Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

pa dobro, u poslednje dve su manjevishe preshli u sns i to je tako. uvazeni mrkonjic nije morao. za razliku od uvazenog ivkovica, on nije ni zenu morao da da u taoce :hihi.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

ne pričam uopšte o tome

čovek je muerte, neka mu je laka zemlja

Vojnik dva zločinačka režima, pa plivao od 2000. do 2012, pa onda opet sa zločincima. Rot in piss, što bi rekla omladina.

govno bio i osto

Za ovaj anime crossover nisam znao.

1 minute ago, ToniAdams said:

govno bio i osto

Prvo mi se otvorila Mrkina slika pa reko..mislis na njega.

Posle toga se otvorilo ostalo i bi mi jasno.

ma mrka je kudikamo bio manje govno od ovog stetocine. a bio je jos kako govno.

risbo je samo pglu, ono ko krlo, ali imo je zaledjinu (caleta, beckovica, dobricu), inace bi mu max domet bio da sarmira klinke po srednjoj.

Tja Mrka, nadao sam se da će da nadživi Vučelu, Dačića, pa čak i Ružića.

9 hours ago, radisa said:

Ja sam bio na sahrani gde su bile dve uplakane dame pored kovčega... Zakonita supruga i ona sa kojom je preminuli živeo poslednjih par godina...

Biće verovatno tako i kod Mrke...

Ko je kod Zukorlica? I on je imao dve

A ko ce da nasledi njegovu imovinu?  

Partija.

Valjda ce nesto da pretekne

Nije bio zločinac ko kolege mu, realno nije ono što kažemo "okrvavio ruke", u ličnom odnošenju bio vrlo vaspitan i prijatan.
A da je bio deo zlačinačkog udruženja, jeste.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout