Jump to content

Korona i kucni ljubimci

Featured Replies

da li neko zna tacno ove termine za izvodjenje pasa? mislim, ja kao znam, ali sam u cudu da su me sinoc, i skoro svaki dan, ovi moji kuckari pitaju "kada smemo, i dokle?". video sam takodje u utisku da je to nejasno...

ovako ja razumem:

svakim radnim danom od 5 ujutru do 17h. uvece od 23 do 1 nocu.

subota do 13h i uvece od 23 do 1.

nedelja od 8 do 10 i uvece od 23 do 1.

to je to?

tako je

i upisha se korona nasred kuce konachno!

izadji u 8 izadji u ponoc nemoj u 5 izadji u 8 opet izadji u 5 izadji nemoj izadji nemoj :isuse:

mukica

13 minutes ago, gospa buba said:

i upisha se korona nasred kuce konachno!

izadji u 8 izadji u ponoc nemoj u 5 izadji u 8 opet izadji u 5 izadji nemoj izadji nemoj :isuse:

jaaaaaaaadna, maaala

:heart:

• 5 weeks later...

Znam da se ova tema odnosi na nešto drugo, ali moje mačke su presrećne što sam kod kuće ceodansvakidan već dva meseca :cool:

22 hours ago, Shitgenstein said:

Znam da se ova tema odnosi na nešto drugo, ali moje mačke su presrećne što sam kod kuće ceodansvakidan već dva meseca :cool:

:lol:

moja baba ima mačku, onako namćorastu, ne voli mnogo da se mazi. kad sam sad u subotu otišla kod njih posle dva meseca, nije prestala da me prati i da mi nešto priča. valjda se smorila od jednoličnog društva :D

[emoji38]
moja baba ima mačku, onako namćorastu, ne voli mnogo da se mazi. kad sam sad u subotu otišla kod njih posle dva meseca, nije prestala da me prati i da mi nešto priča. valjda se smorila od jednoličnog društva [emoji3]
Zovi odmah društvo za zaštitu starih osoba! Očigledno posle tvog opisa da drži babu podređenu svojim moćima. Ti si bila uljez u njenom carstvu i da si ostala dan-dva bilo bi gotovo, pretvorila bi te u babu.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

7 hours ago, mlatko said:

Zovi odmah društvo za zaštitu starih osoba!

nema to u srbiju

Background Picker
Customize Layout