October 28, 20213 yr Popular Post 40 minutes ago, James Marshall said: Jebiga usrali su dugoročnu zabavu zbog kratkog zadovoljstva, eno zaključali grupu, samo admini mogu da pišu 🤣 Jbg, nisu svi kao onaj car što je mesecima pratio FB grupu o ravnoj zemlji, pisao isto što i oni i posato admin, pa u jednom trenutku preimenovao grupu u Zemlja je okrugla i zaključao sve i ostavio tako...:D https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-55337552 E to je trol...
November 3, 20213 yr u momentu sam pomislila da sam ja majkemi [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 3, 20213 yr 10 minutes ago, gospa buba said: u momentu sam pomislila da sam ja U momnetu sami i ja pomislio da si ti...
November 3, 20213 yr Nedokaz(a)na su doduše najnaivnija nevinašca. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 4, 20213 yr Ili je Srbija stvarno u problemu ili su kriminalci nasli kvalitetnije zanimanje u drzavnim sluzbama na primer: bruka i sramota da se kod ovoliko maski ne pljackaju banke ili rade druge vrste otimacina... A prilika onoliko...
November 4, 20213 yr Bio je jedan grafit: lopovi ne pljačkaju banke nego ih osnivaju. Kuća na čijem zidu je bio napisan je kasnije srušena i u jednom od novosagrađenih lokala je smeštena banka.