March 31, 20214 yr 11 minutes ago, Arkadija said: I prof Klajn je umro od korone? Da, piše u člancima.
March 31, 20214 yr 3 minutes ago, djeneralche said: Da li olos ima pristup boljem lecenju? Olos se testira cesto, na vreme dobija terapiju ako zakaci... odlicne pocetne pozicije.
March 31, 20214 yr 4 minutes ago, djeneralche said: Da li olos ima pristup boljem lecenju? Mozda da posvedoci neko, je li sirotinja imala pristup remdesiviru, krvnoj plazmi i sl?
March 31, 20214 yr 9 minutes ago, dillinger said: Mozda da posvedoci neko, je li sirotinja imala pristup remdesiviru, krvnoj plazmi i sl? Mislim da ni skuplji lekovi nisu problem, treba kod njih potrefiti tajming a to je tesko kada 1 lekar vodi 15-20 bolesnih. Veci je problem sto sirotinja ceka satima testiranje, pa satima ispred ambulante, pa vracaju sirotinju kuci sa upalom pluca, pa kad krene gusenje tek onda bolnicki krevet. Mislim na pik epidemije, sto nam se upravo desava. Jel preboleo Andrej, pitanje je retoricko Edited March 31, 20214 yr by Caligula
March 31, 20214 yr Muz moje koleginice jeste i jedno i drugo. Mada je generalno imao bolji tretman zbog toga sto ona po prirodi posla poznaje gomilu lekara . A i mlad covek (35g) pa su radili sve sto su mogli da ga izvuku i deluje da su uspeli. Takodje drug dobijao remdesivir prosle godine sredinom marta. Tada je bilo tek par hospitalizovanih u Nisu. Nikakva veza nikakva urgencija
March 31, 20214 yr Suština je da se elita[emoji769] testira bukvalno dvaput nedeljno, ništa sd ne prepušta slučaju, par članova vlade je zaglavilo bolnicu ali sa nemerljivo boljom negom i to je to... .... Shiit has hit the fan!
March 31, 20214 yr 51 minutes ago, dillinger said: Mozda da posvedoci neko, je li sirotinja imala pristup remdesiviru, krvnoj plazmi i sl? Moj ćale je dobijao plazmu, nije bio jedini, ali za sve nema sigurno. To što je imao neko poznanstvo je uticalo u smislu da dobije sve po protokolu.
April 1, 20214 yr Hasan Dudić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i smešten je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog virusa korona. - Hasan je bio na kućnom lečenju od Kovida 19, ali juče mu je bilo jako loše pa smo ga odveli u bolnicu. Lekari su rekli da je stanje jako loše. Trenutno je na kiseoniku, prate njegovo stanje pa će na vreme reagovati za sve što treba. Njegov sin Miki Dudić i ja smo celu noć bili u bolnici, jako smo uplašeni - kaže Gluhovićeva.
April 1, 20214 yr bolje da je ziv ovaj narod je prilichno govno. evo buljuk majki dovodi slinavu decu u dz, kao prehlada je samo, bune se shto ih shalje protokol odmah u kovid. kao shta vam je, nije to nishta. pa kad nije nishta shto ne sedish kod kuce kozo. nego teshko se igrati sa zdravljem deteta, a josh teze priznati nego ce morati izgleda svaka kuca da najebe pojedinachno pa da prestane pametnom dosta i ja pobesnela na pogreshnom topiku sent from bubamoto