December 29, 20213 yr 15 hours ago, borris_ said: Jedan od brace Bogdanoff (Griška) u Srbiji poznati kao profesori Mickovog Megatrend fakulteta. Nije bio vakcinisan. verovatno je mislio da vakcina može biti štetna po organizam
December 29, 20213 yr umro? chuveni profesori kosmologije na megatrendu.sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 3, 20223 yr On 28.12.2021. at 23:18, borris_ said: Jedan od brace Bogdanoff (Griška) u Srbiji poznati kao profesori Mickovog Megatrend fakulteta. Nije bio vakcinisan. Danas je umro i njegov brat blizanac Igor
January 5, 20223 yr Lider britanskih Laburista opet pozitivan, iako je bio zaražen u oktobru, a primio 3. dozu pre mesec dana.
January 5, 20223 yr Lider britanskih Laburista opet pozitivan, iako je bio zaražen u oktobru, a primio 3. dozu pre mesec dana. moj chovek i ja cu tako sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 5, 20223 yr Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je pozitivan na koronavirus. On je na svom Instagram profilu napisao da je pozitivan na koronavirus i da je u izolaciji. „Iako zahvaljujući vakcinama koje sam primio imam ne tako teške simptome, savet lekara je da ne potcenjujem ovu opaku bolest i da uzimam propisanu terapiju dok sam u izolaciji“, naveo je Stefanović.
January 5, 20223 yr 32 minutes ago, Milosh76 said: Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je pozitivan na koronavirus. On je na svom Instagram profilu napisao da je pozitivan na koronavirus i da je u izolaciji. „Iako zahvaljujući vakcinama koje sam primio imam ne tako teške simptome, savet lekara je da ne potcenjujem ovu opaku bolest i da uzimam propisanu terapiju dok sam u izolaciji“, naveo je Stefanović. a jel se kad slina dobije koronu to racuna kao Flurona o kojoj pisu poslednjih dana ?