Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

psiholoske posledice pandemije

Featured Replies

vikati glasom sundjer boba: jesmo ludiiii? jesmo kapetane! :lolol:

• Replies 504
  • Views 47.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Ljudi, kako ste?      Ja se ovih dana jedva nosim sa feribotima loših vesti iz bližeg i daljeg okruženja, sa gomilom glupih smrti, još glupljih trombova, tromboza, respiratora, embolija

• Ja sam se sažeo na uži krug porodice. Jbg, ne mogu drugačije. Trudim se da svaki slobodni minut provedemo zajedno, borimo se i smejemo zajedno uprkos ukupnom ludilu oko nas. Borimo se i sa j

• Draga Alfa, veoma mi je žao što te tvoji opravdani strahovi parališu. Ali znaj da nisi sama - svi smo mi na ovaj ili na onaj način prsli tokom protekle godine. Ja sam npr. hodajuća hipohondrija, i iak

Posted Images

držim povoljno časove latinskog

puella, puellae, femininum

Edited by Filozof manijak

Magni pisces in profundo mari vivunt.

3 minutes ago, James Marshall said:

Magni pisces in profundo mari vivunt.

jel to u smislu da nepoznato zivi u dubini ili da se shareni bogova bashta?

Pax domi.

Bonus penis pax in domus... :fantom:

Just now, radisa said:

Bonus penis pax in domus... :fantom:

Tako sam i ja mislio pre gimnazije, ali u stvari je "Penis bonus pax domi" pošto je "domi" lokativ od "domus"...

Edited by Jeremija

1 minute ago, Jeremija said:

Tako sam i ja mislio pre gimnazije, ali u stvari je "Penis bonus pax domi" pošto je "domi" lokativ od "domus"...

E jbg, ja sma imao dva iz latinkog, a i to malo što sam znao za 2 sam zaboravio... :(

Just now, radisa said:

E jbg, ja sma imao dva iz latinkog, a i to malo što sam znao za 2 sam zaboravio... :(

Ja sam jako loše počeo sa latinskim, medjutim profesorka (koja je inače bila stroga) me je volela i imala strpljenja, tako da sam brzo uhvatio priključak, i non-stop se javljao da pokažem znanje, ne samo da bih se na taj način zahvalio ženi, već i da bi iziritirao (i terorisao) drugu decu. Posle mi dosadilo...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

@Jeremija

Jel te interesuju inace u zivotu te neke misteriozne stvari?

Koji se to mentoli osecaju terorisano jer se neko drugi javlja da odgovori i to jos na latinskom. U najmanju ruku treba da su srecni sto ne moraju oni da se smaraju. 

Just now, Lezilebovich said:

Koji se to mentoli osecaju terorisano jer se neko drugi javlja da odgovori i to jos na latinskom. U najmanju ruku treba da su srecni sto ne moraju oni da se smaraju. 

To možda negde drugde i sada, ali u gimnaziji je onda vladala velika kompetitivnost... Sećam se jednom mi je profesorka dala da predajem nešto iz geografije, ne mali broj me gledao sa zlobom.

1 minute ago, Milošica said:

@Jeremija

Jel te interesuju inace u zivotu te neke misteriozne stvari?

Interesovalo me je osamdesetih, tad sam i iščitao ogromnu količinu "relevantne" literature. Sad baš i ne...

33. treća strana ovog topika ublažava većinu psiholoških posledica pandemije za samo desetak minuta. 

a u latinskom jeziku ne postoji padež lokativ

headache-hang-over.gif

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.