November 27, 20213 yr pa dobro, u poslednje dve su manjevishe preshli u sns i to je tako. uvazeni mrkonjic nije morao. za razliku od uvazenog ivkovica, on nije ni zenu morao da da u taoce :sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 27, 20213 yr Vojnik dva zločinačka režima, pa plivao od 2000. do 2012, pa onda opet sa zločincima. Rot in piss, što bi rekla omladina.
November 27, 20213 yr 1 minute ago, ToniAdams said: govno bio i osto Prvo mi se otvorila Mrkina slika pa reko..mislis na njega. Posle toga se otvorilo ostalo i bi mi jasno.
November 27, 20213 yr ma mrka je kudikamo bio manje govno od ovog stetocine. a bio je jos kako govno.
November 27, 20213 yr risbo je samo pglu, ono ko krlo, ali imo je zaledjinu (caleta, beckovica, dobricu), inace bi mu max domet bio da sarmira klinke po srednjoj.
November 28, 20213 yr 9 hours ago, radisa said: Ja sam bio na sahrani gde su bile dve uplakane dame pored kovčega... Zakonita supruga i ona sa kojom je preminuli živeo poslednjih par godina... Biće verovatno tako i kod Mrke... Ko je kod Zukorlica? I on je imao dve
November 28, 20213 yr Nije bio zločinac ko kolege mu, realno nije ono što kažemo "okrvavio ruke", u ličnom odnošenju bio vrlo vaspitan i prijatan.A da je bio deo zlačinačkog udruženja, jeste. ... Shiit has hit the fan