Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

15 hours ago, borris_ said:

Jedan od brace Bogdanoff (Griška) u Srbiji poznati kao profesori Mickovog Megatrend fakulteta. 

Nije bio vakcinisan.

:lolol: verovatno je mislio da vakcina može biti štetna po organizam

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

misliš plaši se igle

Tek sada vidjeh da nisam napisao da je umro.

umro? :blink:

chuveni profesori kosmologije na megatrendu.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Mesi

On 28.12.2021. at 23:18, borris_ said:

Jedan od brace Bogdanoff (Griška) u Srbiji poznati kao profesori Mickovog Megatrend fakulteta. 

Nije bio vakcinisan.

Danas je umro i njegov brat blizanac Igor

Kralj i kraljica švedske

Lider britanskih Laburista opet pozitivan, iako je bio zaražen u oktobru, a primio 3. dozu pre mesec dana.

Lider britanskih Laburista opet pozitivan, iako je bio zaražen u oktobru, a primio 3. dozu pre mesec dana.

moj chovek i ja cu tako :ph34r:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

i novax je tako

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je pozitivan na koronavirus.

On je na svom Instagram profilu napisao da je pozitivan na koronavirus i da je u izolaciji.

„Iako zahvaljujući vakcinama koje sam primio imam ne tako teške simptome, savet lekara je da ne potcenjujem ovu opaku bolest i da uzimam propisanu terapiju dok sam u izolaciji“, naveo je Stefanović.

...

Edited by cedo

32 minutes ago, Milosh76 said:

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je pozitivan na koronavirus.

On je na svom Instagram profilu napisao da je pozitivan na koronavirus i da je u izolaciji.

„Iako zahvaljujući vakcinama koje sam primio imam ne tako teške simptome, savet lekara je da ne potcenjujem ovu opaku bolest i da uzimam propisanu terapiju dok sam u izolaciji“, naveo je Stefanović.

a jel se kad slina dobije koronu to racuna kao  Flurona  o kojoj pisu poslednjih dana :naughty:?

Valjda ga neće Zlatibor lično lečiti.

Background Picker
Customize Layout