sam pre 2 meseca dugajliju s kojim je stefica na kraju otisla na kafu. glumac, pesnik, enes, 1 car preksinoc sam gledala shteficu ponovo i shvatila da je to on mlad. charobnjak chovek (bio je odlichan pre par godina kod stankovica, ako nisi gledala) Edited April 8, 20205 yr by gospa buba
April 8, 20205 yr Mene lično džigerica boli od ovog psihologiziranja. Čuj epidemija zbog koje ćemo svi da skrenemo jer, sedimo kući? A deca će da skrenu jer - sede kući? Ko god ima više od 3 banke u džepu pamti 99tu kad je mnogo više naroda bilo što po kućama što po zbegovima, pa još jedan deo sedeo u uniformama po šumama i jarugama, dok su svi zajedno čekali tepih-bombardovanje i kad nisi mogao ni jedan jedini most da prodješ a da se ne prekrstiš, pa nije bilo masovnih psihoza i ludovanja, a sad su svi u opasnosti zbog 3 nedelje izležavanja. For fak sejk.....
April 8, 20205 yr 29 minutes ago, steins said: Ko god ima više od 3 banke u džepu pamti 99tu kad je mnogo više naroda bilo što po kućama što po zbegovima, pa još jedan deo sedeo u uniformama po šumama i jarugama, dok su svi zajedno čekali tepih-bombardovanje i kad nisi mogao ni jedan jedini most da prodješ a da se ne prekrstiš, pa nije bilo masovnih psihoza i ludovanja ... i Srbija je iz devedesetih izašla kao stabilno društvo sa uravnoteženim pojedincima
April 8, 20205 yr 56 minutes ago, steins said: Mene lično džigerica boli od ovog psihologiziranja. Čuj epidemija zbog koje ćemo svi da skrenemo jer, sedimo kući? A deca će da skrenu jer - sede kući? Ko god ima više od 3 banke u džepu pamti 99tu kad je mnogo više naroda bilo što po kućama što po zbegovima, pa još jedan deo sedeo u uniformama po šumama i jarugama, dok su svi zajedno čekali tepih-bombardovanje i kad nisi mogao ni jedan jedini most da prodješ a da se ne prekrstiš, pa nije bilo masovnih psihoza i ludovanja, a sad su svi u opasnosti zbog 3 nedelje izležavanja. For fak sejk..... +1 Nemam reči da opišem gađenje zbog tog prenemaganja, još i porast porodičnog nasilja a decom moraju da se bave ceo dan.