May 3, 20204 yr Drugaricu nije mrzelo da obradi pesmu. 10 vaspitačica, na 2m krevet, samo što sam kinuo ostalo ih devet. 9 vaspitačica još ne znaju ko sam, uzeo sam maramicu ostalo ih osam. 8 vaspitačica, sa maskom ih gledam, skinuo sam masku ostalo ih sedam. 7 vaspitačica sad slušaju vest, da kad malo kinem ostaće ih šest. 6 vaspitačica sad sanjaju svet. Zagrlio sam jednu ostalo ih pet. 5 vaspitačica lete kao leptiri, prišao sam još jednoj, sad ih je samo četiri. 4 vaspitačice bes u njima vri, svi smo nezaštićeni i gle sad ih je tri. 3 vaspitačice nadgledaju nas sve, na sve strane bolesni i njih je sad dve. 2 vaspitačice i dečica vredna, samo nos da obriše ostala nam jedna. 1 vaspitačica pustila nam crtić, otišla na Sajam, zatvorili vrtić.
May 3, 20204 yr 1 hour ago, Hermetico said: Drugaricu nije mrzelo da obradi pesmu. 10 vaspitačica, na 2m krevet, samo što sam kinuo ostalo ih devet. 9 vaspitačica još ne znaju ko sam, uzeo sam maramicu ostalo ih osam. 8 vaspitačica, sa maskom ih gledam, skinuo sam masku ostalo ih sedam. 7 vaspitačica sad slušaju vest, da kad malo kinem ostaće ih šest. 6 vaspitačica sad sanjaju svet. Zagrlio sam jednu ostalo ih pet. 5 vaspitačica lete kao leptiri, prišao sam još jednoj, sad ih je samo četiri. 4 vaspitačice bes u njima vri, svi smo nezaštićeni i gle sad ih je tri. 3 vaspitačice nadgledaju nas sve, na sve strane bolesni i njih je sad dve. 2 vaspitačice i dečica vredna, samo nos da obriše ostala nam jedna. 1 vaspitačica pustila nam crtić, otišla na Sajam, zatvorili vrtić. dobra