April 16, 20205 yr ako ne ideš u pirateriju, soni trenutno poklanja journey i celu uncharted kolekciju, treba samo da se registruješ na playstation store. Edited April 16, 20205 yr by Calavera
April 16, 20205 yr Pa ja na kp uzeo za 270 sa dva džojstika pre par meseci, eto toliko je povoljno. Kontam da je ovo još sa 1 džojstikom?
April 16, 20205 yr 12 minutes ago, John Coltrane said: Jbt to onda neka bagatela 40k kad svi pazarujete? jbg. zaradilo se. u februaru sam imao 250 sati, u martu dok nije ovo sranje počelo 40 sati preko od prvog odmora ništa, ovo je samo kompenzacija za to. @Mil@n da u pitanju je 4pro klot verzija
April 16, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg. zaradilo se. u februaru sam imao 250 sati, u martu dok nije ovo sranje počelo 40 sati preko od prvog odmora ništa, ovo je samo kompenzacija za to. @Mil@n da u pitanju je 4pro klot verzija O kakvim satima pricamo?!
April 16, 20205 yr 20 minutes ago, John Coltrane said: Jbt to onda neka bagatela 40k kad svi pazarujete? legao bonus od koga sam se vec oprostio pa steta da stoje pare na gomili
April 18, 20205 yr On 4.4.2020. at 8:23, Azdaja said: Ne znamo koliki je klinac, to bi moglo da da neke odgovore. Ja ako bude sreće u budućnosti sigurno potomka stavljam u Nintendo mod prvo, znači switch pa lagano avanzovanje ka kompu i onda teškim konzolama. +1 Za sada wii najviše muzike za najmanje para.
April 22, 20204 yr Author Ako sve bude kako treba, danas preuzimamo XBOX ONE X, daleko ispod cene a iz radnje.
May 14, 20204 yr PlayStation 5 ima da bude stvarno nesto nevidjeno, Unreal Engine upravo objavio demo za PS5, kakav je ovo samo orgazam za oci.