Jump to content

psiholoske posledice pandemije

Featured Replies

vikati glasom sundjer boba: jesmo ludiiii? jesmo kapetane! :lolol:

• Replies 504
  • Views 45.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Ljudi, kako ste?      Ja se ovih dana jedva nosim sa feribotima loših vesti iz bližeg i daljeg okruženja, sa gomilom glupih smrti, još glupljih trombova, tromboza, respiratora, embolija

• Ja sam se sažeo na uži krug porodice. Jbg, ne mogu drugačije. Trudim se da svaki slobodni minut provedemo zajedno, borimo se i smejemo zajedno uprkos ukupnom ludilu oko nas. Borimo se i sa j

• Draga Alfa, veoma mi je žao što te tvoji opravdani strahovi parališu. Ali znaj da nisi sama - svi smo mi na ovaj ili na onaj način prsli tokom protekle godine. Ja sam npr. hodajuća hipohondrija, i iak

Posted Images

držim povoljno časove latinskog

puella, puellae, femininum

Edited by Filozof manijak

Magni pisces in profundo mari vivunt.

3 minutes ago, James Marshall said:

Magni pisces in profundo mari vivunt.

jel to u smislu da nepoznato zivi u dubini ili da se shareni bogova bashta?

Pax domi.

Just now, radisa said:

Bonus penis pax in domus... :fantom:

Tako sam i ja mislio pre gimnazije, ali u stvari je "Penis bonus pax domi" pošto je "domi" lokativ od "domus"...

Edited by Jeremija

1 minute ago, Jeremija said:

Tako sam i ja mislio pre gimnazije, ali u stvari je "Penis bonus pax domi" pošto je "domi" lokativ od "domus"...

E jbg, ja sma imao dva iz latinkog, a i to malo što sam znao za 2 sam zaboravio... :(

Just now, radisa said:

E jbg, ja sma imao dva iz latinkog, a i to malo što sam znao za 2 sam zaboravio... :(

Ja sam jako loše počeo sa latinskim, medjutim profesorka (koja je inače bila stroga) me je volela i imala strpljenja, tako da sam brzo uhvatio priključak, i non-stop se javljao da pokažem znanje, ne samo da bih se na taj način zahvalio ženi, već i da bi iziritirao (i terorisao) drugu decu. Posle mi dosadilo...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

@Jeremija

Jel te interesuju inace u zivotu te neke misteriozne stvari?

Koji se to mentoli osecaju terorisano jer se neko drugi javlja da odgovori i to jos na latinskom. U najmanju ruku treba da su srecni sto ne moraju oni da se smaraju. 

Just now, Lezilebovich said:

Koji se to mentoli osecaju terorisano jer se neko drugi javlja da odgovori i to jos na latinskom. U najmanju ruku treba da su srecni sto ne moraju oni da se smaraju. 

To možda negde drugde i sada, ali u gimnaziji je onda vladala velika kompetitivnost... Sećam se jednom mi je profesorka dala da predajem nešto iz geografije, ne mali broj me gledao sa zlobom.

1 minute ago, Milošica said:

@Jeremija

Jel te interesuju inace u zivotu te neke misteriozne stvari?

Interesovalo me je osamdesetih, tad sam i iščitao ogromnu količinu "relevantne" literature. Sad baš i ne...

33. treća strana ovog topika ublažava većinu psiholoških posledica pandemije za samo desetak minuta. 

a u latinskom jeziku ne postoji padež lokativ

headache-hang-over.gif

Background Picker
Customize Layout